Билети за реванша в София: Левски - АИК

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Билети за реванша в София: Левски - АИК

Мнениеот plamenst7 » 18 авг 2010 13:14

UltraBlue. написа:Аз съм си с карта.. ама не съм сигурен дали важи за тоя мач някой знае ли нещо по въпроса ? По принцип пише след "III кв. кръг"
- "Play Off " значи най-вероятно и тоя мач съм на аванта ;) ?

Каква аванта бе човек?Ти за тази карта пари не си ли давал?

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 18 авг 2010 16:59

Deliba6 написа:

UltraBlue. написа:Аз съм си с карта.. ама не съм сигурен дали важи за тоя мач някой знае ли нещо по въпроса ? По принцип пише след "III кв. кръг"
- "Play Off " значи най-вероятно и тоя мач съм на аванта ;) ?

Третият талон е точно за този мач!!! От първите два талона головата ни разлика е 11:2, ако с третият ги закръглим на 15:2 изобщо няма да се разсърдя!!! ;) ;) ;)

Супер.. ама аз мисля че няма да е 15:2.. мисля че общия резултат от двата мача 6:2 :) следователно 16:4 ;) 2:1 там и 4:1 тук

искам и аз да мога да броя като тебе :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 22 авг 2010 21:53

Колегиии,да пишете веднага като разберете кога пускат билетите и цените :!: :P Предполагам,че пак ще са като за Калмар по 12 лв за А и отново вторник ще ги пускат,но все пак.... ;)

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 22 авг 2010 23:20

AmonRa написа:Колегиии,да пишете веднага като разберете кога пускат билетите и цените :!: :P Предполагам,че пак ще са като за Калмар по 12 лв за А и отново вторник ще ги пускат,но все пак.... ;)

„Цените ще са същите като за Калмар - 12, 10 и 6 лева”, разясни финансовият директор на Левски Константин Баждеков относно билетите за реванша с АИК Стокхолм от Лига Европа в четвъртък.

„Билетите ще ги пуснем в предварителна продажба във вторник. Моля нашите привърженици да си закупят билетите по-рано, за да не стават натрупвания в последния момент”, каза Баждеков след победата с 3:0 срещу Калиакра Каварна..

„За АИК има предвидени 200 билета, колкото бяхме получили и ние за мача в Стокхолм. Билетите за шведските фенове са изпратени и в София няма да се продават.”

„Нашата публика показа, че има европейско поведение и не вярвам, че ще има някакъв реваншизъм, който може да навреди на нас и да има глоби за клуба.”

„Има подробен доклад и множество снимки, които са приложени. Мисля, че трябва да се вземат мерки и УЕФА трябва да се събере, а не да се чака 25-и”, заяви шефът на Левски относно ексцесиите след мача в Стокхолм.

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 23 авг 2010 02:03

Мерси,Дъсти ;)
Утре само остава да излезе инфо от колко ги пускат билетите вторник и атакуваме националния :P

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 23 авг 2010 11:05

AmonRa написа:Мерси,Дъсти ;)
Утре само остава да излезе инфо от колко ги пускат билетите вторник и атакуваме националния :P

Най-вероятно от утре ще ги пуснат в продажба, все още няма инфо в официалния сайт ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 авг 2010 15:11

Във вторник (24 август) стартира предварителната продажба на билети за срещата-реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа Левски - АИК.

Билети ще се продават на централните каси на Националния стадион „Васил Левски” на улица „Гурко” и на касите до стадион „Георги Аспарухов” на улица „Тодорини кукл”" 47 от 14,00 до 19,00 часа.

В сряда (25 август) пропуски ще се продават отново на двете места в София, но от 10,00 до 19,00 часа. В деня на мача (четвъртък, 26 август) билети ще се продават само на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 от 10,00 ч. до края на първото полувреме на двубоя.

ПФК Левски призовава привържениците на отбора да се възползват от предварителната продажба на билети и да се снабдят по-рано с пропуски, за да се избегнат опашките и напрежението на касите на "Герена" в деня на мача.

Цени на билетите:

Сектор „А" - 12 лв

Сектор „В" - 10 лв

Сектор „Б" - 6 лв

ПФК Левски няма да организира продажба на билети за гостуващите фенове. Клубът е предоставил предварително на АИК 200 билета, колкото са получени и за „сините" фенове за първия мач в Швеция.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
AmonRa
Контакти:

Мнениеот AmonRa » 23 авг 2010 15:49

Вече събрахме парите за билетите и утре атакуваме касите на Национални в 2 :mrgreen: :mrgreen: И нека този път сме два пъти повече,отколкото срещу Калмарите :!: :P :P

Върни се в “Левски”