Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Топчооо

Re: Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!

Мнениеот Топчооо » 28 авг 2010 00:58

Бат'Ники написа:Пуканка,изпи ли си ГИНКО-БИЛОБА-та

явно толко завижда че Левски е по-добър от неговия отбор че и гинко-билоба няма да му помогне.особено ако вземем и да направим 1,2 победи в групите съм сигурен че 1 седмица няма да мигне
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Бат'Ники
Контакти:

Мнениеот Бат'Ники » 28 авг 2010 00:59

Пуканка,защо не си смениш името на ''Олег''[галено от олигофрен]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2010 01:00

да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 28 авг 2010 01:01

POPCORN написа:да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!

В случая ти започна да се заяждаш със колегите от форума на Левски. ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 28 авг 2010 01:02

POPCORN написа:да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!

а от теб сигурно 2 чепа за зеле стават.не знам дали ще можеш да спиш но като ти гледам мненията си доста притеснен :) :) :) :) доста обичаш да пишеш в наши теми и да плюеш по Левски....не че ме е на уреда от тебе де :lol:
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
Бат'Ники
Контакти:

Мнениеот Бат'Ники » 28 авг 2010 01:08

Олег кво се оплакваш че ти викали боклук.Излез и не се мяркай повече освен ако не си мазохист.

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 28 авг 2010 01:14

Интересна тема ама като гледам се пише пак за друго :shock: и не мога да разбера(сигурно съм с друго разбиране)....уж си фен и обичаш даден отбор,а пък пишеш и плюеш за противника повече!!!!всеки си има право на мнение,ама....що е толкоз тая омраза?вчера бях меко казано шокиран след като АИК поведе с 1:0....кво беше....все едно са ни отстранили с общ резултат 6:0!!!имам предвид че доста фенове на ЦСКА вместо да си чакат мача да почне,се радваха кат за световно....квото е,здраве да има и УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА В ГРУПИТЕ!!! ;)

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 28 авг 2010 01:16

По- добре не обръщайте внимание на такива зависливи чудаци,че утре Шеридан ще вкара първия си гол на сателита Сливен и ще лети в облаците.Както се казва за едни статии в Европа,а за други мечти в Тема спорт.Аз съм от Враца и такива мишоци не им обръщам внимание.Колкото повече му ходите по акъла,толкова по- голям го правите.Оставете го да пише няколко реда и ако има ум в главата сам ще намери хапчетата за сън.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Левски”