Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:06

Драги левскари,както знаете любимия ни отбор играе в схема 4-2-3-1,при която се играе с един халф зад нападателя,който разпределя играта -офанзивния халф или така наречения плеймейкър.Това е един от най-важните постове при тази схема.Кой мислите,че трябва да бъде титулярен плеймейкър.На тази позиция в левски има избор.Да не казвам голям,но достатъчен.Футболистите който могат да изпълняват тази функция за момента са Сашо Александров-Кривия,Дарко Тасевски и Христо Йовов.Мариян Огнянов и Майкъл Тевия също са играли на тази позиция и не биха се затруднили.Като първи избор се е заформил македонският национал Дарко Тасевски.Излишно е да споменавам за безпорните му качества,но Дарко е непостоянен.Нещо като Бербатов.Невероятен,но непостоянен.Дарко играе един,два или три мача на супер ниво,все едно че е Меси или Кака,но след това 5мача буквално ги проспива.Той започна много добре сезона,но добрата му форма се изпари.За негова сметка на пейката остава Сашо Александров.Той е доказан футболист и смятам,че неговите качества също е излишно да коментирам.Макар и на 35,почти 36години,пловдивчанина играе впечатляващо и когато е на терена и слепите виждат,че е най-добрия и изпъква.Друг е въпроса че на тази преклонна футболна възраст не може да издържи цял мач.От началото на сезона ,Кривчо спаси Левски и помогна в много важни мачове.Има голям футболен интелект и внася голямно разнообразие в играта при фаза атака.Дарко трябва да остане резерва няколко мача,за да му дойде акъла и да влезе във форма.Дразня се,че когато не е във форма, отново е титуляр и се разхожда по терена без да се затича,сякаш не му пука за отбора.Проси си да му викаме (Без)Дарко :lol: Не оспорвам гениалните му на моменти пасове,техника и отигравания,но когато не е във форма трябва да сяда на пейката за сметка на Кривия,който играе със сърце и се раздава до край.Днес в контролата Левски-Монтана Сашо отново е бил над всички на терена.Той е обърнал мача.Гол и 2 асистенции.Мисълта ми е ,че който е във форма,той трябва да играе.Знайте,че аз нямам нищо против Тасевски.Бижутера ,като се възтанови напълно ще играе дефанзивен и офанзивен халф и също е добра опция за позицията зад нападателя.Отворих тази тема,за да разбера какво е мнението на другите левскари за това кой трябва да играе и най-вече кой трябва да почва ,като титуляр на поста офанзивен халф във любимия ни ЛЕВСКИ ;) :?: 8-) :roll:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот qwerty321 » 04 сеп 2010 23:08

Кривия естествено :)
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 04 сеп 2010 23:10

И аз съм за Кривия. Много повече се раздава и въпреки годините си тича повече от Тасевски. А и знаeм Сашо какви перфектни пасове прави. ;)
Последна промяна от messi7 на 04 сеп 2010 23:21, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:14

Вие и двамата дори не подозирате колко сте прави :mrgreen:
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 04 сеп 2010 23:16

qwerty321 написа:Кривия естествено :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 сеп 2010 23:16

момчетата с първите мнения я ми избройте асистенциите за головете на Гарата и тогава давайте акъл кой да играе.Имаме чудесни два халфа -плеймейкър и нека Ясен да решава и нека винаги да му е трудно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 сеп 2010 23:17

Тасевски. Кривия резерва. Ако Кривия беше по млад щях да съм за него :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

haha

Мнениеот haha » 04 сеп 2010 23:18

Правия.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 04 сеп 2010 23:21

Който е в най-оптимална форма :!: За момента е Кривия,ама след 4-5 мача ?????Ясен си решава.Формата е временна,класата е вечна ;)

defender14
Контакти:

Мнениеот defender14 » 04 сеп 2010 23:22

сам по себе си въпроса ти е отговор-естествено, че трябва Дарко Тасевски да е титуляр, при всичките ми уважения към Кривия, но не може да срявняваш футболист на 34 год с такъв на 26, а и Дарко колкото и да не се забелязва като игра има уникални пасове към нападателите.Ако някой от вас някога е играл футбол ще ме разбере ;)

Върни се в “Левски”