Какво липсва на този Левски, за да стане велик

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Georg
Контакти:

Re: Какво липсва на този Левски, за да стане велик

Мнениеот Georg » 13 авг 2010 23:56

Много хубава тема!
Според мен липсват доста неща... В момента като изключим Гарра и Жо, никой не гони всяка топка до дупка; мисля и че нападението ни трябва да бъде по-разнообразно - не може да чакаме Дарко да направи някой хубав извеждащ пас или Гарра да пребори някой. Много се надявам Грийн да се адаптира бързо. Според мен Левски е бил най-силен, когато е имал повечко мислещи, технични и можещи халфове, когато в един мач сме вкарвали по 5-6 гола с различни голмайстори. Имам предвид халфове като Илиян Илиев, Дани Боримиров, Мариян Христов, Пламен Гетов...
В момента сме доста назад при изпълненията от статични положения, повече от пловината ни центрирания не стават за нищо, на вторият етаж има още много да се желае, засега нямаме хубави заучени комбинации, правим детински грешки в защита, допускаме леки голове...

Разликата от миналата година е голяма, но сме още в началото на приказката и ще трябва доста усилия да хвърлят момчетата. Радвам се на летящият старт, но бях отвратен от Гошо Вратарчето като го гледах как бави топката от 40 мин. в мача с ЦСКА. Според мен с него на вратата Левски няма как да е велик

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 14 авг 2010 00:52

В общи линии...
Намерихме си Централна Гарра, но ни липсват Сточна и Ремонтна!... :roll: :lol: ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Georg
Контакти:

Мнениеот Georg » 14 авг 2010 06:49

Deliba6 написа:В общи линии...
Намерихме си Централна Гарра, но ни липсват Сточна и Ремонтна!... :roll: :lol: ;)

+1000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 14 авг 2010 23:36

storm написа:Още един Гара ..... :)

И аз така мисля... само още един Гара ни е нужен и айде... :lol:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Nikson_9
Контакти:

Мнениеот Nikson_9 » 15 авг 2010 01:14

S cel da me pomislite za lud optimist shte kaja 4e na sega6niq otbor ne mu lipsva po4ti ni6to a trqbva prosto malko vreme.
Otbora e mlad,talantliv i badeshteto e pred nego,i sam uveren 4e moje da nadmine uspehite na otbora ot 2006 godina
Edinstvenoto koeto budi bezpokoistvo e fakta 4e igra4i kato Dembele,Joazinho i Gadzhev trudno biha ostanali prez zimata predvid klasata im
Vsi4ko e v krakata i glavite na futbolistite ot tqh zavisi
Predpostavkite za uspeh sa nalice
Vremeto shte pokaje,no sam siguren 4e tezi mom4eta zapo4vat pisaneto na nai zlatnite stranici v istoriqta na LEVSKI
USPEH NA MOM4ETATA
PALEN GEORGI ASPARUHOV VSEKI MA4
I LEVSKI ZAVINAGI

Върни се в “Левски”