Нужен ли е нов футболист на Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Нужен ли е нов футболист на Левски.
Аз си мисля че отпред се оголихме,и това дано не се окаже фатално предвид многорто мачове които ни предстоят.Та си мисля че е нужен офанзивен футболист.
LEVSKI_FOREVER
Re: Нужен ли е нов футболист на Левски.
Може да вземем едно крило, колкото да има за конкуренция 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Pro-European
- Контакти:
има случаи, в които да загубиш член на екипа/отбора не е загуба. А ..предимство.
аналогията с това, което 'загубихме/спечелихме' днес е неслучайна.
аналогията с това, което 'загубихме/спечелихме' днес е неслучайна.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Трябва ни дясно крило... друг играч на този етап не ни е нужен 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Отборът е много добър в момента. Проблема обаче е че не си вкарваме положенията и чакаме докрая на мача ей така.(срещу Калмар ни вкарха 2 гола ей така,срещу АИК айде първото полувреме не можем да вкараме ,второто 2 гола и 2 положения и пак заспиваме
)

[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
На Левски му трябва ДОБЪР И СИГУРЕН ВРАТАР! Петков много го харесвам, но се вижда, че няма желание .. Божката също го харесвам много. Голям левскар, но не става.. просто не става. Чакаме го няколко години да се реализира, ам срещу Аик замалко да ос*ре работата.
Вратарския пост е наистина нужен, защото за да работи защитата трябва да има интелигентен вратар, който да ръководи бранителите и да внася сигурност и самочувствие, което ще доведе до по-малко голове във нашата врата. Петков беше такъв преди няколко години, но като че ли не е така в момента.
Може и едно крило да вземем за конкуренция на Младенов и Жо
Вратарския пост е наистина нужен, защото за да работи защитата трябва да има интелигентен вратар, който да ръководи бранителите и да внася сигурност и самочувствие, което ще доведе до по-малко голове във нашата врата. Петков беше такъв преди няколко години, но като че ли не е така в момента.
Може и едно крило да вземем за конкуренция на Младенов и Жо

НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ
qwerty321 написа:Отборът е много добър в момента. Проблема обаче е че не си вкарваме положенията и чакаме докрая на мача ей така.(срещу Калмар ни вкарха 2 гола ей така,срещу АИК айде първото полувреме не можем да вкараме ,второто 2 гола и 2 положения и пак заспиваме)
Дембеле изпусна поне 4 добри възможности за гол, което за мен си е доста притеснително.

Да вземат Слори, който е без пари!! В никакъв случай дървото Димо Атанасов, за който Гигов иска 200 000 ЕВРО!!!!!
Димо Атанасов е чорбар, преди беше казал, че иска да подпише с тях... да идва Слори!
едно дясно крило ни трябва иначе друго си имаме