Акалски се дъни за юношите
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Акалски се дъни за юношите
Митрев не става за Левски ! Всеки мач прави груби грешки !!!
- blue avalanche
- Контакти:
balef написа:Митрев не става за Левски ! Всеки мач прави груби грешки !!!
А в Стокхолм?Или паметта на някои е много къса!!!
NeRaDzYrA написа:И за кво ви е тоя Акалски?Дано да се налага Митрев, той ми е по-симпатичен, а и е по млад.С Цецо кво става 4ти вратар ли ще е?
Тоя пък цецо .. цецо до сега във всички мачове който е играл е пускал меко казано смешни голове .. аз ше пазя по-добре от него

- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
blue avalanche написа:balef написа:Митрев не става за Левски ! Всеки мач прави груби грешки !!!
А в Стокхолм?Или паметта на някои е много къса!!!
Къса е, нищо, че преди две страници писахме същото

Голяма вина имаме и ние,че се дънят вратарите.Направи 1 грешка и всички МУУУУУУУУУУУУУУУ(наистина като крави)....
Човека не е изиграл и 1 мач за Левски,а вече почвате да го плюете ,а че дървото Гаджев 6-7 мача се насира по терена-"Не,той е най-добрият!Любимец!"...
Нямам думи...
Човека не е изиграл и 1 мач за Левски,а вече почвате да го плюете ,а че дървото Гаджев 6-7 мача се насира по терена-"Не,той е най-добрият!Любимец!"...

Нямам думи...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
santiliana написа:И каква му е "издънката" на Киро?!?!
То с такива играчи пред него и Касиас би допуснал грешки.
Пичове, нека спрем да си създаваме излишно грижи на главите. Само се пускат глупави теми и се започва едно дълго и безкрайно "творчество" от куцо, кьораво и сакато. На всички е ясно, че няма безгрешен човек, още по- малко футболист (вратар). В момента вместо да се радваме на това, че най- после имаме отбор, който пълни стадиона, ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост. Та ние имаме 3-мата най- добри български вратари от нашето първенство, какво повече?! Всеки има периоди на невървеж и малшанс, да не би вие да сте безгрешни?! Айде стига, вземете се стегнете малко и се дръжте мъжки. А тарикат мъж не хленчи.
Хайде- със здраве!
Сега най-добрия ли стана доколкото си спомням до скоро говорихте,че не ставал дори да чисти обувките на Митрев
- Даниел Младенов
- Контакти:
Гошето трябва да е титуляр
- vankooo
- Контакти:
За какво са тея безмислени теми кой какво направил на тренировка,кой какво на правил в мача на дублиращия отбор???Ми то може утре Гарра да се контузи(недай си Боже) и после като го пуснат за дублиращия отбор да навлиза във форма и не вкара,да го оплюем и него, че не е вкарал на некви деца.....Айде малко по-сериозни теми.Коментирайте кой какво прави на терена по време на ОФИЦИАЛНИТЕ мачове за мъжкия отбор
За Акалски мнението ми е, че е по-добър от Митрев(лично мое мнение)

За Акалски мнението ми е, че е по-добър от Митрев(лично мое мнение)

- LEVSKI.SOFIA
- Контакти:
На мен Божо много ми харесва как пази, ама нещо в мачовете срещу Видима и АИК много елементарни голове допуска. Не е концентриран достатъчно ли, и аз не знам ама не може да пуска такива голове. Дано в групите да пази добре.
Само Левски - От люлка, до гроб!
Всеки вратар понякога допуска нелепи голове. Това не значи, че "не става", както категорично са се изказали няколко "специалисти" в тази тема