Левски взима трети холандец
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски взима трети холандец
Чорни е спечелил преди месец дело за 2 милярда някаквово руско дело,смятай как се вързват нещата.Сега само ме притеснява да не шитнат Гонзо и Ясен като стане готов отбора,защото със сигурност знам,че Гонзо коли и беси защото е дал много пари на отбора на заем.Иначе в селекцията празно няма много добре САМО ЛЕВСКИ
- Левски е сила!
- Контакти:
Живко6461 написа:Avanti_Ragazzi написа:Ей това злобата по хората ходи?Ето втория най-чорбарски сайт Sportline пише:
Новият холандец в Левски бил джудже-побойник
Ако в крайна сметка Андвеле подпише със "сините", то те спокойтно може да влязат в книгата "Гинес" като отбора с най-ниски крила в света, след като Жоазиньо "стърчи" само 162 см. На този фон Младенов се е направо гигант със своите 176 см...
Ниски ?!? Ама ви правят криви ?!? вие ако искате вземайте и по 2 метра пак за нищо няма да стават ...
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА!
- slavi_1914
- Контакти:
scooool написа:Чорни е спечелил преди месец дело за 2 милярда някаквово руско дело,смятай как се вързват нещата.Сега само ме притеснява да не шитнат Гонзо и Ясен като стане готов отбора,защото със сигурност знам,че Гонзо коли и беси защото е дал много пари на отбора на заем.Иначе в селекцията празно няма много добре САМО ЛЕВСКИ

Ама Вие всичко знаете бе!
1. Какво общо има това дело с Левски ?
2. Левски е дал около 300-400 хил за трансфери а прибра 1.5мил(Хичо и Сърмов)+170хил(Топо и Мечо). Каква е равносметката ?
3. Защо да махат Гонзо и Ясен. Ей това само не знам как го измислихте
4.СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !