Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот MORSKI » 15 авг 2010 23:19

Тия Черноморец не ги харесвам още от миналата година когато ми провалиха виш за 2 000 лева със онази "невероятна" игра срещу Слави (3:2,ст.Овча Купел) и сега вече когато отида в Бургас ще им се изпикая на стадиона.

Какви неща говориш бе? Що за глупост :o

Явно трябва да спра да се друсам!

Добра идея!
Последна промяна от MORSKI на 15 авг 2010 23:21, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 15 авг 2010 23:19

Е** си майката :lol: Ако има нещо положително след тоя мач, определено е това, че ни свалиха на земята и отбора, и феновете, и Гара ( че май си поверва прекалено....или ние на него :lol: ) :oops: И все пак, по-добре сега, отколкото в четвъртък :roll:

Потребителски аватар
В.Апостолов

Re: Старата песен- на нов глас!

Мнениеот В.Апостолов » 15 авг 2010 23:19

santiliana написа:След като вече се изиграха няколко официални мачове, стигам до заключението, че основния проблем ни е в защита. Не знам какво тренират наш`те, но при почти всяка атака на съперника ни изтръпвам като видя как се подава голов пас през центъра на отбраната. А при центриранията сме трагични в нашето наказателно поле...Старата песен от миналия и по- миналия сезон- на нов глас (говоря за грешките в защита)...

Айде стига си ревал, веднъж паднахме и дай да правиме трагдеия. Всеки може да загуби от всеки, защитата ни е толко зле колкото я изкарваш! САМО ЛЕВСКИ!!!
" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 15 авг 2010 23:20

vacheron написа:
Valdes написа:Само аз ли забелязвам, че Сержиньо Грийн има пълен брак в отиграванията ... :x :x :x

+1 ОК,първи мач му е,но така и не го видях да се затича

И на мен ми направи впечатление че изпобщо нетичаше. Дургия играч който трябваше да бъде сменен на полувремето беше Дани Младенов. И отново забелязвам проблема от миналия сезон, някой отбор затвори лисе имаме страшни проблеми.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Старата песен- на нов глас!

Мнениеот UltraBlue » 15 авг 2010 23:20

norsk levskar написа:Трябва да има и такива мачове.Не е никакъв балон,просто има мачове в които играта не върви.Това е!!!!

Съгласен съм с теб! Играхме добре, имаше положения, но нямахме шанс! Черноморец нищо не играха- факт че 90% от мача линията на защитата НИ беше в тяхното поле! Вкараха си 2-те положения, ние не можахме.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 авг 2010 23:20

plamen_ol написа:Е** си майката :lol: Ако има нещо положително след тоя мач, определено е това, че ни свалиха на земята и отбора, и феновете, и Гара ( че май си поверва прекалено....или ние на него :lol: ) :oops: И все пак, по-добре сега, отколкото в четвъртък :roll:

Ми да така си е .Аз знаех ,че ще паднем рано или късно .Само ,че се надявах да е след АИК :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 авг 2010 23:20

Краси да беше вкарал малко немски манталитет в отбора си! Приличат на смешно селско отборче от "Б" група, което с лежане, ритане и блъскане гледа на всяка цена да запази преднината си! Страшно се изнервих от нечистата игра на тея.

Според мен тази загуба дойде в точния момент за нас...червена светлина за футболисти и треньор! Ясен има още много да работи, но съм сигурен че е на прав път!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Милиев-Иванов - Слаб 2 срещу Черноморец

Мнениеот messi7 » 15 авг 2010 23:21

storm написа:Мнението ми е ,че не винаги ще бием бе хора разберете го ! Има грешки нормално

+1 То Барселона не бият непрекъснато, камо ли ние... Аз смятам, че играха добре момчета. Можеше и много повече, но шанс. Колкото до Милиев и Иванов- с времето ще се сработят. Но трябва още един централен защитник според мен. ;)
Изображение

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:21

Matthew написа:Първо честито на Черноморец.Но момчета от Бургас,така не се става отбор с европейско лице.Просто имахте късмет.2 положения 2 гола има и такива моменти.Много се ритахте,в София няма да смеете.Вратара ви много надъхан го раздава,явно трябва някой да му оцвети лицето в лилаво и да спре да се отвара.Все пак честито,но следващия път късмета няма да е с вас! :? ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!!!!!! И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
И защо ли през целия мач се чуваше само наща агитка? :? :)
Както вие казвате, това си е майсторство..от 2 положения 2 гола :lol: Пък и късмет да е, вие имахте 21353195315 положения и нищо..единствено вие сте си виновни..а за леженето и бавенето, спомнете си 1 август, кой бавеше тогава, щом има изгода, ще се бави, бе :lol:

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Re: Милиев-Иванов - Слаб 2 срещу Черноморец

Мнениеот БАТТЯНА » 15 авг 2010 23:21

Стенли написа:Централните ни защитници днес играха ужасаващо за класата на отбор като Левски. Всяко статично положение всчваще паника пред Петков. По същия начин върнахме и Калмар в мача!!! Мнението ви?

не започвайте да плюйте драги ми разбирачи ;)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Върни се в “Левски”