Левски продава двама юноши в Тотнъм
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски продава двама юноши в Тотнъм
Хайде нещата на ТС да не влизат във форума ни ако обичате!!!
- delqnski47
- Контакти:
deepblue1963 написа:levski30 написа:TheClub написа:Ако е истина е ПЕРФЕКТНО! Успех им желая!
Ти си от ЦСКА, ама просто те адмирирам! Вижте го как няма капка омраза.. и даже има и желанието да им пожелае успех! Само така братле! УСПЕХ на момчетата!
-1
Мога да ти изкарам един куп негови постове,в които има "омраза" и то не малко!Айде по полека с хвалбите...
А ти кво...Дева Мария ли си?Като ти видя и аватара...
Иначе напълно нормална реакция на ''червения'' колега!Все пак тук говорим за деца!Когато става въпрос за тях,няма ''Левски'' и ЦСКА...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
Моля придържайте се към темата!
Асен,съм имал възможност да го гледам поне 20-пъти,и винаги мие правил добро впечатление,винаги съм си казвал,че ще стане добър футболист.
Познавам го задочно покраи синъми и тои е набор 93
Пожелавам на него и другото момче да стигнат и по-далеч.
УСПЕХ МОМчЕТА
Познавам го задочно покраи синъми и тои е набор 93
Пожелавам на него и другото момче да стигнат и по-далеч.
УСПЕХ МОМчЕТА
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
-
- Контакти:
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
- blue avalanche
- Контакти:
" Гонзо и Ясен обучават млади таланти от школата на Левски
Ясен Петров и Георги Иванов демонстрират на практика желанието си да следят отблизо развитието на талантите от школата. Двамата с помощта на помощник треньорите Ивайло Петров и Мирослав Косев, както и легендата Божидар Искренов и скаута на „сините” Георги Георгиев изиграха поредица от мачлета на малки врати с отборите от школата.
Последният засега мач бе срещу възпитаниците на Владко Шаламанов, а серията ще завърши в петък от 11.30 часа срещу отбора на Викторио Павлов, който се води Юноши старша възраст.
Двубоите се играят на изкуствения терен на игрище с малки размери и малки врати.
В тези срещи едва ли най- важни са резултатите, но въпреки това Ясен и Гонзо дотук не се дадоха на никой от отборите. Момчетата на Шаламанов вкараха три гола, но те им стигнаха само за почетна загуба. По- важното за тях бе прекия контакт с Ясен Петров и Георги Иванов.
Ясен не спря да поощрява добрите изяви на младите таланти и същевременно да ги напътства при определени ситуации. Гонзо пък достави удоволствие на тримата вратари да им бие удари и да ги калява за големия футбол.
От по- големите само набор 1993 година няма да се срещнат с отбора на Ясен и Гонзо, защото този тим има официален мач в събота сутринта. Левски 93 среща от 9.30 часа на изкуствения терен на „Георги Аспарухов” връстниците си от Бенковски Костинброд. Останалите отбори от школата гостуват през уикенда."
Похвално!

Ясен Петров и Георги Иванов демонстрират на практика желанието си да следят отблизо развитието на талантите от школата. Двамата с помощта на помощник треньорите Ивайло Петров и Мирослав Косев, както и легендата Божидар Искренов и скаута на „сините” Георги Георгиев изиграха поредица от мачлета на малки врати с отборите от школата.
Последният засега мач бе срещу възпитаниците на Владко Шаламанов, а серията ще завърши в петък от 11.30 часа срещу отбора на Викторио Павлов, който се води Юноши старша възраст.
Двубоите се играят на изкуствения терен на игрище с малки размери и малки врати.
В тези срещи едва ли най- важни са резултатите, но въпреки това Ясен и Гонзо дотук не се дадоха на никой от отборите. Момчетата на Шаламанов вкараха три гола, но те им стигнаха само за почетна загуба. По- важното за тях бе прекия контакт с Ясен Петров и Георги Иванов.
Ясен не спря да поощрява добрите изяви на младите таланти и същевременно да ги напътства при определени ситуации. Гонзо пък достави удоволствие на тримата вратари да им бие удари и да ги калява за големия футбол.
От по- големите само набор 1993 година няма да се срещнат с отбора на Ясен и Гонзо, защото този тим има официален мач в събота сутринта. Левски 93 среща от 9.30 часа на изкуствения терен на „Георги Аспарухов” връстниците си от Бенковски Костинброд. Останалите отбори от школата гостуват през уикенда."
Похвално!