Батков, спри да говориш глупости!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков, спри да говориш глупости!
Бе дайде да го видим това много, което е направил, че любопитството ми се изостри силно.
Аз лично никога няма да приема Батков за един от нас и за мен той винаги си остава враг на Левски ! Борат може за някои неща е прав,за други не...въпрос на гледна точка явно ! Питам само,кво лошо има като напсува Майк Райли ??? Това е единственото което ми хареса при неговото управление - някой се е*ава с Левски,много ясно,че ще го храниме,кво като е англичанин ?! Плюс тва,тая реплика стана култова
Батков - ти си прост човек ! Левски е прекалено голям за теб
П.П. Кво е направил Ганьо за Левски

Батков - ти си прост човек ! Левски е прекалено голям за теб

Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм !
Дис суидиш хомосекшуълс броук дъ бъс - Уерс дъ делигейт...ИМИДИЪТЛИ![]()
![]()
П.П. Кво е направил Ганьо за Левски

Последна промяна от Blue_Lion на 23 сеп 2010 13:35, променено общо 1 път.

tprodanov написа:cTpaHHo написа: Що ревете срещу Батков? Щото ни издържА през кризата , при постоянно смъкващия се надолу български клубен футбол ли? Мислите , че е спечелил нещо ли? И да е спечелил - полага му се. Щото досега и ние можеше да сме минали през индийски цигани, крадливи комунисти като Томов или царете на боклуците и продадени мачове Титан.
Кога ни е издържал и през коя криза точно?
Не си ли забелязал , че за последните 2 години целия свят е в рецесия и в България има около 200 хиляди БЕЛИ безработни? Или не си чул, че има финансова криза?
Много ти се иска Батков да е просто един бездънен финансов джоб , който да не говори. Е на човека нито му е бездънен джоба, нито пък му се мълчи. И на какво отгоре да си налага да мълчи при положение , че клуба е негов и изсипва вътре пари?
Нагъл ми се струва призива "Батков, спри да говориш глупости!"
Благодарение на ГЛУПОСТИТЕ му , преди броени месеци ЦСКА за малко не бяха пратени във В група , а Левски игра квалификации за ШЛ.
Че е криза е друга тема, но тя така или иначе няма връзка с родния футбол. Не ми се иска баткова да е каквото и да е - искам да го няма. Относно джоба му, интересно ми е да видя какво точно е дал за Левски от въпросния джоб, щото по самите негови думи то е - нищо.
Не ви разбирам. Честно. Едно време ревяхте срещу Лафчис. Византиец бил бла бла. После ревяхте срещу Чорни. Мафиот бил , чифут бил бла бла. Грашнов кво да го споменавам изобщо. Сега ревете срещу Батков. Преди няколко месеца чух тука викове "Искаме Лафчис обратно"
Към никой конкретно не го казвам , ама са като путки някой хора мама му стара.
И заебете я тая работа , че се градял отбора едно време от Мъри/Сираков , а сега от Гонзо/Ясен. Те за това са наети , за това им се дават заплати от Батков, за това могат да си позволят да еб*т мис плейбой и т.н. Заради тяхното футболно мислене им се плаща. Но всяко тяхно предложение, натъртвам п р е д л о ж е н и е , трябва да мине под ръката ба Т.Б. с химикалката и чак след неговия подпис става решение.
И заебете я тая работа , че се градял отбора едно време от Мъри/Сираков , а сега от Гонзо/Ясен. Те за това са наети , за това им се дават заплати от Батков, за това могат да си позволят да еб*т мис плейбой и т.н. Заради тяхното футболно мислене им се плаща. Но всяко тяхно предложение, натъртвам п р е д л о ж е н и е , трябва да мине под ръката ба Т.Б. с химикалката и чак след неговия подпис става решение.
- BERBOPEDRO
абе хора ако нее Батков щяхме да сме при нашите ''пиятели'' от цска там в дъното на 9-10 място.аз лично искам да благодаря на Батков затова ,че устоя на атаките и сега Левски благодарение на него и разбира се на Гонзо и екипа му отново е на върха не само у нас ,но и в Европа
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
Пак се започва тази безмислена тема за мястото на Батков в Левски ..... а то е пределно ясно - той е собственик на най-големия дял от клуба и само от него зависи дали ще продава или не. Факт е, че от както той е президент Левски игра в шампионска лига, четвъртфинал за УЕФА и вече за трети път в групите на УЕФА, както и спечелихме 4-5 титли. Заедно с тези успехи той натвори и една огромна камара глупости, които може би попречиха за постигането на още по-големи успехи. Но аз със сигрност предпочитам за Левски да има президент, като Батков с всичките му недостатъци от колкото поредица от сменящи се собственици и президенти подобни на тези в ЦСКА.
А като се вика Батков вън дайте да видиме и нещо на среща, кой иска и кой може да го замени.
А като се вика Батков вън дайте да видиме и нещо на среща, кой иска и кой може да го замени.
cTpaHHo написа:Не ви разбирам. Честно. Едно време ревяхте срещу Лафчис. Византиец бил бла бла. После ревяхте срещу Чорни. Мафиот бил , чифут бил бла бла. Грашнов кво да го споменавам изобщо. Сега ревете срещу Батков. Преди няколко месеца чух тука викове "Искаме Лафчис обратно"
Не знаех, че се познаваме и ми знаеш мнението за предишните президенти. Батков не плаща нищо. Заплатите си ги изкарват сами. Батков единствено прибира някакви пари, но по никакъв начин не е полезен за клуба - нито в управленчески, нито във финансов смисъл.
Oskron написа:Пак се започва тази безмислена тема за мястото на Батков в Левски ..... а то е пределно ясно - той е собственик на най-големия дял от клуба и само от него зависи дали ще продава или не. Факт е, че от както той е президент Левски игра в шампионска лига, четвъртфинал за УЕФА и вече за трети път в групите на УЕФА, както и спечелихме 4-5 титли. Заедно с тези успехи той натвори и една огромна камара глупости, които може би попречиха за постигането на още по-големи успехи. Но аз със сигрност предпочитам за Левски да има президент, като Батков с всичките му недостатъци от колкото поредица от сменящи се собственици и президенти подобни на тези в ЦСКА.
Тази тема никога не е безмислена, несериозно е такова изказване. Всички тези успехи станаха благодарение на конкретни хора и то въпреки мустака, а не благодарение на него.
Същевременно, Батков е човека, който в 85а година, след онзи мач с Цска, закрива Левски и открива Витоша на негово място. Желанието тоя да ни е президент е най-малкото неуместно.
Винаги имам едно наум в подобни провокационни теми. В случая я пуска някакъв СВОБОДЕН.
Неуместно е не кой ни е президент на клуба , а да се пускат подобни провокации от уж фенове на отбора , в момент в който Левски играе добре и печели мачовете си.
Какво целите?
Да дисбалансирате клуба? Защото ако се случи това което искате, а то е Батков да се махне , ще стане точно това.
Питам , каква е идеята на тази тема и защо се пуска сега. За 3ти път само за тоя месец.
Неуместно е не кой ни е президент на клуба , а да се пускат подобни провокации от уж фенове на отбора , в момент в който Левски играе добре и печели мачовете си.
Какво целите?
Да дисбалансирате клуба? Защото ако се случи това което искате, а то е Батков да се махне , ще стане точно това.
Питам , каква е идеята на тази тема и защо се пуска сега. За 3ти път само за тоя месец.