Георги Петков и Божидар Митрев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dolubfs
Контакти:

Re: Да върнем Георги Петков на вратата !!!

Мнениеот dolubfs » 05 сеп 2010 20:43

Аман от специалисти!! Колко мача извади Жоро през последните години??? Аз мога да ви кажа 3, които провали - двата с Дебрецен и мача със Залцбург в София. Ако не знаеете ще ви кажазащо не пази - заради мача в Бургас и заради основателните подозрения, че проваля Левски по свирката на Наско Сираков!!! Вие зад кого заствате - зад Гонзо или зад Жоро "на Наско мекерето " Вратарчето???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 сеп 2010 20:44

morrigan1 написа:Призовавам всички истински левскари да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски, или по-точно там където му е мястото-на титулярния пост. Аз мисля,че той още има какво да покаже и да защити синия екипм както винаги го е правил-със сърце. Мисля, че няма по-добър вариант за страж в Левси за мачовете в Лига Европа и в България. Той без съмнение и най-класния и опитен вратар в България. Нека го върнем заедно !!! Нека покажем признателност към човека, дал толкова много на нашия любим клуб! Надявам се да бъда подкрепен от много фенове на футбола и да се опитаме, чрез този форум да го върнем на вратата !!!

И само Левки !!!

Като истински левскари подкрепяме отбора,а не определен играч!Как точно си представяш:
"...да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски..."
Вдигаш лозунги?Скандираш?И как ще се отрази това на Митрев?"Глей си работата!Ние си искаме Петков!"Така ли?Я по-сериозно!

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 20:57

blue avalanche написа:
morrigan1 написа:Призовавам всички истински левскари да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски, или по-точно там където му е мястото-на титулярния пост. Аз мисля,че той още има какво да покаже и да защити синия екипм както винаги го е правил-със сърце. Мисля, че няма по-добър вариант за страж в Левси за мачовете в Лига Европа и в България. Той без съмнение и най-класния и опитен вратар в България. Нека го върнем заедно !!! Нека покажем признателност към човека, дал толкова много на нашия любим клуб! Надявам се да бъда подкрепен от много фенове на футбола и да се опитаме, чрез този форум да го върнем на вратата !!!

И само Левки !!!

Като истински левскари подкрепяме отбора,а не определен играч!Как точно си представяш:
"...да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски..."
Вдигаш лозунги?Скандираш?И как ще се отрази това на Митрев?"Глей си работата!Ние си искаме Петков!"Така ли?Я по-сериозно!

Мислиш ли, че някой друг може да се справи по-добре от него в Лига Европа ???

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 21:04

dolubfs написа:Аман от специалисти!! Колко мача извади Жоро през последните години??? Аз мога да ви кажа 3, които провали - двата с Дебрецен и мача със Залцбург в София. Ако не знаеете ще ви кажазащо не пази - заради мача в Бургас и заради основателните подозрения, че проваля Левски по свирката на Наско Сираков!!! Вие зад кого заствате - зад Гонзо или зад Жоро "на Наско мекерето " Вратарчето???

Всеки има лоши и добри дни, но аз мисля, че без този вратар нямаше да постигнем успехите, които имахме преди няколко години. Аз заставам зад отбора, а ти ми говориш за разни конспирации.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 21:13

L_Messi написа:Това го решава треньорът, а ние ходим на стадиона за да викаме за Левски ;)

+1 :) Мисля, че това е най-правилното решение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
morrigan1
Контакти:

Мнениеот morrigan1 » 05 сеп 2010 21:18

L_Messi написа:Това го решава треньорът, а ние ходим на стадиона за да викаме за Левски ;)
Но проблемът е, че Ясен няма думата....

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 сеп 2010 21:27

Който и да е вратар от А група да вземат, ще се представи по-добре от "синчето".

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 05 сеп 2010 21:32

Да върнем Георги Петков в реалния живот не може само той да варди имаме си Митрев и Акалски стига си чесахте езиците :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 сеп 2010 21:37

И кво,вчера го пуснаха 1 полувреме с Монтана и веднага му забодаха гол. Слаб е! На пейката!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”