Черноморец-Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Черноморец-Левски

Мнениеот Tommi » 15 авг 2010 23:10

На Бала мога да му кажа, че голям отбор не се прави със страх ;)
Ясен все още не е изчистил грешките в защита, които ясно се виждат още от първия официален мач, но ще продължаваме да се надяваме, че и тези грешки ще бъдат отстранени. Надявам се, че Ицо Йовов ще е титулярното дясно крило в следващите мачове, защото по-добър вариант за този пост няма (или поне аз не виждам).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 15 авг 2010 23:10

бателевски прав си ,но срещу втори отбор играят супер анти футбол-тия ,ако се бяха открили за 5 мин щяха да отнесат поне 2 гола,а за края на мача не ми се говори....

Потребителски аватар
santiliana

Старата песен- на нов глас!

Мнениеот santiliana » 15 авг 2010 23:10

След като вече се изиграха няколко официални мачове, стигам до заключението, че основния проблем ни е в защита. Не знам какво тренират наш`те, но при почти всяка атака на съперника ни изтръпвам като видя как се подава голов пас през центъра на отбраната. А при центриранията сме трагични в нашето наказателно поле...Старата песен от миналия и по- миналия сезон- на нов глас (говоря за грешките в защита)...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 авг 2010 23:10

soilwork написа:
storm написа:Минало ,заминало гледаме напред . Ние не сме като някои "други" след всеки мач да псуваме футболистите си ,така че спокойно първенството е дълго няма как да бием всеки мач не сме Арсенал от 2004 :) .На Гара му е простено дори и ако изнасили някой .Всеки мач вкарва нормално е да има и спадове .Гледаме към онея русите в четвъртък и дано постигнем добър резултат.

П.С Не се поддавайте на червените другари ,че те горките толкова слаби ,че чакат само ние да паднем нека се радват сега ,че в четвъртък усещам катаклизми и т.н
Кой го казва....пич ти вися цяла седмица в форум ЦСКА-виж си жалкият архив. Другият път по-внимателно!

Аз да съм казал да не пишете ? Пишете имате право да се шегувате (макар ,че и вас ви биха и то в София ) така ,че къв е проблема .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Стенли
Контакти:

Милиев-Иванов - Слаб 2 срещу Черноморец

Мнениеот Стенли » 15 авг 2010 23:11

Централните ни защитници днес играха ужасаващо за класата на отбор като Левски. Всяко статично положение всчваще паника пред Петков. По същия начин върнахме и Калмар в мача!!! Мнението ви?

Потребителски аватар
Georg
Контакти:

Мнениеот Georg » 15 авг 2010 23:11

metodito написа:Ясене, върни Бензукан!!!

+1

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 15 авг 2010 23:11

Ми по тая логика за какво да се окриват, като ще получат 2 гола :lol: :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 авг 2010 23:11

valkata_levski написа:Така се бие Левски!
Игра на контри,антифутбол,симулации,бавене.И всичко това се обезмисля от резултата.Пляснаха ми с мокър парцал.Надявам се това да послужи за урок на нашите момчета.
А онова копеленце фернандес повтарям копеленце без цензура мога да го набия на всичките му роднини!!!
И сега драги ми левскари ще си понесете помията от червените,защото бяхте много отворени!
Ние сме по-толерантни ;) Успех срещу шведите!

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 15 авг 2010 23:12

е заслужава ли такъв отбор да бъде в топ 3???

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 15 авг 2010 23:12

добре играхте ..... мисля, че не трябва да се обвинява тренъора и новите играчи ...... това не е правилно ....... трябва да се остави да работи поне един полусезон ...... със смяна на тренъора нищо няма да се постигне само ще задълбаете още повече ........иначе успех в четвъртък и да влезнете в ЛЕ , че ни трябва коефициент

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Левски”