Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Мъри - шеф на ДЮШ на ЛЕВСКИ

Мнениеот сини богове » 13 сеп 2010 19:22

Напълно съм съгласен. В момента отбора върви повече от добре, нека не го разбиваме отвътре. Мъри трябва да излезе за няколко години в чужбина, да натрупа малко повече опит и най- вече да се откъсне от българския футбол.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 сеп 2010 19:37

Хайде да поразсъждаваме по трезво по въпроса за престоя на Мъри в Левски.

1. Млади български играчи наложени от Стоилов.
Домовчийски, Коприваров,Ж.Миланов, В Минев, Н.Димитров, Г Сърмов, Н.Михайлов/вече титуляр в шампиона на Холандия/, Й.Милиев/дойде след Мъри но той го поиска/, А Колев, М.Огнянов, Л.Балтанов, Е.Зизов/голям талант но след Мъри никой не си мръдна пръста да го задържи/, Б Митрев/независимо от грешките заслугата му за двата равни мача в Швеция е безспорна/

2. Чужденци.
Дарко Тасевски, Седрик Бардон/отиваше в забвение в 2 ра лига на Франция/, Р.Еромоигбе, Ш.Бензукан, Юсеф Рабех/когато го взе не пиеше/, Игор Томашич.
Отделна скоба за Дока в Литекс също взет по времето на Мъри там и с голяма засуга за титлата на Литекс.

3. Опитни играчи чиято кариера беше реанимирана.
Христо Йовов/тогава изглеждаше свършил с футбола/, Даниел Боримиров/мислеше да се отказва и на практика Мъри продължи с още четири години кариерата му/.

4. Играчи отбелязали явен прогрес след идването на Стоилов
Димитър Телкийски, Станислав Ангелов/изживя най добрите си години/, Емил Ангелов, Лусио Вагнер, Гошо Петков.

От всичките групи може да съм пропуснал някой.

Провали и грешки.
М.Огнянов/несериозно отношение към тренировките/ Л.Балтанов/така и не му беше намерено точното място/, Връщането на Гонзо/играч с огромно его за който почти нямаше място в онзи състав. Гонзо едва ли е бил щастлив от този факт. Една предпоставка за разбиване на климата вътре в отбора/, Прекалено обвързване със Сираков/тръбеше се, че едва ли не успехите се дължат на Наско което не е истина, защото Сираков вече беше доказал, че не става за треньор, а при Стоилов отборът имаше ясно изграден стил/, Съгласието му да поеме за постоянно националния отбор/трябваше да откаже както първия път, но тук беше отново заблуден от Наско който гарантираше, че ще му пази гърба и ще му осигури спокойствие за работа и го правеше, но тук това се оказа недостатъчно/

Днес в Левски има играчи като Дембеле и тримата холандци. Нямаше ги при Стоилов.Днес в Левски има треньор като Ясен Петров който има големи амбиции и за сега се справя добре. Дано да продължи така. Но днес би било безумие да се отричат заслугите на Станимир Стоилов в Левски. Съвсем друг въпрос е, че предложенито към него, ако такова съществува, той да оглави ДЮШ на отбора е меко казано несериозно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
nikolaeca
Контакти:

Мнениеот nikolaeca » 14 сеп 2010 14:24

Стига с този Мръньо и стига с този Насираков бе!!! Достатъчно много взеха от Левски. Достатъчно интриги заформиха. Достатъчно срамни загуби от Беверени и Тамперета ни донесоха. Сега и в Националния отбор сътвориха огромна каша и дезертираха (вероятно на сафарита)... Колкото по-далеч от Левски са тези "специалисти", толкова по-добра ще бъде атмосферата в клуба и съответно успехите ще бъдат все повече и повече. Имаме си перфектния спортно-технически директор в лицето на Гонзо и много добър перспективен млад треньор като Ясен, които работят добре и всеки си знае мястото в клуба. Не ни трябват повече интриганти. По добре успешен и печеливш футбол, отколкото "правилния" футбол на Мръньо, който донесе толкова срам на България.
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 сеп 2010 09:13

nikolaeca написа: По добре успешен и печеливш футбол, отколкото "правилния" футбол на Мръньо, който донесе толкова срам на България.

И разбира се четвъртфинал за УЕФА и влизане в ШЛ и Барса, Челси и Вердер тук в София. Разбира се, днес няма шансове Стоилов да стане треньор на Левски още повече, че Ясен Петров върши добра работа, а предположението да се връща в ДЮШ не звучи сериозно, но не редно да се отрича всичко което Мъри е направил в Левски. Разбира се имал е и загуби, но кой ли ги няма. А и отборът тогава наистина играеше много приятен футбол. Тук става въпрос за работата му в Левски, а националния отбор и други които е водил са отделна тема. Отделна тама е и Наско Сираков, който и според мен в момента няма работа в Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 сеп 2010 10:33

Captain Stottlemeyer написа:
garfild8 написа:
brat domingo написа:Аз мисля, че Мъри едва ли ще иска да заеме такава позиция. От негова гл. точка си е направо понижение - от ст. треньор на клубен отбор да станеш старши на национала, и после изведнъж хоп - треньор на ДЮШ. Според мен ще поеме някой друг отбор.

:roll: Кой ще се излъже,да го вземе?Може би Първа атомна(Козлодуй) или Девня. :lol:

Щото вашият Велизар е "титан" на футболната мисъл и не го плюете най-редовно във вашето форумче, сладки ми еклери ..... :mrgreen:

:lol: Специално аз съм един от най-големите критици на ''Гения В.П.'' :lol: Да го махат и да отива и в Тръстиково,ако иска.На гръб,лично и пеш,бих го занесъл,ако зависеше от мен. ;)
П.П.Ама ти не спираш,да се заяждаш с Черно море.Сигурно ни мразиш,повече и от ЦСКА. :o
Само Черно море.

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 15 сеп 2010 10:59

Аз пък си мисля че е по добре да върнат Ян Деркс в ДЮШ,ама нали е гола вода и го изгониха човека(Мъри и Наско),та сега е в Галатасарай.Всички тези юноши и млади таланти привлечени в Левски за които се пише тук,са почти на 100 % негови.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 15 сеп 2010 17:49

drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

Подкрепям!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 сеп 2010 00:50

killer написа:
drvasko98 написа:Кое ви кара да мислите, че Мъри може да работи с който и да е футболист, че да идва в школата. Я ми дайте пример за негово откритие. Колкото по-далече стоят двамата с Наско от Герена толкова по-добре за Левски

Подкрепям!

Мохабета за новия бардак и старите ***ви ;) +1
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 22 сеп 2010 08:26

Tвърдо не съм съгласен. Мъри си има запазено място в историятя на Левски, но връщането му на Герена под каквато и да е форма ще бъде пагубно за атмосферата в клуба. Същото важи и за Сираков.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

levskisofiarulez
Контакти:

Мнениеот levskisofiarulez » 22 сеп 2010 12:20

Като скаут може. Нека води там играчи, ама по навътре в мрежата на клуба.. не.

Върни се в “Левски”