Абонаментни карти на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Re: Абонаментни карти на Левски

Мнениеот Valdes » 24 авг 2010 22:15

Мощно всички в четвъртък на Герена! Дано шведите горят в ада на Георги Аспарухов!!!!

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 24 авг 2010 22:16

Абонаментната карта на ФК Левски не се купува заради отстъпките,опашките и останалите екстри,които се предлагат.Картата с Емблемата на първа страница и с твоето име на втората,ти дават пълното право да се гордееш,че си една малка частица от великия Клуб !
Колкото повече хора го проумеят това,толкова повече абонаментни карти ще има изкупени ! Не че не са най-много в БГ и сега де...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2010 22:19

plamenst7 написа:Е то при тия цени на картите ви си е направо задължителна по-голямата отстъпка за мачовете от груповата фаза.
Моята карта за сектор А с отстъпка излезе 53 лв.Иначе е 80 лв.

е да :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 24 авг 2010 22:35

Според мен с карта си е далеч по-добре като цена и липса на досадно редене по опашки за билети. Аз съм с карта вече 3-ти сезон, други приятели също видяха че е по-добре и си взеха.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 25 авг 2010 01:48

Вече 6-та година си купувам карта на ЛЕВСКИ и съм страшно доволен. Тези които все още не си купуват карти на любимия отбор страшно губят. Това важи за ЛЕВСКИ разбира се, но за цска май нещата не стоят така с тези цени които пернишките им шефове обявиха.

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 25 авг 2010 01:54

За четвърти пореден сезон съм с абонаментна карта. Преди това карах на билети, но няма никакъв спор, че картата е невероятно удобство.

Първо ти декларираш подкрепата си към клуба, независимо какъв ще бъде предстоящия сезон. Винаги си зад отбора!
Второ не се занимаваш да ходиш по-рано (понякога на ден-два преди мача) на стадиона и да се редиш по опашки. Всичко ти е уредено.
Гарантира ти билет за груповите фази (нещо което бе много полезно за групите на ШЛ преди време).
Получаваш и други отстъпки, например в магазина, а преди имаше и списание.
Финансовата страна не е била водеща при мен, но не е за подценяване. Картата определено пести пари дори да не ходиш на всички мачове.
Понякога нямам възможност да присъствам на даден мач, но чрез картата пак влизам в статистиката нали ;)
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
Rosk03
Контакти:

Мнениеот Rosk03 » 25 авг 2010 03:03

Ние които сме,на по 400-500 км от София,няма как да си вземем абонаментна карта...поради обясними причини,но когато можем сме по стадионите :)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 авг 2010 07:38

temerut написа:Абонаментната карта на ФК Левски не се купува заради отстъпките,опашките и останалите екстри,които се предлагат.Картата с Емблемата на първа страница и с твоето име на втората,ти дават пълното право да се гордееш,че си една малка частица от великия Клуб !
Колкото повече хора го проумеят това,толкова повече абонаментни карти ще има изкупени ! Не че не са най-много в БГ и сега де...

+1

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 25 авг 2010 09:32

Аз си взех картата преди мача с Дъндок и е №1125. Не помня точно кога ги пуснаха, но предполагам, че поне са се удвоили. Баждеков каза, че са напечатали 17.000 билета. Очаквана посещаемост от около 20.000 предполага 3.000 продадени абонаментни карти.

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 авг 2010 10:39

plamenst7 написа:Искам да засегна тази тема, предвид по-големия интерес към предстоящия мач на Левски. Все още ми е чудно, защо са толкова малко продадените абонаментни карти(мисля около 2000) при положение,че по мой изчисления парите дадени за нея ще се избият още на следващия домакински мач от първенството срещу Миньор, а картата е валидна до края на първенството. Това е предвид,че съм я взел с отстъпка,която се дава на притежателите на карти от миналия сезон.Ако я вземеш без отстъпка, парите ще се избият след още 3-4 мача. Освен това винаги имаш запазен билет за мачовете от груповата фаза на ШЛ или ЛЕ в зависимост къде участваме.Ползва се и отстъпка в цената за тези билети.Спестяваш си чакането по опашки в мачовете с по-голям интерес.Нима само 2000 човека ходят на повече от 8-10 мача на година та всички останали чакат пускането на билетите.

Приятелю, само срещу Дънлок и Калмар бяха продадени 2000 бр. абонаментни карти, значи с новите 2000, стават 4000 бр. :idea: ;)

Върни се в “Левски”