Никога не съм бил за ЦСКА в какъвто и да е мач и никога няма да бъда па камо ли да им пожелавам успех .... между впрочем и не искам а и не очаквам червените ни сестрички да стискат палци за Левски .
Когато ни отупаха БАТЕ и Жилина ... какво трябваше да се случва с червените ни сестрички ?
Да ронят крокодилски сълзи в "Г" сектор ли .... глупости , напълно си заслужихме подигравките .. това е част от играта
В последно време се изкривиха нещата и се почна да се говорят някакви клиширани глупости ..... Който не е за българските отбори не бил Българин ... и тем подобни глупости !
Вижте , България или Нац.отбор е друго нещо там пристрастия за мен няма нито онзи бил от Левски онзи от ЦСКА няма такова нещо .... България над всичко и най вече там за мен няма клубни пристрастия !
За десетки примери се сещам в другите " БЕЛИТЕ " държави и сигурно и там не са Англичани , Италианци или Испанци ?
Искренно съм се радвал на ловешките селяни през годините , за което в последствие съжалявам ... по примера на автора на темата .
Радвах се за супер мачовете на Локо Сф в Европа , Черно море , Локо Пд , Берое и даже за добрата стара Славия срещу Омония навремето .. ако бъркам поправете ме .
Хайде със здраве ... а и дано гол да не вкарат чорбарите