Сравнения на играчите по постове в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Сравнения на играчите по постове в Левски

Мнениеот FC_LEVSKI » 29 авг 2010 18:53

deepblue1963 написа:Гаджев-определено по-добър от Ричи

Аз ли гледам друг играч или този Гаджев е супер трагичен(да не кажа жалък)след като се въстанови от контузията..?!Онази вечер само риташе топката напред и това е,пълен егоист...Не знам какво сравнение можеш да правиш между двамата...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 авг 2010 19:01

L_Messi написа:
deepblue1963 написа:Отборите не са подредени както трябва!
6.Дарко???
Иначе:
Митрев/Петков-определено по-добри от Петков/Михайлов(тогавашния)
Мюлдер-определено по-добър от Живко
Топузаков/Томашич-по-добри от Милиев/Иванов(засега)
Гаджев-определено по-добър от Ричи
Дембеле/Жо-по-добри от Домо/Ангелов
Бардон(тогавашния)-по-добър от Дарко
Минев-горе-долу колкото Вагнер
Дани-Мечо-двоумя се(Мечо по-техничен,но Дани с по-голям голов принос)

Чуваш ли се какво говориш? Минев бил горе-долу колкото Вагнер, да бе да :lol:
Петков в най-добрите му години е по-силен от Петков и Божката в сегашното им състояние, дори и двамата да пазят едновременно в някой мач. Мюлдер е по-добър от Живко, но не и от Пелето, който освен, че играеше успешно като десен бек, запълваше и всякакви други дупки. Гаджев и Ричи са най-малкото равностойни. Да, Гаджев е по-градивен и комбинативен, но Ричи беше неуморим и вършееше навсякъде.
Но най-голямата разлика е Боримиров. Просто у нас в момента няма толкова класен халф, а и не виждам в скоро време да се появи такъв играч в някой български отбор.
Всички тези сравнения са при условие, че за този отбор на Левски тепърва предстоят мачове със сериозни съперници и дай Боже да надминат предшествениците си от 2006-та!

Ричи вършеел...Ама пасове-на 3 м,голове-йок!!!
Сега отдясно имаме Мюлдер и Станчев,тогава-Миланов и ...,че не се сещам.Айде стига!Не искам да противопоставям Левски срещу...Левски!
На поста по-горе:и Ричи не беше супер играч.Айде да не го прехвалваме чак толкоз!Късметът му беше,че не се контузи,докато беше в Левски.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mada_faka
Контакти:

Мнениеот mada_faka » 29 авг 2010 19:01

FC_LEVSKI написа:
... този Гаджев е супер трагичен(да не кажа жалък) ...

и на мен не ми допада много ...
все се мъчи да блъска отдалече топката и , я му се получи 1 от 10 пъти , я не ...
в Грийн ми е надеждата ... ;)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 авг 2010 20:59

deepblue1963 написа:Ричи вършеел...Ама пасове-на 3 м,голове-йок!!!
Сега отдясно имаме Мюлдер и Станчев,тогава-Миланов и ...,че не се сещам.Айде стига!Не искам да противопоставям Левски срещу...Левски!
На поста по-горе:и Ричи не беше супер играч.Айде да не го прехвалваме чак толкоз!Късметът му беше,че не се контузи,докато беше в Левски.

Пелето играеше титуляр отдясно ;)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 30 авг 2010 01:23

Честно казано, е тъпо да се правят сравнения между различни формации на който и да е отбор!... :( Най-малкото дори, защото е гадно да сравняваш един и същ играч преди и след контузия!... :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 30 авг 2010 01:35

Различни поколения,с изключение на един-двама,за какво сравнение можем да говорим.

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 30 авг 2010 09:16

FC_LEVSKI написа:

Аз ли гледам друг играч или този Гаджев е супер трагичен(да не кажа жалък)след като се въстанови от контузията..?!Онази вечер само риташе топката напред и това е,пълен егоист...Не знам какво сравнение можеш да правиш между двамата...

Гаджев е абсолютна дупка, абониран за титуляр, а нищо не прави. Колко време му трябва да влезе във форма
Ясен да вземе да му обърне внимание най-накрая, трагедия
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

dani_z25
Контакти:

Мнениеот dani_z25 » 31 авг 2010 15:14

Не знам , но оня ден си пуснах мачовете с Киево , просто колкото и смешно да зчвучи има моменти в които все едно гледам Барса :mrgreen: Мача във Верона има периоди в които за по четири-пет минути Киево не се докосва до топката,направо полудявам.Отбора в момента според мен все още не е толко сработен , но не означава че няма да се получат нещата. Просто тогава си подавахме топката без да се гледат по терена , всеки знаеше къде е другия във всеки момент... Сега според мен имаме дори по-добри изпълнители , просто трябва да се задържат година две да поиграят заедно...

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 01 сеп 2010 10:10

Не ми се ще да правя сравнене м/у онези и тези играчи. И преди, и сега има по-добри на определени постове.
Както тогава много фактори начело с мечтата се получи, така и сега с повече мотивация от страна на футболистите, успехите могат да се повторят. Другита фактори пак са налице. За феновете съм убеден!
П.П. паузата може най-рационално да се използва за изчистване на слабостите в защита и пропуските :!: пред вратата.

Върни се в “Левски”