Шакиб Бензукан да бъде титуляр,като опорен халф !!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Шакиб Бензукан да бъде титуляр,като опорен халф !!!
На мен Бензукан също ми харесва като футболист, но не може всички да са титуляри. Радващото е, че има конкуренциятит в отбора, каквато липсваше други сезони. Шакиб може и да изиграе някой друг мач като дефанзивен халф, но май ще е само при контузии на титулярните такива. Успех на всички в четвътък.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
- blue avalanche
- Контакти:
Стига сме се правили на треньори!Ние сме фенове и като такива си имаме достатъчно работа!
vladitol написа:ударите от далечно разстояние бяха трагични
Така е.Гаджев се ожени и си провали живота и кариерата

- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
левскар07 написа:Нека по-често да има такива спорове. Защото това значи, че вече се изгражда отбор с равностойни футболисти по постовете. Продължавайте дискусията.
Добавете ме към подкрепящите Бензукан, има място в Левски като титуляр. Нека Ясен да реши къде ще му е най-порлезен.
Добавихме те,защото си прав,че Бензуканов трябва да е титуляр

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Doktorut написа:Аз мисля, че по добре да играе централен защитниик до Иво Иванов. В мачовете с АИК си пролича, че Иванов и Милиев имат проблем с изнасянето на топката когато са пресирани от противниковите нападатели. Като резултат на това в редица случаи топката се изритва далеч напред, което опропастява много от атаките. Бензукан е по техничен и уверен в изнасянето на топката, и би помогнал в преливането на играта от защита към средната линия!!!
Добре казано.Еваларка

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Oskron написа:Doktorut написа:Аз мисля, че по добре да играе централен защитниик до Иво Иванов. В мачовете с АИК си пролича, че Иванов и Милиев имат проблем с изнасянето на топката когато са пресирани от противниковите нападатели. Като резултат на това в редица случаи топката се изритва далеч напред, което опропастява много от атаките. Бензукан е по техничен и уверен в изнасянето на топката, и би помогнал в преливането на играта от защита към средната линия!!!
Напълно съм съгласен, мисля че Шакиб трябва да е първи избор за централен защитник.
И аз съм съгласен.Койт разбира на Шакиб се спира

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
Middlesbrough написа:не ве просто Иво сяда на пейката и Шакиб и Милиев играят заедно
Или Данчо Милиев,защото миналата година Шакиб и Милиев играха двойка стопери и бяхме много зле в защита.Явно няма разбирателство.А срещу Миньоро Иво и Шаки играха първи мач заедно ,а направо смачкаха Данчо тъча и останалите орки като луда крава телето си

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
psiho написа:На мен Бензукан също ми харесва като футболист, но не може всички да са титуляри. Радващото е, че има конкуренциятит в отбора, каквато липсваше други сезони. Шакиб може и да изиграе някой друг мач като дефанзивен халф, но май ще е само при контузии на титулярните такива. Успех на всички в четвътък.
Ач па не може.Нямаме човек ,който да изнася топката.А Бензукан е точно такъв и един измежду Гриий и Влади трябва да изгори,да не казвам и двамата.Срещу Локо Сф Шаки и Огнянов направо убиха средната линия на Локото

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
blue avalanche написа:Стига сме се правили на треньори!Ние сме фенове и като такива си имаме достатъчно работа!
Аз работата ,като фен си я върша.Дера гърло на Герена на всеки мач,на който мога да отида,но като отида на мач искам да виждам подредена игра,изнасяне и разиграване на топката,като в западните отбори,а не ХАМАЛСКИ изритвания на топката на кой на къдет му сочи оная работа

- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?
- Да, кажете...
- Вие луд ли сте?