АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Мнениеот Sofiaatowern » 21 авг 2010 21:27

phoenix написа:Sofiaatowern, колко си задръстен моето момче :lol: :lol: :lol:
Щом казваш че съм балък, при положение, че съм си купил приемници и гледам провайдери, които ти може само да сънуваш - ок, жив и здрав бъди. Гледай си кабеларката на телевизорчето си, а качествената телевизия (тук изключвам Булсат и ИТВ) я остави на хората, които я разбират и оценяват. С този си пост ясно се показа, че си много далеч и не ти се отдава.
А колкото и на повечето да ви е трън в очите, то тези старозагоски лешпери от Булсат стават тотални монополисти. Ще ми е интересно, ако от догодина стане това, което се носи като слух, че ще вземат при тях и Формула 1 :lol:

Ама ти наистина си много непросветен бе, "богаташе".. Аз един път в месеца пускам телевизията и то заради мачовете на Левски, и понякога новини, и какво и тях ли трябва да ги гледам с високо качество? Задръстеният си точно ти, именно защото си се набутал с четирицифрена сума за две-три спортни събития и там.. първенствата, които гледаш. Целта ми беше да обясня на кухата ти главичка, че може с много по-ниска сума да си гледаш кефа, дори на по-високо качество от това на еди-колко инчовия телевизор. Само за информация мога да ти кажа, че аз гледам всички излизащи филми много преди да се появят в магазините, че дори и в българските тракери и то с в пъти по-добро качество от това, което ти предоставят твойте джаджи. Има, мойто момче, едни торент тракери наречени лични, или затворени само за малка група хора, в които се влиза само с покана и там се качват всички релийзи (издания) на пиратските групи мноого преди да се покажат на рафтовете в магазините в България (предполагайки, че си гъзарче и пръскаш 40 лв. за БлуРей дискове и имаш в наличност ДВД техника). Събуди се малко, изтрий си очичките и осъзнай, че телевизията отдавна, отдавна не е на култ, и с тези пари дето си дал да гледаш примерно филми или мачове, можеше да си купиш компютърна техника в пъти по-ниска от тази на телевизора. Да не споменавам, че вече се и появиха в мрежата FULL HD спортни събития, които се качват почти навсякъде. Обогати си малко културата и напиши в старият чичо Гугъл "private trackers", или просто какво стой зад абревиатурата "p2p". Та, балъче, сега пак хубаво помисли кой е по-по - този, който гледа всичко безплатно в пъти по-високо качество от всякакво естество събития без да плати и стотинка за това, или този, който е ограничен до еди-колко си канала и чака някоя телевизийка да благоволи да пусне някое ново филмче и е изхарчил много повече от нормалното. :lol: А мен БУЛШИТком слабо ме интересува какъв монопол замисля да прави, защото аз каквото искам да гледам си го записвам на хард дискчето (впрочем един тунер е 50-60 лв.) и имам да гледам две-три събития дето не ги качват примерно, а Формула не гледам (между другото и формулата я качват навсякъде) - отдавна съм преминал към НАСКАР, който не отстъпва по нищо на формулката. И така мили ми тарикате, наслаждавай си се на златната ти телевизийка, а такива като мен ще се наслаждават на всичко във всякакви варианти. И приятно гледане на новинките и там.. Диамантената лига.. :lol:

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 21 авг 2010 22:58

Май твоята куха тиква не може да осъзнае, че последното, което гледам по сателитите е Булсат :lol: :lol: :lol: Бил съм ограничен откъм канали :lol: Гледам почти всичко от 30W до 75Е, включително и HD-тата, стига умната ти главичка да знае какво значат тези съкращения. А това прави над 3500-4000 канала. Пожелавам всекиму такова ограничение :mrgreen: И благодаря, че ме просвети. Не знаех, че съществуват частни тракери, не знаех дори, че имало и нещо, наречено Гугъл. Благодарен ще ти бъда за цял живот :lol: :lol: :lol: И само нещо ще ти кажа: В спорта истинската тръпка е когато е наживо. Ти си гледай тъпите записи, гледай си НАСКАР-а (какво е това съкращение, би ли ми обяснил? :lol: ) а аз ще си гледам като бял човек на телевизоро :lol:

