Холандец поставя условия на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Холандец поставя условия на Левски

Мнениеот Синият Болярин » 12 авг 2010 13:16

Това още повече му смъква цената, защото там им се оказва напълно ненужен. Щом не става дори за резерва в отбор-асансьор, как може да поставя условия на отбор, който има шанс да играе с отбори 5-7 място от Висшата лига :lol:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 13:21

bigthener написа:Еми нормално бе... и аз да играех в Уест Бром, и аз щях да искам преди трансфера ПОНЕ Лига Европа.

Че те не излизат от лигата,всяка година играят в нея! ;)

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 12 авг 2010 13:47

Абе колкото и да е добър,няма право да поставя условия!Той е на 28 години и иска директно в групите да играе,ок ама защо?....за да може да отиде някъде другаде,евентуално ако се представя на ниво.Освен това ако ще идва да идва сега,после да не почне да ми мрънка,че му трябва време за адапрация и че трудно се адаптира.За мен това ако го е казал,той ще е конфликтна личност и само ще мрънка за това и онова,че не му се играе срещу Видима и Монтана,защото са му под нивото и може да се контузи.Много ми наглее тоя,Гонзо ДАНО да не му пусне метър,ako има много претенции.Той няма да има мотивация да играе за отбора,а ще играе само за себе си,пък и почвам леко да се дразня,заради това че имаме една чанта чужденци,радващото е само,че са много добри с малки изключения разбира се :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2010 14:19

Oлеее, взел, че се по..рал. Да си седи в Чемпиъншип. Европа ще види през крив макарон. Да беше класа, щеше ли да е в УБА?
Мен нещо почва да ми намирисва с тея холандци. А Ясен навсякъде започва добре и после се проваля. Да не стане и тука така?
Лично за мен , повече играчи не трябват на Левски !

За мен също! Стефан Станчев го закотвиха на пейката и свърши. Бензукан засега е с класа над Иванов. И той на пейката. Айде да я видим тая работа...
А за качествата на Грийн и Слори са показателни визитките им. Холандските отбори знаят как да продават, така че дестинациите, които са приели играчите след като са били в добрите отбори е показателно, поне за мен. Да не са ги натирили случайно? Ние сме "Левски" и сме по-добри от УБА! :twisted:
Играем по-добре от миналата година. Така е. Но да не политаме толкова рано, че без Гарра нямаше да има АИК.
След провалите на Мъри срещу Беверен и Тампере, след Кокала, Овчия и Ратко, няма как да не съм скептичен къъм всичко, което става.
P.S. Обърках се... той е свободен агент. Е, каква наглост! :shock: Да си ходи в Африка!
Последна промяна от metodito на 12 авг 2010 14:51, променено общо 3 пъти.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 12 авг 2010 14:20

АБЕ КАКВО ТОЛКОВА СЕ ЧУДИТЕ ВСЕКИ СИ ГОНИ ЦЕЛИТЕ ВИЕ КОЛКО СИ МИСЛИТЕ Е ВЗИМАЛ В АНГЛИЯ ДАЛИ 5000 ПАУНДА ТА МАКАР И В ЧЕМПИАНШИП ЗА ТОВА ЧЕ ЩЕ ГЛЕДА НА ТИЯ ГОДИНИ ДА ПОИГРАЕ ОЩЕ МАЛКО В ТАКОВА ПЪРВЕНСТВО А АКО МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА ЛЕВСКИ ЗА ТРАНПЛИН ЗАЩО НЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 авг 2010 15:33

Nikona написа:Разправял ми е приятел бил по съблекалните на "елитните" стадиони....ще се учудиш колко "луксозни" има :).
Ние на Герена, чорбата и локо сф на В.Левски, академик и славия - на славия, ловеч и черноморец + сливен и локо пд - всички са с доста добри условия.... вероятно на В.Левски е най стара съблекалня и етк... остават черно море, орките, пирин, калиакра и видима за който нямам идея как е ... но се предполагам, че тимаджийте са си направили съблекални и ко както и пирин и калиакра... общо взето само за орките имам съмнения, че не са мн "приятни" - един мач ще го преглътнат - не е кой знае какво
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 авг 2010 17:00

Не съм ви чел коментарите!...
Мислех аз да пускам подобна тема след като прочетох днеска (колко е вярно си е отделен въпрос), че поставял условия на "Левски", въпреки че някъде се възторгвах от такъв трансфер вчера, ще кажа: "Чиба!"!!! :evil:
Ако си мисли Бонго-Бонго, че е попаднал в Туземия и не сме виждали по-големи маймуни хич да не идва наготово!!! :( :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
mrmitko
Контакти:

Мнениеот mrmitko » 12 авг 2010 18:05

Deliba6 написа:Не съм ви чел коментарите!...
Мислех аз да пускам подобна тема след като прочетох днеска (колко е вярно си е отделен въпрос), че поставял условия на "Левски", въпреки че някъде се възторгвах от такъв трансфер вчера, ще кажа: "Чиба!"!!! :evil:
Ако си мисли Бонго-Бонго, че е попаднал в Туземия и не сме виждали по-големи маймуни хич да не идва наготово!!! :( :geek:

+1 :)

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 авг 2010 21:14

[offtopic]Чувал съм ,че по нормалните стадиони имат знамената на държавите ,от които са футболистите.Защо тука няма такова нещо ,все пак си е уважение на родината на футболиста[/offtopic]
По темата ,по -вероятно ми изгежда Левски да бави трансфера за да се види дали ще играе в Европа ,отколко холандеца да е поставил такова условие.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 авг 2010 13:26

Ако действително е поставил условие, Гонзо ще го отреже. Не може второразряден футболист( имам предвид къде играе) да поставя условие на първоразряден отбор, макар и от Източна Европа. Плюс това, наемодателя- ПФК Левски- поставя условиятя, а наемният работник приема или не приема. Това е действителността. Толкоз! Ако му изнася. Ако не, ще гледа Европа през крив макарон. Тези от Чемпиън шип в Европа не играят.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”