Георги Петков и Божидар Митрев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Петков и Божидар Митрев
Имаме трима много добри вратари. На Божката Митрев му трябва време, няма опита на Петков. Ама да ми казвате че, Жоро Петков не е легенда на Левски е смешно. Един от най-големите играчи играли на Герена, въпреки головете, които пусна последните 1-2 години. Вадил ни е от критични моменти в много голям брой важни мачове. За Акалски незнам, не съм го гледал много, но е вратар с качества. Дано му потръгне.
Само Левски!
-
- Контакти:
siniq_fen написа:Имаме трима много добри вратари. На Божката Митрев му трябва време, няма опита на Петков. Ама да ми казвате че, Жоро Петков не е легенда на Левски е смешно. Един от най-големите играчи играли на Герена, въпреки головете, които пусна последните 1-2 години. Вадил ни е от критични моменти в много голям брой важни мачове. За Акалски незнам, не съм го гледал много, но е вратар с качества. Дано му потръгне.
+1
Пичове, не знам кому е нужно точно в момент на игрови и психологически подем да пускате такива теми... Само може да се отрови атмосферата както в отбора, така и между феновете от такива коментари.
Уважавам много Гошо Петков, но мисля, че просто времето му на Герена приключи. Наистина даде много на Левски, но и много взе. Освен това да не забравяме какви голове му вкрваха в последните два сезона и колко голям кредит на доверие профука за това време. От друга страна Божидар Митрев е показал, че има качествата да бъде първи вратар на Левски. До тук перфектните му мачове са в пъти повече от грешките, а като се прибави към това и перспективността му, не смятам, че трябва толкова бързо да почвате да му скачате по главата. Акалски пък тепърва има да се доказва в Левски, така че за него е рано да се правят коментари, но мисля, че категорично в момента Божидар Митрев е най-правилният избор за вратата на Синия любим отбор. Нека да му пожелаем Успех!!! на момчето и да подкрепяме Левски на 100% всеки мач, независимо от грешките и слабостите. Иначе ако някой иска да дюдюка, да мрънка и да освирква, нека си седи вкъщи пред телевизора и да си мрънка там. На стадиона момчетата имат нужда от подкрепа и ние трябва да им я дадем... САМО ЛЕВСКИ!!!
Уважавам много Гошо Петков, но мисля, че просто времето му на Герена приключи. Наистина даде много на Левски, но и много взе. Освен това да не забравяме какви голове му вкрваха в последните два сезона и колко голям кредит на доверие профука за това време. От друга страна Божидар Митрев е показал, че има качествата да бъде първи вратар на Левски. До тук перфектните му мачове са в пъти повече от грешките, а като се прибави към това и перспективността му, не смятам, че трябва толкова бързо да почвате да му скачате по главата. Акалски пък тепърва има да се доказва в Левски, така че за него е рано да се правят коментари, но мисля, че категорично в момента Божидар Митрев е най-правилният избор за вратата на Синия любим отбор. Нека да му пожелаем Успех!!! на момчето и да подкрепяме Левски на 100% всеки мач, независимо от грешките и слабостите. Иначе ако някой иска да дюдюка, да мрънка и да освирква, нека си седи вкъщи пред телевизора и да си мрънка там. На стадиона момчетата имат нужда от подкрепа и ние трябва да им я дадем... САМО ЛЕВСКИ!!!
Fortuna favet fortibus !!!!!!!!!
nikolaeca написа:Пичове, не знам кому е нужно точно в момент на игрови и психологически подем да пускате такива теми... Само може да се отрови атмосферата както в отбора, така и между феновете от такива коментари.
САМО ЛЕВСКИ!!!
nikolaeca, май не си обърнал внимание на датата, когато е пусната темата?... Оттогава се изиграха два мача и Божката се наака и в двата?!...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Даниел Младенов
- Контакти:
Оставете Божо Митрев намира дайте му шанс да изиграе още няколко мача ако и тогава сбърка съм съгласен че трябва да бъде сменен.Но не трябва да се прави заключение само след две грашки нима всички не възхалявахме Митрев след мача в Стокхолм така че нека да го оставим намира дайте му време.

Да върнем Георги Петков на вратата !!!
Призовавам всички истински левскари да подкрепим Жоро Петков да заеме мястото си в Левски, или по-точно там където му е мястото-на титулярния пост. Аз мисля,че той още има какво да покаже и да защити синия екипм както винаги го е правил-със сърце. Мисля, че няма по-добър вариант за страж в Левси за мачовете в Лига Европа и в България. Той без съмнение и най-класния и опитен вратар в България. Нека го върнем заедно !!! Нека покажем признателност към човека, дал толкова много на нашия любим клуб! Надявам се да бъда подкрепен от много фенове на футбола и да се опитаме, чрез този форум да го върнем на вратата !!!
И само Левки !!!
И само Левки !!!
Последна промяна от morrigan1 на 05 сеп 2010 19:59, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: Да върнем Георги Петков на вратата !!!
Ние няма как да го върнем....но бъди сигурен че в следващия ни мач Ясен ще заложи на него 

върни го на вратата у вас !!!! Левски си има по-добри вратари!!
Последна промяна от dolubfs на 05 сеп 2010 20:25, променено общо 1 път.
- Levskar_90
Жоро вратаря трябва да е титуляр !!!
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА