Батков, спри да говориш глупости!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Батков, спри да говориш глупости!

Мнениеот optimistik » 23 сеп 2010 15:39

cTpaHHo написа:Е да , добре е , дюд.
Кви мерки да земем?
Човека е на 50 години , сигурно и повече. Да му поставим ултиматум да си промени характера и да не бъде емоционален ли?
Ем приказва си , повече от колкото трябва, но между другото рядко думите му не се сбъдват. Аз в момента очаквам нещо да се случи с ЦСКА по повод уредени мачове

Мярката е една-Батков да си седне на задника и да спре да плямпа глупости пред медиите.Като има нещо за казване,да го каже пред съда,подкрепено с факти.Иначе наистина вреди на Левски.Това е :!:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 23 сеп 2010 15:39

tprodanov написа:
сини богове написа:Батков е собственик на клуба. И да го обсъждаме и да не го правим той пак си е собственик. Левски в момента е финансово добре на фона на други отбори. В организационно отнощение сме ок. Играта ни върви, селекцията е отлична и ако се опитвате да ме убедите, че това е станало без Батков, просто ще умра от смях. Това, че устата му понякога е голяма е друг въпрос, но това да са ни проблемите

И какъв е батковия принос?

Е ти какво искаш- да влезе да играе футбол ли. Тези трансфери кой ги разрешава, организацията в клуба кой е прави???? То по тая логика да попитам какъв е приноса на Берлускони за Милан, като се има предвид факта, че устата на Берлускони е три пъти по- голяма от на Батков. По принцип и аз не харесвам Батков като човек, но като ръководител на Левски го съдя по постигнатото, а то е много- титли, купи, евромачове и т.н.

Потребителски аватар
cTpaHHo
Контакти:

Мнениеот cTpaHHo » 23 сеп 2010 15:48

optimistik написа:
cTpaHHo написа:Е да , добре е , дюд.
Кви мерки да земем?
Човека е на 50 години , сигурно и повече. Да му поставим ултиматум да си промени характера и да не бъде емоционален ли?
Ем приказва си , повече от колкото трябва, но между другото рядко думите му не се сбъдват. Аз в момента очаквам нещо да се случи с ЦСКА по повод уредени мачове

Мярката е една-Батков да си седне на задника и да спре да плямпа глупости пред медиите.Като има нещо за казване,да го каже пред съда,подкрепено с факти.Иначе наистина вреди на Левски.Това е :!:

Аха. Добре. Отиди да кажеш на минимум 3 пъти по - възрастен човек от теб , който е и президент на любимия ти клуб, да си седне на задника и да не плямпа глупости :lol: :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 сеп 2010 15:49

Аз съм от ЦСКА и като слушам приказките на ГА, ме е срам, че и той е от моя отбор. Представям си какво щеше да е, ако така говореше не някакъв си г-н Никой, а президентът на клуба. Мога само да ви съчувствам! Пред приятели левскари (поне такива, дето са над 15 години и с повече от основно образование) се опитвам да не го споменавам, все пак и те не четат ГА и не го цитират. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Мнениеот Lieutenant Randall » 23 сеп 2010 15:51

А бе колеги, вие луди ли сте, или тепърва ще полудявате!? :o Имам чувството, че някои хора съвсем целенасочено пускат теми, които да всеят напрежение в отбора, точно когато отборът върви много, повтарям ама много добре! :evil: Точно сега е най-малко уместно да се занимаваме с Тодор Батков! Ама какъв бил, ама какво добро бил направил за отбора си!? Какъв е бил, мен пределно не ме интересува, времената са били такива, че е трябвало да виеш заедно с вълците. Какъв е бил Роман Абрамович – бившият губернатор на Чукотка? :lol: Спирам дотук. Какво е добро е направил Батков – ами повече, отколкото всичките президенти на футболни клубове у нас, взети заедно! :) Така че, ако някой има конкретно предложение, в смисъл, че лицето Х трябва да замени Тодор Батков като собственик на „Левски”, защото това лице Х има желанието да купи „Левски”, Тодор Батков има желанието да продаде „Левски” и в крайна сметка лицето Х ще направи повече за благото на „Левски” от Тодор Батков, аз съм с две ръце ЗА! Иначе всичко останало за мен най-меко казано е чесане на езици! :evil: „Левски” няма нужда от чесане на езици точно сега, трудното по пътя в Европа и спечелването на шампионската титла във България, след това - влизане в ШЛ, тепърва предстои! :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 23 сеп 2010 15:54

защо написа:Аз съм от ЦСКА и като слушам приказките на ГА, ме е срам, че и той е от моя отбор. Представям си какво щеше да е, ако така говореше не някакъв си г-н Никой, а президентът на клуба. Мога само да ви съчувствам! Пред приятели левскари (поне такива, дето са над 15 години и с повече от основно образование) се опитвам да не го споменавам, все пак и те не четат ГА и не го цитират. :lol:

ХАХАХАХА сравняваш Батков с ГА. Бате, на 40 години съм с висше образование и съм готов да поспорим, но на футболна тема. ГА и Жаклин нямат нищо общо с футбола.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 23 сеп 2010 15:58

сини богове написа: ХАХАХАХА сравняваш Батков с ГА. Бате, на 40 години съм с висше образование и съм готов да поспорим, но на футболна тема. ГА и Жаклин нямат нищо общо с футбола.

Значи Батков има много общо с футбола ?? Сигурен съм, че е кръшкал от часовете по физкултура и най-голямото му физическо усилие е било да развие амбалажната хартия на мазната баничка и да отвинти капачката на бозата....Томов имаше повече общо с футбола от него, поне го гледахме по анцуг да подритва топката (ако това има някакво значение).

Потребителски аватар
cTpaHHo
Контакти:

Мнениеот cTpaHHo » 23 сеп 2010 16:05

Това е провокативна тема целяща да се внесе напрежение първо сред феновете на Левски София. След това в един момент някой "неутрален" журналист ще я подхване използвайки вашите цитати тук и ще напише статия как Батков трябва да се махне. Виждам , че има доста "фенове" на любимия ми клуб , готови да подкрепят по стадионите и с призиви по улиците идеята.
Това , както вече казах два пъти , би могло да донесе САМО И ЕДИНСТВЕНО НАПРЕЖЕНИЕ в клуба , което ще се отрази чисто футболно по терените.

Не обвинявам СВОБОДЕН в задна мисъл с пускането на това заглавие и тази тема. Но това което си започнал като тема, при план максимум би могло да се използва от нашите врагове и да се постигне гореописаното от мен.

Дерзайте.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 17:20

eMs1 написа:
сини богове написа: ХАХАХАХА сравняваш Батков с ГА. Бате, на 40 години съм с висше образование и съм готов да поспорим, но на футболна тема. ГА и Жаклин нямат нищо общо с футбола.

Значи Батков има много общо с футбола ?? Сигурен съм, че е кръшкал от часовете по физкултура и най-голямото му физическо усилие е било да развие амбалажната хартия на мазната баничка и да отвинти капачката на бозата....Томов имаше повече общо с футбола от него, поне го гледахме по анцуг да подритва топката (ако това има някакво значение).

"(ако това има някакво значение)"
Няма никакво значение!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 17:22

rbs написа:паткофф е за затвора.той продължава да плаща на подуене с пари изкарани от залози на мачове с неговия отбор.този сезон не често ,но пък мн редовно/мача с черноморец/.....ще провали и този отбор .трябваше от Базел да го пратят във Страсбург този идиот :o

" не често ,но пък мн редовно"
Не често,но редовно???Обясни,че нещо не разбрах... :oops: :oops: :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”