Окончателно: Левски и Локо Пд се разбраха за Акалски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Окончателно: Левски и Локо Пд се разбраха за Акалски

Мнениеот malchev » 20 авг 2010 13:22

Е какво като е скандалджия, то всеки вратар трябва да е поне малко луд ;)
Аз съм за, на 25 години е, хубаво ще е да имаме още един надежден вратар. НО ми се иска Божко да е първи избор, дано най-накрая почнат да му дават шанс по-често.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 20 авг 2010 15:21

Формата на Петков очевидно спада,с тази цел от ръководството на Левски желаят да го продадат ,докато е още искан и да се вземе някой лев.Още този трансферен прозорецц може да бъде продаден в Турция(не се смейте там нивото е по-високо от нашето и ще взима повече пари) дори очаквам ако Петков играе добре да го купят като втори вратар в отбора на Иванков ще е голям майтап отново Иванков и Петков да се борят за титулярно място. :lol:
След продажбата му няма да останат свестни вратари и само един Митрев за отбор като Левски е недостатъчен,защото ако Митрев ни спаси снощи ,то Димитров можеше да вкара дори автогол.Така като продадат Петков за вратари остават Акалски и Митрев,а Димитров ще тренира за здраве. :lol: И Митрев и Акалски са в сходна форма ,което ще качи конкуренцията и заедно с бонусите на Батков за титулярите ще стане страшна конкуренция.

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 20 авг 2010 17:31

ето и снимка :lol:

Изображение
Спортният директор на ПФК Левски Георги Иванов ще представи днес поредното ново попълнение в отбора, 24-годишния вратар Кирил Акалски, съобщи официалният сайт на "сините".

Събитието ще се състои днес в 16,30 ч. в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на „Герена".

Привлеченият от Локомотив Пловдив Кирил Акалски премина успешно медицинските изследвания днес, след което се разбра за личните си условия с Левски и подписа договор за три години.

Кирил Акалски е роден на 17 октомври 1985 г. в Пловдив, юноша на местния Марица. През 2007 г. преминава в Локомотив Пловдив, където изкарва 3 години, преди да подпише с Левски.

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 20 авг 2010 17:45

Акалски: Левски е доказана школа за вратари, това е най-голямото стъпало в България
Седмото ново попълнение на Левски Кирил Акалски бе представено на стадион „Георги Аспарухов”. Бившият вече вратар на Локомотив Пловдив ще пази на „Герена” с номер 85, който му бе връчен от спортния директор на „сините” Георги Иванов.

„Знаех, че има интерес към мен от страна на Левски през зимата. Колкото до ЦСКА, аз предпочетох да си остана в Локомотив Пловдив. Амбициран съм да работя, защото Левски е най-голямото стъпало в България. Левски е доказана школа за вратари”, сподели Киро Акалски.

„Ще се боря, а на терена ще играе, този който най-много заслужава. Аз съм амбициозен човек и искам да се развивам. През миналия сезон не играх много, защото имах контузии. Претърпях една операция, но сега съм добре и всичко е наред”, завърши най-новото попълнение на Левски.

Потребителски аватар
Lacoste
Контакти:

Мнениеот Lacoste » 21 авг 2010 22:19

Да ни е честито беше крайно време да се заемат и с този проблем, надявам се да се сработи с отбора и да си върши работата на ниво, то кво ли има за сработване толкова, просто да спасява и тва е.
http://www.vbox7.com/play:7e328616 - Всяка Легенда Си Има Име - Нашето е ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 23:51

Когато Петков си тръгне,нали трябва да имаме двама равностойни вратари.Или тогава тепърва щяхме да търсим?Дотук трансферната политика няма грешна стъпка.

Върни се в “Левски”