Ще направи ли Слори дългоочаквания си дебют?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Yulian
Контакти:

Ще направи ли Слори дългоочаквания си дебют?

Мнениеот Yulian » 21 сеп 2010 13:43

Някой знае ли дали третият Голандец, както биха казали братушките, ще изиграе най-накрая първия си мач за ЛЕВСКИ?
Аз поне мисля, че е време, за да може да влезе в кондиция за мачовете от ЛЕ, защото Младенов и Жо няма вечно да са на разположение...всички видяхте какво стана с Жо на мача във Варна...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Ще направи ли Слори дългоочаквания си дебют?

Мнениеот plamen_ol » 21 сеп 2010 13:49

Ясен каза, че ще е на линия ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 21 сеп 2010 13:50

Та ния няма да играем все с комплексирани провинциалисти,за да са все контузени!!! ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 сеп 2010 13:55

Гонзо каза-да!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 21 сеп 2010 14:02

Е айде да го видиме този Слори, от кога го чакаме. Дано да влезе по бързо в час.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2010 14:03

Според мен, не трябва да се прибързва с човека !
Като го представиха за ново попълнение ( преди 20-на дена ) ... Яската каза, че е много назад с подготовката, тоест - прозвуча, че Слори не е водил никаква подготовка !
Бил съм футболист, и знам, че за 20 дена ще си върнеш усещането за футбол, но физически, абсурд да си готов .... дори и за полувреме !
Макар, че в нашите условия и темпо на провеждане на мачовете .... :lol:
Личното ми мнение е, че би могъл да поиграе 20-25 минутки като за начало, колкото да усети ритъма ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Yulian
Контакти:

Мнениеот Yulian » 21 сеп 2010 14:09

THE G.A.M.E написа:Според мен, не трябва да се прибързва с човека !
Като го представиха за ново попълнение ( преди 20-на дена ) ... Яската каза, че е много назад с подготовката, тоест - прозвуча, че Слори не е водил никаква подготовка !
Бил съм футболист, и знам, че за 20 дена ще си върнеш усещането за футбол, но физически, абсурд да си готов .... дори и за полувреме !
Макар, че в нашите условия и темпо на провеждане на мачовете .... :lol:
Личното ми мнение е, че би могъл да поиграе 20-25 минутки като за начало, колкото да усети ритъма ... ;)

Все ми се струва, че като го представяха не изглеждаше като кюфте и може и да е потичвал през лятото. Все пак колегата THE G.A.M.E е прав, че не трябва да се бърза, за да не се контузи или да се изложи и да го обявим за некадърен...това последното доста ме съмнява де!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 сеп 2010 14:17

Нищо лошо Слори да направи дебют за "Левски", дори за четвърт час. :) Все пак, той най-добре знае, как се чувства организмът му. Излишно е да коментирам, това се знае от всички, че холандците са "научени" футболисти и на него не му трябва кой знае колко време, за да влезе в ритъм. :)
П.П. Извън темата: на руски холандец е голландец, с двойно "л" ;)
П.П.П. Жалко за наританите от "еклерите" наши играчи, дано да се възстановят по-бързо. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 21 сеп 2010 14:19

от онзи ден говореха че ще го пуснат в мача от юношеската група :( ама нищо не четох

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 сеп 2010 14:39

Много пребързвате със Слори.Знаете ли че ако не е в оптимална форма най-лесно може да се контузи футболист?Не трябва да се избърза нека потренира един месец с момчетата поиграе няколко мача при юношите старша и да го пускат на линия.Първите мачове не очаквайте чудеса от него.Серьжиньо Грийн и Дъстли Мюлдер им трябваха 2,3 мача да свикнат с начина на игра в отбора.Както казах и преди Слори е най-качественият от тримата холандци и има 2 мача за мъжкия отбор на Холандия.Бърз експлузивен фуболист който определено ще е най-класният атакуващ футболист на Левски след Дембеле.Няма ниакво съмнения че Жоазиньо и Дани Маледенов са под неговата класа.Ще се убедите в това.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Върни се в “Левски”