А бе колеги, вие луди ли сте, или тепърва ще полудявате!?

Имам чувството, че някои хора съвсем целенасочено пускат теми, които да всеят напрежение в отбора, точно когато отборът върви много, повтарям ама много добре!

Точно сега е най-малко уместно да се занимаваме с Тодор Батков! Ама какъв бил, ама какво добро бил направил за отбора си!? Какъв е бил, мен пределно не ме интересува, времената са били такива, че е трябвало да виеш заедно с вълците. Какъв е бил Роман Абрамович – бившият губернатор на Чукотка?

Спирам дотук. Какво е добро е направил Батков – ами повече, отколкото всичките президенти на футболни клубове у нас, взети заедно!

Така че, ако някой има конкретно предложение, в смисъл, че лицето Х трябва да замени Тодор Батков като собственик на „Левски”, защото това лице Х има желанието да купи „Левски”, Тодор Батков има желанието да продаде „Левски” и в крайна сметка лицето Х ще направи повече за благото на „Левски” от Тодор Батков, аз съм с две ръце ЗА! Иначе всичко останало за мен най-меко казано е чесане на езици!

„Левски” няма нужда от чесане на езици точно сега, трудното по пътя в Европа и спечелването на шампионската титла във България, след това - влизане в ШЛ, тепърва предстои!