Георги Петков и Божидар Митрев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Да върнем Георги Петков на вратата !!!

Мнениеот Oskron » 05 сеп 2010 21:40

dolubfs написа:Аман от специалисти!! Колко мача извади Жоро през последните години??? Аз мога да ви кажа 3, които провали - двата с Дебрецен и мача със Залцбург в София. Ако не знаеете ще ви кажазащо не пази - заради мача в Бургас и заради основателните подозрения, че проваля Левски по свирката на Наско Сираков!!! Вие зад кого заствате - зад Гонзо или зад Жоро "на Наско мекерето " Вратарчето???

Ти пробвал ли си да мислиш някога .... опитай не е за всеки може и да те заболи главата малко но ако има ефект си струва .... ето и една задачка върху която да експериментираш (не се притеснявай не е сложна): Щом Георги Петков е човек на Наско Сираков и му и грае по свирката защо вече токова време е извън националния отбор?

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 05 сеп 2010 21:51

Вратар на ЛЕВСКИ трябва да е Геори Петков !

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 21:52

BLUE CHAMPIONS написа:И кво,вчера го пуснаха 1 полувреме с Монтана и веднага му забодаха гол. Слаб е! На пейката!

А ти забрави ли , колко пъти ни е вадил от калта ?!?!?

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 05 сеп 2010 21:55

Гошо е дал много на Левски и е нормално да е в сърцата на феновете, но това не значи, че задължително трябва да е титуляр. Не ние преценяваме. Затова има треньор на вратарите и старши треньор. Митрев също е добър вратар и не трябва да го зачеркваме заради 1-2 грешки. Нека ви припомня как когато Петков допусна няколко грешки в първите си мачове в Левски (примерно подари една топка на нападател на Литекс), агитката крещеше: "Митко Иванков". Трябва да пази най-добрия в дадения момент, независимо дали е Петков или Митрев.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 05 сеп 2010 21:56

L_Messi написа:Това го решава треньорът, а ние ходим на стадиона за да викаме за Левски ;)

Нека ни вкарат Гент три смешни гола , подобни на тези които ни вкарваха до сега на Митрев и ще си говориме после кой къде ще ходи и подкрепя :) Лично мен резултата не ме интересува и ще отида но 80% от публиката в България ходят само при добра игра и победи :)

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 05 сеп 2010 21:57

Отбора си има треньори.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 05 сеп 2010 22:00

vratar4eto написа:Гошо е дал много на Левски и е нормално да е в сърцата на феновете, но това не значи, че задължително трябва да е титуляр. Не ние преценяваме. Затова има треньор на вратарите и старши треньор. Митрев също е добър вратар и не трябва да го зачеркваме заради 1-2 грешки. Нека ви припомня как когато Петков допусна няколко грешки в първите си мачове в Левски (примерно подари една топка на нападател на Литекс), агитката крещеше: "Митко Иванков". Трябва да пази най-добрия в дадения момент, независимо дали е Петков или Митрев.

Нека Митрев си прави по една , две грешки и за напред и ще ви питам какво става ;) Митрев е в 100 пъти по слаба форма от Петков и от това , което показваше миналия сезон.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2010 22:05

morrigan1 написа:
blue avalanche написа:
morrigan1 написа:Призовавам всички истински левскари да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски, или по-точно там където му е мястото-на титулярния пост. Аз мисля,че той още има какво да покаже и да защити синия екипм както винаги го е правил-със сърце. Мисля, че няма по-добър вариант за страж в Левси за мачовете в Лига Европа и в България. Той без съмнение и най-класния и опитен вратар в България. Нека го върнем заедно !!! Нека покажем признателност към човека, дал толкова много на нашия любим клуб! Надявам се да бъда подкрепен от много фенове на футбола и да се опитаме, чрез този форум да го върнем на вратата !!!

И само Левки !!!

Като истински левскари подкрепяме отбора,а не определен играч!Как точно си представяш:
"...да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски..."
Вдигаш лозунги?Скандираш?И как ще се отрази това на Митрев?"Глей си работата!Ние си искаме Петков!"Така ли?Я по-сериозно!

Мислиш ли, че някой друг може да се справи по-добре от него в Лига Европа ???

Ми срещу АИК не игра и,както виждаш не се срути света,нали?Миналата година като игра в ЛЕ какво?Цъфнахме и вързахме...И какво значение има какво мисля аз,ти или магазинерката в бакалията долу?Между впрочем Ювентус НЕ катотекира БУФОН за ЛЕ.Не съм чел за масови самоубийства сред феновете на Ювентус.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 сеп 2010 22:05

morrigan1 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:И кво,вчера го пуснаха 1 полувреме с Монтана и веднага му забодаха гол. Слаб е! На пейката!

А ти забрави ли , колко пъти ни е вадил от калта ?!?!?

Не съм забравил естествено. В момента обаче е слаб,този сезон тойняма суха мрежа!,а да,срещу Дъндолк няма гол в мрежата си ама то е защото те имаха само един точен удър,а тои за късмет на Гошо беше в гредата
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

bardon01
Контакти:

Re: Георги Петков и Божидар Митрев

Мнениеот bardon01 » 06 сеп 2010 14:03

klshff написа:
Cesc Fabregas написа:Защо забравяш Киро Акалски? :?:

От кога Акалски не е играл в мач?

от приятелския мач с монтана смешка

Върни се в “Левски”