Левски-ЦСКА 7-1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Re: Левски-ЦСКА 7-1

Мнениеот BERBOPEDRO » 23 сеп 2010 13:54

олеле на пролет ако знят калъв пердах ги очаква ,Гарата пак се е заканил да чупи рекорди и да къса мрежи
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 сеп 2010 13:57

Между другото вече знам кои хора са под 23,24 години,след тази тема!!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2010 13:57

Голям мач !
Помня как се радвах и подскачах като луд, при всеки гол !
хлапака му с хлапак ( тогава бях на 14 ) ... все си мислих, че тия ще ни изравнят ... поне докато не стана 5 : 1 ! ... :lol:
Можеби щото, "Червените" бързо изравниха ... :roll:
Сега като гледам головете на Илиан ( задната ножица ) и Насо ( унищожителния удар с глава за 4 : 1, точно преди почивката ) .... виждат ми се, още по красиви и майсторски !
Тези два гола, дори и в днешно време, спокойно можеха да станат > голове на седмицата в цяла Европа < ! ! !

П.п.

Никой левскар не съжалява, че е фен, привърженик или запалянко на Левски !
Докато, сигурен съм ( а и, аз познавах ... и познавам такива ) ... има фенове на ЦСКА, дето съжеляват, че са такива ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 сеп 2010 14:01

BERBOPEDRO написа:олеле на пролет ако знят калъв пердах ги очаква ,Гарата пак се е заканил да чупи рекорди и да къса мрежи

По принцип мача е ЦСКА-Левски 1-7,с толкова побеждаваме и като гости Рейпас Лахти Финландия,като домакини побеждаваме Рейпас с 12-2,нямам нищо напротив напролет да ударим ЦСКА с този резултат.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 23 сеп 2010 14:48

Този мач е незабравим, никога няма да забравя, как ги изтърбушихме. Дано доживея пак да видя нещо такова, самоче с други изпълнители, вместо Наско, Илян, Борето, Кайзерчето, Златко, Пинко, Цанко и т.н.

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 23 сеп 2010 15:05

Бях в сектор "Б" точно месец след като навърших 13 :mrgreen: Спомнях си как ревах от щастие почти през целият мач...
Незабравим, а всеки един от головете го помня, всякак е било вчера!
Колкото до предишните постове!
Мача преди 7:1, завърши 4:1 и тогава наистина много ги смляхме, само че в последните минути при 4:0 Боримиров останал сам срещу вратаря пробва да го прехвърли и изкара топката в аут. В следващата атака ни вкара гол дело на... Станимир Стоилов :mrgreen:
Михтарски игра за "Левски" и преди и след 7:1, а помня и един мач, който беше 2- ри кръг и треньор тъкмо ни беше станал Вячеслав Грозни. Бихме само 2:0 с голове на Дончо Донев и Гонзо, а ако не беше Асен Николов, отиваха минимум на 7...
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 сеп 2010 16:15

Честити 16 години!Голямо гордост си е все пак да биеш с такъв резултат най-титулованият български клуб! ;) Едно от най-големите постижения на ''Левски'' в цялата си история!Браво! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 23 сеп 2010 17:12

THE G.A.M.E написа:Никой левскар не съжалява, че е фен, привърженик или запалянко на Левски !
Докато, сигурен съм ( а и, аз познавах ... и познавам такива ) ... има фенове на ЦСКА, дето съжеляват, че са такива ... :lol:

Е как няма да съжаляват? Колко от тях на възраст под 30г. са гледали голям мач на своя отбор? Колко пъти са успели да се зарадват истински на нещо постигнато от любимия им отбор? Много рядко! Единственият им повод за радост са някоя загуба на Левски от отбори които са победили или са завършили наравно с отбори от доста по-високо ниво от който и да е български отбор като Ювентус, Астън Вила, Зенит, Андерлехт. Сигурно те също са евроидиоти.
Аз като фен на Левски съм изживял невероятни моменти с любимия си отбор. Победите над ЦСКА с 7:1 и 5:0, два обрата пак срещу тях от 0:2 до 3:2, рекордни победи срещу Локо Сф с 8:0(лидери в класирането преди този мач) и Ботев Пд с 6:0( най-добрия извънстоличен отбор по това време), победите над отбори като Рейндърс, Хайдук Сплит, Брьондби, Оксер, Олимпик М, Удинезе, Динамо Б, Киево, Гент. Мачове в ШЛ въпреки негативните резултати. Левски тогава попадна във възможно най-тежката група, но видяхме футбол от най-висока класа. Дали тези които постоянно повтарят онова 1-17 си вярват, че биха постигнали нещо по-добро срещу тези отбори?

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 23 сеп 2010 17:46

Изтрих неуместните постове в темата и ви моля да се държите прилично, за да може да се получи нормална дискусия.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 сеп 2010 20:33

Никога няма да го забравя макар ,че съм бил на 9г.А за да съм още по точен на днешния ден се навършват 16 години откакто избрах да съм фен на най-добрия български отбор -Левски1914.(Точно за това никога няма да го забравя).

Върни се в “Левски”