Последно:Батков продава ли Левски или не
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Последно:Батков продава ли Левски или не
На мен ми е чудно, кои са тези мощни американски фирми, с представителства в БГ?
PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
. Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.
Една стока се продава тогава, когато е актуална
Какво значи "актуална"

Шо стана, беееее?!?! Засада немаше ли??!?!!?
cherney2 написа:PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
. Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.
Една стока се продава тогава, когато е актуална
Какво значи "актуална"Продава се когато стойността на акциите е достигнала върхова точка, а при евентуален пробив в европа тя тепърва ще расте
Накрая на годината(след края на А група) най-правилно може да се определи цената на акциите.

-
- Контакти:
kireto2 написа:На мен ми е чудно, кои са тези мощни американски фирми, с представителства в БГ?
Е как кои ? Apple, Microsoft и FOX
Кой луд сега ще продава. Левски оттук насетне ще си вдига акциите.
Последно: стига сте пускали такива теми. Оставете Левски на мира,завистници нещастни.
Предстои симфония в синьо втори сезон.
Последно: стига сте пускали такива теми. Оставете Левски на мира,завистници нещастни.

familyjewels написа:kireto2 написа:На мен ми е чудно, кои са тези мощни американски фирми, с представителства в БГ?
Е как кои ? Apple, Microsoft и FOX
Има толкова международни силни фирми с преставителства тук. Има за всякакви неща където сигурно вие не знаете как изглеждат. Ако си мислите, че Apple или Microsoft ще ви купят. Мога само да ви се изсмея !Само, че никоя законна такава фирма няма далавера от това да си играе на собственик на Левски. Ще ви купи някоя офшорка(или там както им викат) да си пере и през вас парите. Знаете ли името ЦСКА и Левски какви врати отварят в България ... Вижте боклучиите в ЦСКА само 1 господ знае колко са изпрали !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Министър Дянков изведнъж се оказа голям левскар. Идва редовно на мачове на Левски. Седи вечно около Батков- това до тук са все нормални неща, но.......
Говорят за три американски фирми, а Дянков преди да стане министър работеше в САЩ, да не се окажат близки около него въпросните фирми
Всичко може да е само случайни съвпадения и нищо повече.
Снимки от последно време

Тук чак да се разхожда след мач по терена с Батков е доста интересно

Говорят за три американски фирми, а Дянков преди да стане министър работеше в САЩ, да не се окажат близки около него въпросните фирми

Всичко може да е само случайни съвпадения и нищо повече.
Снимки от последно време

Тук чак да се разхожда след мач по терена с Батков е доста интересно

Боже колко мъка има по тая земя.
Мойта е лесна отворко, аз съм си все на стадиона и преди Патков и след него ще бъда! Това ,че си заблудена част от манипулираното стадо, не е мой проблем - твой е! Честно казано всеки си има свойте герой и емоции. Само не ме определяй, защото си доста смешен. Разбира ти квадратната глава от футбол и бизнес! Сополкьо!
Мойта е лесна отворко, аз съм си все на стадиона и преди Патков и след него ще бъда! Това ,че си заблудена част от манипулираното стадо, не е мой проблем - твой е! Честно казано всеки си има свойте герой и емоции. Само не ме определяй, защото си доста смешен. Разбира ти квадратната глава от футбол и бизнес! Сополкьо!
Само да не се окаже,че фирмите са на Артур,че... 

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- nostradamus
- Контакти: