Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Форум"Левски"-проявете малко разбиране!

Мнениеот bigbonusprize » 13 сеп 2010 22:50

:lol: :lol: Никаква прошка не трябва да има. Е не можем да ги стигнем с пускането на фойерверки, но е хубаво да им се сипва от време не време. Да не се самозабравят! Нищо лично, просто вяра. :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 13 сеп 2010 22:58

Авторът на темата е прав - всеки да си гледа в паницата, а като пуснеш казанчето ще се оттекат много бройки, оцветени и в синьо, и в червено, и във всякакви багри. Ясно е, че винаги ще има и такива, които да са срам за останалата част от агитката.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 13 сеп 2010 22:59

Миналата година защо не си гледаха в паницата?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 сеп 2010 23:03

zlatan написа:разбрах те ,но си мисля че те тези Армейци също знаят че тук в този форум има Левскари които ги уважават като съперници,но знай че аз също подкрепям твоите думи.Успех на Левски и ЦСКА в сряда знам че ще буде много тежко и на двата ни отбора.

Ще ти кажа само едно - 70% ,от най- добрите ми приятели са Левскари!Пожелажам ви успех в четвъртак!
Последна промяна от ***cska*** на 13 сеп 2010 23:03, променено общо 1 път.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 сеп 2010 23:04

Enravota написа:Миналата година защо не си гледаха в паницата?

Стига се сравнява с глупаците,дето миналата година това и това правили...Нали виждаш докъде се стига с такваз простотия!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 13 сеп 2010 23:05

Нека бъдем цивилизовани хора и да не ритаме противника докато е паднал. Имаме достатъчно радост с нашия отбор, не е достойно да се подиграваме с врага. Миналата година бяхме в същото положение, знаем какво е.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 13 сеп 2010 23:11

То е ясно, че простотията е стигнала на макс. Ама това да не мислиш че е от форума на Гонг. ВИж как се държат президенти, изпълнителни директори на Левски и цска. Виж после как пишат журналисти като Ефрем и ГА - просто насаждат омраза без да има причина.
ОК да се дразним, да се бъзикаме, някой друг виц, ама покрай тия олигофрени не можеш да отидеш спокоен на мач.
Нямам нищо против да пазим добрия тон, ама някой друг бъзик не е излишен, то това е запалянковщината.

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 13 сеп 2010 23:12

Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртък :) щом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме :twisted: не забравяй кой скандираше преди няколко години " задна прашка бешикташка "

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 13 сеп 2010 23:13

За едно си прав,Sasho,не трябва да се ритат докато са паднали ! Просто трябва да се скочи трупешката на главата,та да не се мъчат !

Гуу,теб ще те боря с факти от парка на свободата до иноню

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 13 сеп 2010 23:13

gonzalves написа:
Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете ;) ),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!

още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртък :) щом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме :twisted: не забравяй кой скандираше преди няколко години " задна прашка бешикташка "

Ами вие "сините" викахте така

Върни се в “Левски”