Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:разбрах те ,но си мисля че те тези Армейци също знаят че тук в този форум има Левскари които ги уважават като съперници,но знай че аз също подкрепям твоите думи.Успех на Левски и ЦСКА в сряда знам че ще буде много тежко и на двата ни отбора.
Enravota написа:Миналата година защо не си гледаха в паницата?
Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!
gonzalves написа:Синьо сърце написа:Умолявам сините фенове да поспрат малко заяжданията с червения лагер!Имаме си сериозни проблеми за решаване,важен мач в четвъртък,важно гостуване във Варна...Дайде да гледаме в нашта си паничка,да не изпаднем в неловка ситуация като други...И аз споря с тях,но да им се публикува стихче за Бешикташ и как им се разпродава отбора,не е редно!Разбирам,че сред тях има индивиди,дето много дразнят,има и провокатори(ние не че сме цвете),но проявете малко уважение към читавите армейци,а те не са малко...Спомнете си преди една година ние в каква ситуация бяхме-да,сега вятърът надува нашите платна,но все пак си спомнете!С глупави заяждания нищо не се постига,оставете ги малко на мира.Истинските сред тях обичат отбора си не по-малко от нас и страдат-за тях ми е думата,другите не ме вълнуват...
С пълното съзнание,че не съм човекът,дето ще ви казва какво да правите написах това. Достойните противници заслужават уважение-така мисля аз,без претенции да съм прав!
още малко и ще ме разплачеш. ако искаш да викаме за цецка в четвъртъкщом чорбата в момента са долу ,трябва да ги мачкаме
не забравяй кой скандираше преди няколко години " задна прашка бешикташка "
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта