АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...

Мнениеот Yasso » 21 авг 2010 01:03

Абе тя и "Жилина" щеше да бъде пометена след "изключително силната" игра и титаничното 1:1 в Словакия, ама се появи некакъв Адауто, и това негро мамка му мръсна взе че вкара безответен гол в София..... :lol:
Тия шведи сега и те с тоя Бангура, само проблеми.... :lol:

А иначе Литекс ако излезе с И.Попов и Дока - има шансове да докара мача до продължения, но ще е много трудно.... :roll:

За нас?
Какво за нас - ние сме в групите на Лига Европа :) :!: Елате и вие :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 21 авг 2010 01:07

levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!

До преди съкращението на баща ми разполагахме с доход от около 300 лева,от там като смъкнеш ток,телефон,вода и такса за входа оставаха около 160,от предприятието не плащаха заплатите редовно с поне месец-2 закъснение , сега раздели 160 на 4 да видиш какво се пада на човек за храна.
В общите разходи не съм сложил и интернета-18 лева всеки месец.Сега ми кажи как да отделя пари за транспорт и билет .

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 авг 2010 01:14

zap_lv написа:
levskarov написа:Ще ти отговоря за заплатата! Чисто ми се събират по около 500 на месец, половината отиват за Левски, повярвай ми!

До преди съкращението на баща ми разполагахме с доход от около 300 лева,от там като смъкнеш ток,телефон,вода и такса за входа оставаха около 160,от предприятието не плащаха заплатите редовно с поне месец-2 закъснение , сега раздели 160 на 4 да видиш какво се пада на човек за храна.
В общите разходи не съм сложил и интернета-18 лева всеки месец.Сега ми кажи как да отделя пари за транспорт и билет .

Темата за парите е безсмислена на този етап в Булгаристан!!! :evil: "Дупе знае 2 и 200!" е казал народът!... :roll: Обичайте си отбора!!! ...Без значение дали някой се прави на по-велик "почитател на папата" от вас!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 21 авг 2010 01:16

Dakisto написа:
zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец. :lol:

Ами брат, аз съм от СтЗ и най-спокойно си гепих рейса, от централна гара- #78 , от касата билет, от там на съответното място на стадиона и от там си съдрах гърлото за да изпитам кефа от победата над Калмар ФФ ... затова въпроса не е в парите , а в обичта към клуба и желанието да гледаш отбора и да го подкрепяш! Иам на предвид, че затва сме ние феновете , да подкрепяме отбора както можем..

Пич , ако минаваш през гара Подуяне , слизай там. Стадиона е на 10 минути ходене пеш...

Dakisto
Контакти:

Мнениеот Dakisto » 21 авг 2010 01:43

Linkin_Park написа:
Dakisto написа:
zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец. :lol:

Ами брат, аз съм от СтЗ и най-спокойно си гепих рейса, от централна гара- #78 , от касата билет, от там на съответното място на стадиона и от там си съдрах гърлото за да изпитам кефа от победата над Калмар ФФ ... затова въпроса не е в парите , а в обичта към клуба и желанието да гледаш отбора и да го подкрепяш! Иам на предвид, че затва сме ние феновете , да подкрепяме отбора както можем..

Пич , ако минаваш през гара Подуяне , слизай там. Стадиона е на 10 минути ходене пеш...

:Д Пътувам с рейс брат и спират само на Плиска и ЦГ ... иначе след някои късни мачове ,като не съм оставал в сф ,съм се прибирал и с влака от Подуяне ... тва е , кат не си от сф си ебало майката :mrgreen:

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 21 авг 2010 01:48

Недей така бе човаек.Във вторник отиваме с жената и детето на море,аз се връщам за мача вчетвъртък и в петък сутринта пътувам отново при тях............споменах ли,че нямам кола ;) ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ НА ГЕРЕНА,ДА ВИДЯТ ТЕЗИ ПСЕВДО ФЕНОВЕ И ПОБОЙНИЦИ-ХУЛИГАНИ КАКВО Е ВЯРНА ПУБЛИКА И КАК СЕ ПОДКРЕПЯ ЛЮБИМ ОТБОР

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 авг 2010 01:54

Между другото, тая година Господ пак е българин! Дал е на всеки това, което му трябва - на ЦСКА отбор, който може да бие на футбол, на Левски - такъв, дето може да го отстрани служебно, за Литекс не е имало нищо подходящо, та го е използвал да покаже, че нещата не са случайни, да не Го забравяме... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 21 авг 2010 01:56

zap_lv написа:

Пич,разбирам те напълно.Знам какво е да нямаш,я ми драсни на лично да се разберем.Пиши ми колко ти трябват за път и билет.Не се коси ще помогна-ТОВА Е СЕРИОЗНО :!:

santiago

Мнениеот santiago » 21 авг 2010 02:18

valio написа:
zap_lv написа:

Пич,разбирам те напълно.Знам какво е да нямаш,я ми драсни на лично да се разберем.Пиши ми колко ти трябват за път и билет.Не се коси ще помогна-ТОВА Е СЕРИОЗНО :!:

+1 евала, че още има такива хора като теб valio :roll:

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 21 авг 2010 02:26

Пич,разбирам те напълно.Знам какво е да нямаш,я ми драсни на лично да се разберем.Пиши ми колко ти трябват за път и билет.Не се коси ще помогна-ТОВА Е СЕРИОЗНО :!:[/quote]
+1 евала, че още има такива хора като теб valio :roll:[/quote]

Наистина искам да помогна-не търся слава нито пари.Трябва да сме хора.Но темата е за друго-ще се свържа с момчето и ще се уговорим.Лека нощ и успех на всички ;)

Върни се в “Левски”