За пожеланията за успех в групите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: За пожеланията за успех в групите

Мнениеот plamen_ol » 28 авг 2010 15:22

От една страна, знам че за България и въобще за футбола ни е добре и цска да играе в европа, от друга обаче винаги искам да падат. Какво да се прави, винаги съм мразил розовото отборче и винаги ще искам то и феновете му да страдат (не физически :lol: ). Просто знам, че те също не ни мислят нищо добро, пък и покрай последните 2-3 години съм отнесъл не малко подигравки от тях. Тъй че успех на Левски.

Потребителски аватар
SoundWave
Контакти:

Мнениеот SoundWave » 28 авг 2010 15:23

edkodimitrov написа:и затова ли се е борил вашия патрон-идол-икона-ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!! да се радвате на евентуалното чуждо нещастие(нищо че това е само спорт !)РАДВАЙТЕ СЕ НА УСПЕХА НА ВАШИЯ ОТБОР ! АЗ ЛИЧНО ПОЖЕЛАВАМ НА ЛЕВСКИ НАЙ ИСКРЕН УСПЕХ !НЕ ОМРЪЗНА ЛИ ВИ ДА РАБОТИМ ЗА РАЗНИ ЧУЖДИ ФИРМИ В НАШАТА СТРАНА ЗА ДРЕБНИ ТРОХИ ,ТА ДА СЕ РАДВАМЕ И НА СПОРТЕН УСПЕХ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ НАД ДРУГИ БЪЛГАРИ САМО ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТ ДРУГИЯ ОТБОР ! ПИЧОВЕ -УВАЖАВАЙТЕ ПРАВОТО НА ЛЮБОВ НА ВСЕКИ ИНАКОМИСЛЕЩ ! ТОВА ЩЕ ИЗВИСИ САМИТЕ ВАС ! ИСКРЕН УСПЕХ НА ЛЕВСКИ!!!

Да, Васил Левски се е борил за свободата на всички Българи, включително и на тези, които скандираха "О жилина, вземи бате и ела..."
________ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 авг 2010 15:29

Преди им пожелавах късмет на ЦСКА. В последните години обаче ... обвиненията за лиценза им, загубите на Левски, фоерверките при всеки гол на Барса, омаловажаване на 1/4 финала и това 1-17 и всички останали ... айде да не казвам какви неща, които пишат част от феновете. След всички тези неща, вече ми е през оная работа дали бият или падат.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 28 авг 2010 16:30

Аз винаги пожелавам успехи на който и да е Българин,но сега в конкретния случай ще се въздържа от празни пожелания към цецка,щото ако се погледне реално,те ще обикалят Европа и България цяла есен с 15 човека,че даже и практика ще им стане всеки мач да си правят трите смени с двама човека :lol: . От сега им виждам целите за есенния дял,а именно: гости в България-поне x ,мач в Европа-да не е по-голяма загубата от 3 гола! УСПЕХИ СИНЯ ЛАВИНООООО!!! МАААААЧКААААААААЙ :P
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 28 авг 2010 18:34

petarivanov1985 написа:Здравейте на всички левскари.Искам да задам един въпрос на всичкимкоито пожелават успех на ЦСКА в групите.Наистина искрено ли ги отправяте тези пожелания?Защото аз също винаги подкрепям всички БГ отбори в евро турнирите.Но.........Тук идва голямото НО....От 2-3 години вече не им желая никакъв успех в европа - искам да ги бият,гърчат,мачкат,унижават и всичко подобно.И всичко това го желая на червеното отборче защото видях какви бяха техните реакции по форумите след гола на АИК.Искам всички в групата да им се изредят,да ги унижат.Искрено се радвах когато 2005 година 3 отбора влязоха в групите на УЕФА и тогава сме се събирали заедно с приятели цесекари за да гледаме мачовете и на двата отбора и сме викали заедно.Но сега вече не..............След всичката помия,която те изляха върху Левски последните 2-3 години - вече няма сила на света, която да ме накара да им пожелая успех. И така.........Паак на въпроса-искрено ли им желаете успех в групите.?

И аз съм така. За разлика от теб, обаче, аз освен ЦСКА не подкрепям и Литекс. Другият отбор, срещу който бях против е Нефтохимик. За Локомотив Пловдив, Локомотив София, Черно Море и Марек винаги съм се радвал при успехи. Сигурно пропускам някой евроучастник от последните години.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 авг 2010 18:37

Аз не съм чорбар и наистина искам да побеждават. Както и другите отбори от България. Дано Литекс влезнат служебно в Лигата.
Само Левски!

lusi.iliev
Контакти:

Мнениеот lusi.iliev » 28 авг 2010 19:02

НИКОГААААААААААААААА.Аз бях на 3.март 2004 на В.Левски и знам какво видях и чух.Дори и титлата да ни зависи от тяхна победа пак няма да викам за тях.Дано ги разцепят тази година от бой.

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 28 авг 2010 20:14

Да не казвам кой се сцепва от ебавки в нашия форум, а сега ние сме злобарите..браво. Имам само един въпрос на който наистина моля вси4ки да ми отговорите. Има ли човек над 20 години тук и да ги мисли тези неща...Е, айде не 20, но ще е жалко да има такива примерно над 30 години, не за друго, ами защото ЦСКА и Левски в момента са лицето на България в Европа и мачкането на ЦСКА или Левски ще е мачкане на България..жалкото е също, че сте и лицемери..пишете, че "ние" се подиграваме и ебаваме, а вие всъщност правите абсолютно същото..просто не обръщайте внимание, замълчете си и това е :)

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА !!!

САМО ЦСКА !!!

Сега да не кажете нещо, де..аз не пожелавам успех на Левски, но не искам да ви мажат. Искам да се представим по-добре от вас и това е.. :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 авг 2010 22:32

Аз лично пожелавам успех на червени фенове,които са ми симпатични!Дали искрено желая успех на ЦСКА в групите?Отговорът ми е "НЕ",не мога да си изкривя душата...Дотук ги подкрепях,сега вече сме в групите и всеки да се оправя!Не мога да викам за Бешикташ,но не мога и да стискам палци за червените...Просто ще гледам мачовете им и толкоз-бият,падат-техен проблем!Мен ме интересуват нашите,другото са подробности!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 29 авг 2010 12:46

Като се замисля първо съм БЪЛГАРИН, така че ще се радвам и ЦСКА да успеят.
П.П. Най-лудата ми мечта е финал на ШЛ Левски-ЦСКА :lol:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Левски”