Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
b0b1 написа:На всеки мач ще крещя с цяло гърло КЗЛ, на всеки мач на рогатите ще се радвам ако падат, независимо от това срещу отбор от каква страна се изправят.Но това не означава, че съм хейтър,а на против, просто от обич към моя си отбор го правя, и така е на всякъде по света.В синьото виждам врагът.Без враг, футбола ще е една идея по-скучен.
Xanko написа:b0b1 написа:На всеки мач ще крещя с цяло гърло КЗЛ, на всеки мач на рогатите ще се радвам ако падат, независимо от това срещу отбор от каква страна се изправят.Но това не означава, че съм хейтър,а на против, просто от обич към моя си отбор го правя, и така е на всякъде по света.В синьото виждам врагът.Без враг, футбола ще е една идея по-скучен.
Пич това е спорт забавление не е война да търсиш враг ама на тебе и в дискотеката сигурно ти е една идея по-скучно ако нямаш враг е заради такива като теб в тази тема започнахме да се чудим кой първи е направил мръсно на другия български отбор.
b0b1 написа:На всеки мач ще крещя с цяло гърло КЗЛ, на всеки мач на рогатите ще се радвам ако падат, независимо от това срещу отбор от каква страна се изправят.Но това не означава, че съм хейтър,а на против, просто от обич към моя си отбор го правя, и така е на всякъде по света.В синьото виждам врагът.Без враг, футбола ще е една идея по-скучен.
Kalts написа:b0b1 написа:На всеки мач ще крещя с цяло гърло КЗЛ, на всеки мач на рогатите ще се радвам ако падат, независимо от това срещу отбор от каква страна се изправят.Но това не означава, че съм хейтър,а на против, просто от обич към моя си отбор го правя, и така е на всякъде по света.В синьото виждам врагът.Без враг, футбола ще е една идея по-скучен.
![]()
![]()
![]()
![]()
А какво означава тогава? Как така от обич към твоя отбор крещищ кзл? Що като вкарате гол не си викате за четирибуквието а веднага почвате с кзл?
Именно за това говорех по-рано - обяснявате, че сте обичали отбора си, а пък ние сме насаждали омраза. Омразата идва първоначално от червените изроди като тоя по-горе, а нашата ответна реакция е защитна. Няма как да уважавам индивиди като тоя дето стават и лягат с кзл.
Така че чеп за цдна септемврийско знаме, чеп и за псевдофеновете му. Кога и да ви закрият, все ще е късно
Paincho написа: Нали знаеш бе ? Тяхната "любов" била по-силна от нашата омраза.![]()
![]()
![]()
delqnski47 написа:blue avalanche написа:Не им искам на цесекарите нито лицемерното и фалшиво уважение,нито фалшивите им пожелания за успех.И тъй като те са като хипопотама-затънал до шия,но с голяма уста и непрекъснато ми се правят на "велики евробойци" време е някой пак да ги спука от бой,за да им припомни къде се намират!Защо това да не е Бешикташ?Не че съм протурчин,ама такъв им е жребия!
Ми да ти кажа,всеки,който подкрепя турски отбор е турчин(в какъвто и да е вариант)!Поне това е българската футболна теория!И аз я подкрепям!
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 82 госта