Какво липсва на Левски 2010 да се превърне в Левски2006?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво липсва на Левски 2010 да се превърне в Левски2006?
За мен да се правят сравнения между двата тима е малко неуместно. Двата отбора доста се различават като начин на игра. Онзи отбор беше изграден основно от футболисти в зенита на възможностите си - почти всички футболисти от оня състав бяха на възраст 28-30 години и печелеха с рутината си и играеха наистина като колектив за справка -в онзи отбор дори нямаше изявен голмайстор. В сегашния отбор само Грийн е на 27 години и В.Минев е на 30 години. Всички други са под 25 години,което заявка за бъдещето. Сегашния отбор е доста по-висок и атлетичен от предшествениците си. Според мен сегашния отбор се разчита основно на индидуалните качества на играчите,особено в нападение. Според мен сегашния отбор особено в нападение има по-добри индивидуалности ,но на този етап отстъпва като отбор. Все пак един отбор не се прави за 2-3 месеца.
-
- Контакти:
Има едно нещо, което е нужно на отбора: време. Това време е нужно да се обиграе състава с новите футболисти и да се направи добър колектив!
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
НКВД- написа:Левски 2010 има по-голям потенциал от Левски 2006. Трябва му само обиграване и успехите няма да закъснеят. Сегашните футболисти са по-млади и до 1 година могат да се развият още. Онези от 2006 бяха на и около 30-те и мачовете с Удине и Оксер им бяха тавана, нямаше на къде повече да се изстиска от тях . Това го показа и в следващите години. Дори младите Домо и Ричи не вдигнаха летвата , за Копи не го коментирам, въобще...
Да,но именно заради тази опитност на тогавашните футболисти побеждавахме.Дано младоста на сегашните не им изиграе лоша шега
Липсва баланса в отбора. В Левски2006 имаше само 1 проблемно звено - липса на качествен таран. Това се компенсираше от уникалната средна линия - Ричи, Боримиров, Бардон, Йовов, Телкийски. Защитниците бяха сработени - Томашич и Вагнер специално бяха голяма класа.
С. Ангелов пък играеше на всяка позиция.
Сега имаме доста странен отбор. В защитата само Мюлдер е класа (обаче си играе според холадската система).
Гаджев е по-слаб от Боримиров, без опит и рутина.
Тасевски не е Бардон. (да се отбележи, че никога не съм харесвал макето).
Йовов беше по-отборен играч от Жо.
Само в нападение сега сме по-добре, което компенсира проблемите в средата на терена.
Просто сега сме доста зле в защита и с по-малко опитни играчи (вряли и кипяли по европейските терени).
С. Ангелов пък играеше на всяка позиция.
Сега имаме доста странен отбор. В защитата само Мюлдер е класа (обаче си играе според холадската система).
Гаджев е по-слаб от Боримиров, без опит и рутина.
Тасевски не е Бардон. (да се отбележи, че никога не съм харесвал макето).
Йовов беше по-отборен играч от Жо.
Само в нападение сега сме по-добре, което компенсира проблемите в средата на терена.
Просто сега сме доста зле в защита и с по-малко опитни играчи (вряли и кипяли по европейските терени).
Ей, не се стърпяха феновете на дуото. Ами то си има цял сайт бе - на Ж.М. Там почти всеки анализ за Левски, това е няколко години, нонстоп се говори за правилния футбол, как настоящият отбор не задържал топката и други подобни в този ред.Много от феновете на тогавашния отбор боготворят Ричи. Съгласен съм, че Ричи имаше огромен принос в защитен план, но приносът му в нападателен план бе нулев.Не случайно след Левски не успя да се реализира. Сега на неговия пост играе Грийн. Според мен разликата между двамата е доста голяма и тя не е в полза на Ричи. И това го мисля не само заради визитката на Грийн, игра само 20 минути срещу АИК и показа класа от най-добрите години на Зл.Янков.
Питате какво липсва на сегашния отбор. Според мен нищо. Пожелавам им да имат същия късмет и шанс на стария ни отбор.
Питате какво липсва на сегашния отбор. Според мен нищо. Пожелавам им да имат същия късмет и шанс на стария ни отбор.
че какво му беше толкова специалното на Лефски от 2006?? огромен късмет и супер стечение на обстоятелсвата...при първия по сериозен отбор и балона се пукна
че вие после си продадохте 'звездите' на кило, на цената на тристаен в София, като се говори че Топчо бил най скъп щото му била най-голяма главата!!!

че вие после си продадохте 'звездите' на кило, на цената на тристаен в София, като се говори че Топчо бил най скъп щото му била най-голяма главата!!!

- norsk levskar
- Контакти:
Според мен този сезон ще повторим успехите от 2006г.Вярно ,че ги няма старите футболисти,но да се прави сравнение между тях и новите е глупост.Сегашните показват,че имат желание за игра и не се отказват лесно.Ако на отбора през 2006 му бяха повели 0-1 първото полувреме,така щеше да си свърши мача или най-много 1-1.Сегашните показват че са нахъсани за игра и за изяви,казвам ви това е сезона за отбора.Само ЛЕВСКИ але але але!!!!!!!!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме
)))!!!

А какво липсаваше на онзи Левски от 2006 да вкара 5 гола на Барселона,така както го направи Левски през 1976г.?...Изключително неуместно е да се сравняват различни отбори от даден период.Левски е един,няма онзи,няма този.Дано сегашната формаця напише поредната златна страница,в славната история на любимия ни клуб!
какво липсва на Левски чичко паричко

и един български чичко който знаеше на кой да плаща НА МЕСНА ОСНОВА

И РАЗБИРА СЕ ЛУД КЪСМЕТ В ЕВРОПА ЗА ДА МОГАТ ДА ИГРАЯТ С ОТБОРИ КОЙТО СИ ПРОДАЛИ ЗВЕЗДИТЕ ИЛИ СЕ БОРЯТ ДА НЕ ИЗПАДНАТ ОТ ПЪРВЕНСТВОТО СИ И СА ОТПИСАЛИ МАЧОВЕТЕ В ЛИГА ЕВРОПА
и един български чичко който знаеше на кой да плаща НА МЕСНА ОСНОВА
И РАЗБИРА СЕ ЛУД КЪСМЕТ В ЕВРОПА ЗА ДА МОГАТ ДА ИГРАЯТ С ОТБОРИ КОЙТО СИ ПРОДАЛИ ЗВЕЗДИТЕ ИЛИ СЕ БОРЯТ ДА НЕ ИЗПАДНАТ ОТ ПЪРВЕНСТВОТО СИ И СА ОТПИСАЛИ МАЧОВЕТЕ В ЛИГА ЕВРОПА
niki87 написа:А какво липсаваше на онзи Левски от 2006 да вкара 5 гола на Барселона,така както го направи Левски през 1976г.?...Изключително неуместно е да се сравняват различни отбори от даден период.Левски е един,няма онзи,няма този.Дано сегашната формаця напише поредната златна страница,в славната история на любимия ни клуб!
Много правилно.Левски винагие имал отбор и винаги ще има.Но трябва да си имаме летва,която да прескачаме от време на време.