Безплатни билети за синята агитка в Бургас?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Безплатни билети за синята агитка в Бургас?
аве то аз ще пристигна в неделя към обяд в Бургас,дано да работят там касите
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ
http://vbox7.com/play:0f41a68e
http://vbox7.com/play:0f41a68e
labrador2 написа:На морето съм и ще гледам мача...но в агитката на моряците! Дано стане хубав мач и има шоу и фоерверки по трибуните! Успех и на двата отбора!!!!
3-та агитка ли ще има на мача ?

[center]
[/center]

- track.and.field
- Контакти:
Тоя пък и той - моряците каза хаха. Реверанса от страна на "акулите" е много хубав! Но не мога да разбера къде в Европа го има това хората на стадиона да не си плащат билетите, тоест безплатни ? Не знам каква е тази политика, нали трябва отбора да печели от цялата работа.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Levski_1914 forever написа:Аз пък смятам,че постъпката на Черноморец е достойна за уважение,шапка им свалям и поне се надявам и нашето ръководство да им върне жеста на пролет или късната пролет(както и да е)Хубаво ще е да се звържат хубави взаимотношения м/у 2 български отбора(които и да са те),а не само да се плюем като незнам си какво!
А защо мислиш, че това е някакво специално отношение към Левски? Просто всички билети са безплатни! Ако искаш - отиваш си до касите или пък се разхождаш около 17 ч. по централните улици на Бургас и там едни застаряващи момчета, същите, които не искаха безплатни билети, а да си плащат, та те буквално бутат билети в ръката на всеки минувач. На мен са ми предлагали поне 5 пъти. Никой не те пита на кой си привърженик, нито дори дали се интересуваш от футбол - томболи, мажоретки - за всеки има по нещо.
От Левски, обаче, не се усещат за другия номер - тези билети са много малко. Всяка година отборите, играещи в Бургас през август си подобряват рекордите за гостуваща агитка за години напред и назад. Половин България е на морето сега, Левски спокойно може да има 5000 души публика и това е напълно реално. На гребена на вълната са, интереса е голям. А сега на стадиона ще е пълно с бабички и хора, които трябва да питат, за да разберат с какви екипи играят отборите.
pas написа:Levski_1914 forever написа:Аз пък смятам,че постъпката на Черноморец е достойна за уважение,шапка им свалям и поне се надявам и нашето ръководство да им върне жеста на пролет или късната пролет(както и да е)Хубаво ще е да се звържат хубави взаимотношения м/у 2 български отбора(които и да са те),а не само да се плюем като незнам си какво!
А защо мислиш, че това е някакво специално отношение към Левски? Просто всички билети са безплатни! Ако искаш - отиваш си до касите или пък се разхождаш около 17 ч. по централните улици на Бургас и там едни застаряващи момчета, същите, които не искаха безплатни билети, а да си плащат, та те буквално бутат билети в ръката на всеки минувач. На мен са ми предлагали поне 5 пъти. Никой не те пита на кой си привърженик, нито дори дали се интересуваш от футбол - томболи, мажоретки - за всеки има по нещо.
От Левски, обаче, не се усещат за другия номер - тези билети са много малко. Всяка година отборите, играещи в Бургас през август си подобряват рекордите за гостуваща агитка за години напред и назад. Половин България е на морето сега, Левски спокойно може да има 5000 души публика и това е напълно реално. На гребена на вълната са, интереса е голям. А сега на стадиона ще е пълно с бабички и хора, които трябва да питат, за да разберат с какви екипи играят отборите.
Томболи вече няма. На мачовете на Нефтохимик нямаше ли бабички и томболи ?!
[center]
[/center]

Corwin написа:track.and.field написа:Шопският манталитет отново се показва на показ, спрете да се подигравате на хората. Колкото публика по гостуванията, толкова! Гледайте си отбора и играта му.
Хаха, бъзикам се. Ще зема да ти се обидя задето ме наричаш шоп.
Иначе тия неща в подписа ти истински цитати ли са?
И въобще от земен форум ли са?