Защо пуснахме Иван Цачев?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Lafferty
Контакти:

Re: Защо пуснахме Иван Цачев?

Мнениеот Lafferty » 13 авг 2010 02:16

MCMXIII написа:Извинявай Lafferty, за грешката :oops: ! Тези 30% са за Виктор Генев (ако се вярва на пресата)! Цачев е наш футболист. Иначе виждам, че много го харесваш. Дано наистина е толкова добър!!! :)

Няма проблеми1 Ами да наистина доста ми допадаше играта му, но пак казвам, че скоро не съм го наблюдавал, а просто пуснах тази тема, защото сега се сетих за него и исках да видя няколко мнения, но повечето не са подходящи според мен!

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 13 авг 2010 02:34

golasimo написа:Абе Lafferty ли си маферти ли си нз , да не си някаква роднина на тоя Цачев . Аз ли не съм гледал негови мачове , аз ли не съм ходил на мачове на Левски ? майко мила , аз си давам и последната стотинка за тоя отбор , не съм изпускал мач на Герена последните 8 г. и по-важните гостувания , и да мисля , че тоз е пълен бастун и за нищо не става . Я като си толкова запознат с неговата кариера , какво напрви той в Пирин ? А ? А ? А? игра 2 мача като титуляр и след това РЕЗЕРВА В ПИРИН ( нищо против отбора на Пирин , но все пак не е от класата на Левски ) и я има , я няма 2 гола и той бил за Левски . Майко майко , защо така се излакаш бе момко

хаха аз не си спомням някога да съм казал, че съм запознат много добре с кариерата му(и за това искам мнения аз ако знаех всичко за него щях ли да питам :evil: ), а ти щом си ходил на всички мачове на Левски кажи не беше ли доволен от играта му

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 13 авг 2010 02:47

За какво ни е като имаме Гара Дембеле? За резерва пък имаме Иса, който е по-добър от Цачев. :roll:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 авг 2010 06:55

8-)

Абе, стига сте ревали за тоя Иван Цачев, бе !
Незнам вече за кой път се пуска такава тема. Ще кажеш, че сте изтървали новия Меси ! :lol:
Нищо лично към момчето, но от него голям футболист няма да стане !
Има проблеми с бързото натрупване на килограми и не е никакъв изключителен талант, за какъвто го обявявате.
Вкарал един гол сега и голяма работа. :o
Той и миналата година вкара два гола в началото на сезона за Пирин и после беше гола вода цяло първенство.
Търкаше пейката на осиротелия откъм звезди Пирин.
От този голям футболист НЕ СТАВА ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 13 авг 2010 09:59

И аз бях преди против продажбата му, но това беше когато другите ни нападатели бяха Жоро и Чилика, но след като взехме Гарра и си върнахме Иса той се явява ненужен, защото има хъс и желание за игра, но не и качествата им, или поне няма качествата на Дембеле, за Иса ще видим...

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 авг 2010 10:46

Щом не можеш да се наложиш в Пирин, не очаквай да си в Левски. И това се отнася не само за Цачев. Миналата година преотстъпихме не малко играчи в други отбори. С изключение на Иса и донякъде Станчев, другите не показаха нищо и търкаха пейките на Пирин, Спортист, Локо Мездра и т.н. Така, че нямат никакво право да се сърдят защо не ги върнаха в Левски.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 авг 2010 10:30

aisogludingfioler написа:За какво ни е като имаме Гара Дембеле? За резерва пък имаме Иса, който е по-добър от Цачев. :roll:

И Ал.Киров,който също е по-добър от Цачев!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Южната трибуна
Контакти:

Мнениеот Южната трибуна » 14 авг 2010 11:01

Цачев не става за нападател в Левски, още повече с тоя ръст тип Прас Делев не ми допадат. Левски е свикнал да играе с нападатели тип тарани, Цачев става за крило, но там имаме по-добри играчи. Ще крета в отбори като Пирин, Славия, Спартак и тн. Успех му желая
Изображение

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 15 авг 2010 14:55

Нека се развива и ако един ден стигне нивото за Левски ще си го купим обратно няма да ни е за първи път
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Върни се в “Левски”