phoenix написа:Sofiaatowern, колко си задръстен моето момче![]()
![]()
![]()
Щом казваш че съм балък, при положение, че съм си купил приемници и гледам провайдери, които ти може само да сънуваш - ок, жив и здрав бъди. Гледай си кабеларката на телевизорчето си, а качествената телевизия (тук изключвам Булсат и ИТВ) я остави на хората, които я разбират и оценяват. С този си пост ясно се показа, че си много далеч и не ти се отдава.
А колкото и на повечето да ви е трън в очите, то тези старозагоски лешпери от Булсат стават тотални монополисти. Ще ми е интересно, ако от догодина стане това, което се носи като слух, че ще вземат при тях и Формула 1
Ама ти наистина си много непросветен бе, "богаташе".. Аз един път в месеца пускам телевизията и то заради мачовете на Левски, и понякога новини, и какво и тях ли трябва да ги гледам с високо качество? Задръстеният си точно ти, именно защото си се набутал с четирицифрена сума за две-три спортни събития и там.. първенствата, които гледаш. Целта ми беше да обясня на кухата ти главичка, че може с много по-ниска сума да си гледаш кефа, дори на по-високо качество от това на еди-колко инчовия телевизор. Само за информация мога да ти кажа, че аз гледам всички излизащи филми много преди да се появят в магазините, че дори и в българските тракери и то с в пъти по-добро качество от това, което ти предоставят твойте джаджи. Има, мойто момче, едни торент тракери наречени лични, или затворени само за малка група хора, в които се влиза само с покана и там се качват всички релийзи (издания) на пиратските групи мноого преди да се покажат на рафтовете в магазините в България (предполагайки, че си гъзарче и пръскаш 40 лв. за БлуРей дискове и имаш в наличност ДВД техника). Събуди се малко, изтрий си очичките и осъзнай, че телевизията отдавна, отдавна не е на култ, и с тези пари дето си дал да гледаш примерно филми или мачове, можеше да си купиш компютърна техника в пъти по-ниска от тази на телевизора. Да не споменавам, че вече се и появиха в мрежата FULL HD спортни събития, които се качват почти навсякъде. Обогати си малко културата и напиши в старият чичо Гугъл "private trackers", или просто какво стой зад абревиатурата "p2p". Та, балъче, сега пак хубаво помисли кой е по-по - този, който гледа всичко безплатно в пъти по-високо качество от всякакво естество събития без да плати и стотинка за това, или този, който е ограничен до еди-колко си канала и чака някоя телевизийка да благоволи да пусне някое ново филмче и е изхарчил много повече от нормалното.