Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!
Пуканка,изпи ли си ГИНКО-БИЛОБА-та
Бат'Ники написа:Пуканка,изпи ли си ГИНКО-БИЛОБА-та
явно толко завижда че Левски е по-добър от неговия отбор че и гинко-билоба няма да му помогне.особено ако вземем и да направим 1,2 победи в групите съм сигурен че 1 седмица няма да мигне
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Пуканка,защо не си смениш името на ''Олег''[галено от олигофрен]
- POPCORN
- Контакти:
да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- fabregas_949
- Контакти:
POPCORN написа:да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!
В случая ти започна да се заяждаш със колегите от форума на Левски.

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
POPCORN написа:да много завиждам направо не мога да спя.а знаете ли за какво не завжидам,че 80% от феновете на Левски в тоя форум сте супер зле и не става ,чеп за зеле от вас!И освен да величаете отбора си и да обиждате ЦСКА, друго незнаете..комплексирани хора!
а от теб сигурно 2 чепа за зеле стават.не знам дали ще можеш да спиш но като ти гледам мненията си доста притеснен

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Олег кво се оплакваш че ти викали боклук.Излез и не се мяркай повече освен ако не си мазохист.
Гледай чепа да не стане за аспуха ти
Интересна тема ама като гледам се пише пак за друго
и не мога да разбера(сигурно съм с друго разбиране)....уж си фен и обичаш даден отбор,а пък пишеш и плюеш за противника повече!!!!всеки си има право на мнение,ама....що е толкоз тая омраза?вчера бях меко казано шокиран след като АИК поведе с 1:0....кво беше....все едно са ни отстранили с общ резултат 6:0!!!имам предвид че доста фенове на ЦСКА вместо да си чакат мача да почне,се радваха кат за световно....квото е,здраве да има и УСПЕХ И НА ДВАТА ОТБОРА В ГРУПИТЕ!!! 

По- добре не обръщайте внимание на такива зависливи чудаци,че утре Шеридан ще вкара първия си гол на сателита Сливен и ще лети в облаците.Както се казва за едни статии в Европа,а за други мечти в Тема спорт.Аз съм от Враца и такива мишоци не им обръщам внимание.Колкото повече му ходите по акъла,толкова по- голям го правите.Оставете го да пише няколко реда и ако има ум в главата сам ще намери хапчетата за сън.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "