В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Защо ли не се учудвам от тази тема. Бях сигурен, че след грешката срещу АИК всеки гол до края на сезона ще се приписва на Митрев. Не трябвало да излиза - а какво да си стои на голлинията? И ако удара не беше прехвърлящ, щяхте да го нападате що не е излязъл
Гола е повече на защитниците. Не казвам, че е перфектен, но има качества и му трябват мачове за да ги доразвие. Вратар не се става с 2 мача на година, колкото играеше досега Божката.

vratar4eto написа:Защо ли не се учудвам от тази тема. Бях сигурен, че след грешката срещу АИК всеки гол до края на сезона ще се приписва на Митрев. Не трябвало да излиза - а какво да си стои на голлинията? И ако удара не беше прехвърлящ, щяхте да го нападате що не е излязълГола е повече на защитниците. Не казвам, че е перфектен, но има качества и му трябват мачове за да ги доразвие. Вратар не се става с 2 мача на година, колкото играеше досега Божката.
Ти май не си играл футбол организирано?

Гола си е изцяло на Божката, поради факта че около Заков имаше двама защитници и той нямаше какво да направи освен да опита да изрита хаотично топката. Ако Митрев не беше излязъл толкова напред нямаше как да стане гол. Лошото в случая е не толкова гола, а това че такива излизания имаше и срещу АИК и в двата мача, което само по себе си говори за грешната му преценка на ситуациите. А иначе смятам че той има страхотни качества особено рефлекса му, но все пак нещата трябва дас е казват такива каквито са!
Има един сайт, който си търси драскачи и аз самия имам няколко писания там и наистина ги пускат с сайта си. Ако имате интерес:
http://www.naploshtada.ovo.bg/news/stan ... 0-08-31-44
Има един сайт, който си търси драскачи и аз самия имам няколко писания там и наистина ги пускат с сайта си. Ако имате интерес:
http://www.naploshtada.ovo.bg/news/stan ... 0-08-31-44
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....
-
- Контакти:
Ако всички мислехме като този,който поставя темата,ние вратар няма никога да имаме!Каквото и да оплювахме Михайлов,видяхте кой го купи и че прави добри мачове,сега плюем Митрев...Ами вратар не можеш да станеш като си "закован" на пейката!По тая логика Касияс нямаше да пази на Реал още след първата си грешка,нямаше да е и вратар на Испания!
OBI4AM LEVSKI написа:Ако всички мислехме като този,който поставя темата,ние вратар няма никога да имаме!Каквото и да оплювахме Михайлов,видяхте кой го купи и че прави добри мачове,сега плюем Митрев...Ами вратар не можеш да станеш като си "закован" на пейката!По тая логика Касияс нямаше да пази на Реал още след първата си грешка,нямаше да е и вратар на Испания!
Не бъркай фактите с плюенето. Премълчим ли истината това не означава, че ще стане по-силен вратар. Митрев трябва да работи за изчистване на грешките и слабостите си.
Който не е играл футбол ще твърди, че грешката е в защитата
Абсолютен закон за вратаря е когато има единоборство между защитниците пред него и нападател(и) от противниковият отбор, да не излиза!
Оттам нататък вие преценете на кого е грешката. Нищо против Божидар, но в ситуацията просто взе грешното решение.

Абсолютен закон за вратаря е когато има единоборство между защитниците пред него и нападател(и) от противниковият отбор, да не излиза!
Оттам нататък вие преценете на кого е грешката. Нищо против Божидар, но в ситуацията просто взе грешното решение.
Не мога да разбера толкова ли дебели глави има в този форум, та не критикувате за нищо другите десет призрака вчера. Какво играха останалите, хайде девет да са, без Жо. Жо беше най - добрият. Другите бяха пълни смешки. Защо не ги плюете. Когато вратарят греши, винаги бива оплюван, но когато Иса изтърва от метър няма да напсуваме, както трябва да е. Защото това, че е вкарал един гол за Левски не го прави вече велик. Като ще критикувате, критикувайте обективно.
То бива простотии да се пишат тук, ама чак пък толкова. Иванков стана шампион на Турция, Петков спомогна за историята на клуба в Европа, Митрев също ще стане голям, но му трябва дисциплина и време. Не е толкова трудно.
Някои тук хвалят кой беше той Икер Касийяс. Повечето от вас помнят ли Байерн как през 2000 година за две седмици му вкара ОСЕМ гола, как Реал с клизма благодарение на великия вратар, който получаваше гол от всеки удар, излезе от групата. А после станаха шампион на Европа не заради майсторството на Касийяс толкова, а заради великолепния Анелка и естествено Раул. През 2002 не беше по - различно. Касийяс е един голям късметлия като Ван дер Саар и толкова. Не е нещо особено. Измислен шампион на Европа и света. Две подарени титли на Испания.
Не се заблуждавайте, голям вратар е Едвин, макар че има уникален късмет, но Икер никога няма да е.
То бива простотии да се пишат тук, ама чак пък толкова. Иванков стана шампион на Турция, Петков спомогна за историята на клуба в Европа, Митрев също ще стане голям, но му трябва дисциплина и време. Не е толкова трудно.
Някои тук хвалят кой беше той Икер Касийяс. Повечето от вас помнят ли Байерн как през 2000 година за две седмици му вкара ОСЕМ гола, как Реал с клизма благодарение на великия вратар, който получаваше гол от всеки удар, излезе от групата. А после станаха шампион на Европа не заради майсторството на Касийяс толкова, а заради великолепния Анелка и естествено Раул. През 2002 не беше по - различно. Касийяс е един голям късметлия като Ван дер Саар и толкова. Не е нещо особено. Измислен шампион на Европа и света. Две подарени титли на Испания.
Не се заблуждавайте, голям вратар е Едвин, макар че има уникален късмет, но Икер никога няма да е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Абе пичове,вчера Иса и Младенов се надпреварваха кой ще оцели Луната с топка,а вие за една грешка на Митрев се хванахте,пък и 9 страници изписахте
Писна ми от "специалисти" братче...

- трето поколение
- Контакти:
Не ти трябва да си специалист, за да видиш, че момчетата просто бяха махмурлии.
Лично аз така си обяснявам грозната игра и топките по самолетите
никаква концентрация..

- ndrangheta
- Контакти:
Аз май съм изпуснал нещо, но Цветан Димитров в отбора ли е? Миналата година доста му напълниха кошницата и ще е разбираемо ако са го махнали, но все пак да попитам. Може пък да е вариант. А това момче Василев, с него какво стана?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."