edmon_dantes написа:Гуу написа:deligate написа:Това се казва трансфер. А не някакви пичове с по 1 гол за 2 години. Нищо лично, ама ...
...въпросните "пичове" с един гол за 2 години, когато са били на 15 като този "вундеркинд", са били определяни са новия Меси, каква е гаранцията, че този пич няма да се превърне в "пичовете", които ти визираш ?
Тук приказката "за всяка гарга нейното гардже си е най-хубаво" важи с пълна сила...

За това гардже, което споменаваш, важи в пълна сила за вас. Визирам аржентинчето, което взехте (а вие взехте ли го вече?). То не беше Меси, то не беше чудо... А ти откъде знаеш, че ще се адаптира добре и ще покаже извънземна класа? Ако изобщо притежава някаква класа. Докато това момче, което е дошло в Левски го изкара вече некадърник. Естествено, нали идва в Левски. Когато левскарите пишат във вашия форум и не заливат тази аржентинска "звезда" със суперлативи(напълно нормално, защото кой го е виждал как играе или по ДВД-тата му определихте качествата), се дразниш, а ти самия правиш същото в нашия форум. За какво говорим тогава? Или както се казва в една сентенция "Недостатъците на другите са пред очите ни, а нашите - зад гърба ни"...
Глупости, кога съм казвал, че е некадърник ?
Моето мнение беше насочено специално към deligate, според когото това, че някой е нарекъл някого "новия Меси" на 15-годишна възраст не означава нищо, а сега, когато Лвески привлече друг 15-годишен, на когото пък му викат "вундеркинд", извенднъж същия този deligate си измени критериите. Просто му зададох въпрос - какво пречи на "вундеркинда" да се превърне в "новия Меси" - "1 гол за 2 години"....все пак той започна пръв да обяснява как "това се казвало трансфер, а не като нашия..." Нито съм твърдял, че аржентинеца е суперфутболист, нито нищо...просто изразих надежда да е да един приличен играч, който да помогне на отбора ни, а иначе на мен ми напълно ясно, че ако наистина беше новия Меси в момента щеше да е в Севиля, а не в ЦСКА. Колкото до вашия вундеркинд - дано, нека наистина стане голям играч пожелавам му го (както вече казах), това ще е добре за всички...