това ли е тавана на ЛЕВСКИ и можем ли да играем по- добре?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
triffi
Контакти:

Re: това ли е тавана на ЛЕВСКИ и можем ли да играем по- добре?

Мнениеот triffi » 24 сеп 2010 18:31

Sofiazapadultrasa написа:
favaca8 написа:абе немало отбори с които да играеш в България ?

че миналата година кой ли не ви би бе левскарииииииииии.и черноморец ви би и берое ви би И СЛИВЕН ВИ БИ БЕ ЛЕеееееЛЕееее!каква сврЪх наглост от синята публика.Пак почнаха да надигат глави и да се тупат у гърдите , само уефски, олие !!!

И какви Европи кви 5 леа вас ше ви бият и то с много,с мнооооогооо.

И цска и те същите.И двата гранда събрали некви черни и аз шот съм българин требвало да викам за тех.Па нема да викам.Да ги размазват там и тва е.Тъкмо ше се уморът ( гаранция и двата отбора няма да издържат на темпото ) и поне в първенството ше е интересно.

Само ЛОКО , К*Р за Левски,смърт за Цска.

Кой ти говори за миналата година бе каун???И кой го е на пакета че някой си комплексар няма да вика за Левски или ЦСКА в Европа -никой!!!Ние просто си обсъждаме къде са ни силните и слабите страни а тиквеници като теб да си играят с пишката(ако имаш такава), и да не пишеш глупости...

пишката му е отзад
Иначе по темата- има много какво още да показват като качества нашите момчета и аз нямам търпение да го видя!
Човек не може да има всичко. Къде ще го сложи?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 сеп 2010 18:45

Един отбор винаги може да става по-силен,Специално в случая Левски може да стане по-силен като направи няколко трансфера най-вече в защита,защото се вижда че това е проблемното звено на отбора.Един вратар задължително ви трябва класен!Не е нормално Левски да допуска толкова много голове и повечето от елементарни ситуации.Още 3 нови класни защитника и работата ще стане,а така ще има и по-голяма конкуренция на тези постове.Няма да е лошо да вземете и още един дефанзифен халф,защото не е гаранция,че Сержиньо Грийн няма да се контузи с тези балтии по родните терени.Един нападател за конкоренция на Дембеле,Иса и Киров ще е идеално.Така че мисля 6 нови попълниния са ви предостатъчни.Така ще сте подилени и във всичките звена на отбора. ;)

Така :arrow:
1 Вратар-най-вероятно Враят на Видима е опция,но е риск.Тук може да се погледне към чужбина.
3 Защитника.Итримата според мен трябва да са от чужбина вижда се,че не само Левски страда от липса на класни защитници в България
1 Дефанзифен халф-тук се говори,че ще вземете нов холандец който да се конкурира със Сержиньо Грийн така че пак чужденец
1 Нападател отново от чужбина.Дано не съм лош пророк,но при контузия на Иса и Дембеле Левски не разполага с достоен заместник на този пост така,че отново трябва да е чужденец.
Нападатели от добра класа българи няма в А група на този етап.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 24 сеп 2010 19:04

Гонзо каза,че по-силен Левски ще видим след 2-3 месеца,така че,може.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 сеп 2010 20:21

Имаме много трески за дялане,естествено,че може по-добре.Къде е таванът?За тази година може би 1/16 финал за ЛЕ,макар че докараме ли я дотам ,кой знае...Но с мечтите дотук-да си я караме лека-полека,сега с Берое,после и в други градове.А на тоя,дето свири във Варна,трябва да му се забрани съдийството завинаги.Майната му на резултат и мач,но как може да се позволят подобни влизания,няколко от тях си бяха умишлено с цел контузия!При нормално съдийство в 60 минута ЧМ са с 8 човека на терена и това е!За дузпата-хич не я видя,подлъга се по това,че Дарко пръв стигна до топката...Всъщност не осра ли тоя същия мач с Литекс миналата есен?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 24 сеп 2010 23:29

За мен специално Левски ще е стигнал тавана тогава когато споикойно гледаме на противници било то и от ранга на Спортинг. Можем ли да побеждаваме такива отбори без проблем това ще е супер. Естествено тогава ще възникне отново въпроса може ли Левски да играе още по-силно? Но както е казал народа всичко с времето си. Да се радваме на това което виждаме в момента колкото се може по-дълго и да се гордеем с отбора на НАРОДА нашия любим ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 25 сеп 2010 09:24

Молете се само Патков да не продаде отбора, както стана 1 година след влизането в ШЛ. Дано не пристигнат достатъчно добри оферти за нашите футболисти, та да не се лакоми Мустака. ;)
Иначе Левски може още много.Особено в защита трябва много да се работи. Трябва и нов треньор на вратарите. :?
Изображение

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Мнениеот -Blue Mind- » 26 сеп 2010 10:49

Малко безмислени теми се пускат последно време (според мен) ,но дано това да не е тавана за Левски и да има с какво още да ни радват ;)
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 26 сеп 2010 11:20

Не знам да има отбор, който да е достигнал тавана в игрово отношение. Като постижения може, но в играта винаги може да се играе и по-добре. Така, че таванът дори желаното ниво е далеч още. Но има и нащо друго, което Parmalat написа. За всички проблемни постове няма нито едно българско име, върху което дори да се направи някакъв дебат. Нещо повече, точно нашите си БГ играчи съставляват проблемните ни постове. Това е изключително тревожно като тенденция, защото добре знаем, че едно 60-70% от чужденците не се задържат твърде много тук, а и формата им и мотивацията бързо пада като излязат по нивите, наречени тук футболни терени.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 26 сеп 2010 12:25

Ето защо пуснах темата. За съжаление добрите и класни чужденци или си тръгват бързо, или им пада формата и мотивацията. Спомняте ли си преди години като дойде Джон Ингълс. В началото беше невероятен, но в последствие стана посредствен играч. Да не говорим, че му падна и физическата форма. Това което ме притеснява е, че взехме класни чужденци (за без пари) и ако не излезем от групите (което е много вероятно) ще ги продадем още зимата. Като пуснах темата ми беше инересна реакцията на феновете и ми прави впечатление, че доста са напипали нещата и истинските проблеми. Та искам да завърша по следния начин- можем още много, ще мачкаме в Европа и БГ и догодина ще сми по- силни.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

Върни се в “Левски”