Контузен ли е Иво Иванов?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Контузен ли е Иво Иванов?

Мнениеот pehopeho » 28 сеп 2010 16:26

Иво Иванов е много добър играч. Мисля, че в момента не е в състава не заради контузия, а за това, че другите двама с в по-добра форма. Много се радвам, че имаме трима класни централни бранители. Само ще вметна, че откакто Иво Иванов е в състава, започнахме (по-точно той) да обираме 90 % от първите топки. Във футбола почти винаги който взима първата топка, печели и мача. Демек по-напористия, повече търсещия победата и т.н. Вярно е обаче, че Иво направи няколко грешки, които доведоха до голове, но всеки греши. Гола на Берое може да тежи и на Данчо Милиев, това не значи, че е слаб играч. За Бензукан ще кажа, че винаги съм го смятал за много добър играч, но след ситуацията с Рабех си имам едно наум. Дано и той да си е взел поука!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 сеп 2010 16:27

Бензукан е по - класният от двамата , не случайно е национал на Мароко , ех още ме е яд за Рабех , той е най - добрия защитник играл някога в БГ първенството ни
Милиев и Бензукан заслужено в момента са централната ни двойка защитници :)

Офтопик:

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 28 сеп 2010 16:43

Middlesbrough написа:Бензукан е по - класният от двамата , не случайно е национал на Мароко , ех още ме е яд за Рабех , той е най - добрия защитник играл някога в БГ първенството ни
Милиев и Бензукан заслужено в момента са централната ни двойка защитници :)

Напълно съм съгасен с всичко. До по-горния коментар - да всеки прави грешки, но когато си защитник имаш право на максимум, ама максимум една такава на мач, а Ивчо прави по 4-5 грешки всеки мач. Когато си възвърне формата от пролетта ще бъде предпочетен пред Бензукан, но засега Шакиб е твърд титуляр!

Потребителски аватар
face.ctrl
Контакти:

Мнениеот face.ctrl » 28 сеп 2010 16:45

Иво Иванов не е контузен. Истината е, че в момента конкуренцията в защитата ни е доста голяма и това е което може и повдига класата на отбора. Предполагам, че Ясен Петров ще изпробва и варианта Иванов-Безнзукан като двойка централни защитници.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 28 сеп 2010 16:50

Просто Ясен прави ротации в отбора за вътрешните мачове, за да запази част от силите на играчите, това е всичко. Не може 12-3 човека да изнесат целия сезон я! ;) Иво си е добър играч, както и Бензукан, просто Ясен ги върти, за да си починат! :)
Изображение

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 28 сеп 2010 16:54

Според мен Шаки го спрягат за трансфер , затова го пускат титуляр.Добър играч е няма спор , но е много чуплив и според мен ще е по-хитро сега като е навлязъл във форма да го продадем , за да не се контузи тежко и да го няма 1 сезон от терените.

bobsanbobi
Контакти:

Мнениеот bobsanbobi » 28 сеп 2010 17:02

Иво Иванов трябва да е първи избор за централен защитник.той играе най смело и не се страхува да влиза в тежки единоборства.за негов партньор нямам предпочитания,но той е задължителен за тежките мачове.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2010 17:16

много важно, че "не се страхува да влиза в тежки единоборства" като го разминават като пътен знак по 5-6 пъти на мач...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
vaalmu
Контакти:

Мнениеот vaalmu » 28 сеп 2010 17:57

И след епохалната и велика победа над световният колос АА-ГЕНТ май се самозабравихте,а :?: Катастрофа в Лисабон - това е логичният ви край - там на запад играят Футбол - а обезкървеният и пълен с контузени футболисти СПОРТИНГ ще ви бие 3 шамара и Чао. :)
ШАМПИОНИ

CristianoRonaldoo
Контакти:

Мнениеот CristianoRonaldoo » 28 сеп 2010 18:17

vaalmu написа:И след епохалната и велика победа над световният колос АА-ГЕНТ май се самозабравихте,а :?: Катастрофа в Лисабон - това е логичният ви край - там на запад играят Футбол - а обезкървеният и пълен с контузени футболисти СПОРТИНГ ще ви бие 3 шамара и Чао. :)

Така ли? Не знаех че шампиона на Белгия е слаб.
[strike]Комунизъм[/strike]

Върни се в “Левски”