P.S. И на моето момче ще говориш на хлапаците в махалата ти. Със сигурност не си ми нито на годините, нито на положението!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 авг 2010 03:14

phoenix написа:Sofiaatowern, колко си задръстен моето момче :lol: :lol: :lol:
Щом казваш че съм балък, при положение, че съм си купил приемници и гледам провайдери, които ти може само да сънуваш - ок, жив и здрав бъди. Гледай си кабеларката на телевизорчето си, а качествената телевизия (тук изключвам Булсат и ИТВ) я остави на хората, които я разбират и оценяват. С този си пост ясно се показа, че си много далеч и не ти се отдава.
А колкото и на повечето да ви е трън в очите, то тези старозагоски лешпери от Булсат стават тотални монополисти. Ще ми е интересно, ако от догодина стане това, което се носи като слух, че ще вземат при тях и Формула 1 :lol:

Да ти се изтропам на формулата...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 22 авг 2010 14:22

Куха тиква казваш.. Добре, тогава ми обясни къде излизат първо новите филми - на твойте "скъпи" каналчета, или първо по кината, и след това бивата записвани, компресирани, опаковани и прочее и качвани по частните тракери? Ти все едно намекваш, че филмите първо излизат на някакви мизерни каналчета... :lol: А ти дълбоко ме съмнява да знаеш какво е това чудо тракер, защото като гледам какви са ти разсъжденията ме съмнява кухата ти глава да знае замисъла на тази система. Единствено както казах, ако съм в настроение включвам тунерчето и гледам някое спортно събитие или го записвам, ама дотук (отговор на твърдението, че тръпката била в реално време, ами ето - аз с 50 лв. си го гледам в реално). А ти продължавай да си гледаш там сериалчетата на каквото качество ти пуснат, аз ще ги гледам на другия ден безплатно и с по-хубаво качество. Плащай си таксите, заблуждавай се и мисли, че си хванал бога за шлифера.. А във виртуалния свят всеки е бияч, всеки е възрастен, всеки е богаташ, ама в реалният живот повечето въздухарчета мамини като теб са просто едни дришльовци, където погледнали през витрината и се замечтали, нали знаеш? А за да получиш уважение, трябва да покажеш уважение. Аз такова от теб не видях. А какво ти е положението, годините, жената и т.н. слабо ме вълнува, тук всеки е равен.. И по тая логика мога да те наричам както си поискам, така че тихичко.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 авг 2010 16:10

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Аре, спрете се бе, пръстови онанисти!!! К'во общо имате с форум "Левски"???!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 авг 2010 12:45

По темата. Бях скептичен, но за щастие се паднаха леки съперници. Имам предвид в сравнение с тези които можеха да се паднат. И сега колкото и невероятно да е имаме шанс да сме с три отбора в групите. За ЦСКА всичко е ясно. Мисля, че ако подходят сериозно ще бият и там дори с по голям резултат. За Левски ще бъде трудно. Но този резултат ги задължава да победят. Пък и класата на АИК позволява това в момента. За мен първият мач беше много добре изигран тактически. Правилно бяха преценили собствените си възможности и тези на съперника и постигнаха оптимален резултат. Все някак трябва да успеем да бием тук, ако трябва и с половин гол. Стадиона ще бъде пълен, а и лимита за изцепки тук си мисля, че е изчерпан предните години. За Литекс мисията на първо четене изглежда невъзможна. Но, ако погледнем по внимателно, мисля, че имат шанс. Най малко да стигнат до продължение. И там са имали възможност за гол, а и Дебрецен не са се възползвали от численото си превъзходство да решат окончателно нещата. От трите отбора които отстраниха Левски и после срещат Литекс, само Жилина върви нагоре и на тях им предстои шампионска лига. БАТЕ достигнаха максимума си и според мен при липса на конкуренция в местното първенство ще ги доведе до сериозен застой в най скоро време. Дебрецен определено са по слаби от миналата година.
Нито един от тези три отбора отстранили Левски дори не би си и помислил за отстраняване на един друг отбор на сините само преди четири години.
Успех на всички български отбори.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”