Защо пуснахме Иван Цачев?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Защо пуснахме Иван Цачев?

Мнениеот LaRgO » 13 авг 2010 01:10

golasimo написа:
Lafferty написа:Много ми е чудно защо решиха да пуснат в Славия този според мен ГОЛЯМ талант :?

Абе пич ти май въобще не следиш БГ футбола и в частност Левски . Този Цачев е в графата " вечен талант " , за нищо не става тоя . Вкара 1 гол за слабия и веднага , защо не е в Левски . Аман от разбирачи .

Lafferty написа:Да се обиграва, но той до колкото знам е продаден на Славия,а не преодстъпен :?

Не е продаден , преодстъпен е . Само Левски !!!

Не е преотстъпен,а е продаден

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 13 авг 2010 01:14

LaRgO написа:
golasimo написа:
Lafferty написа:Много ми е чудно защо решиха да пуснат в Славия този според мен ГОЛЯМ талант :?

Абе пич ти май въобще не следиш БГ футбола и в частност Левски . Този Цачев е в графата " вечен талант " , за нищо не става тоя . Вкара 1 гол за слабия и веднага , защо не е в Левски . Аман от разбирачи .

Lafferty написа:Да се обиграва, но той до колкото знам е продаден на Славия,а не преодстъпен :?

Не е продаден , преодстъпен е . Само Левски !!!

Не е преотстъпен,а е продаден

Хаха пича дори не се заяждал правилно ех големи отворковци, но иначе пълна нула ;)

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 13 авг 2010 01:20

Lafferty написа:
Yanev написа:Защото е слаб :arrow:

Ех като ви писна да си ближете раните и да слушате за глупостите в ЦСКА и веднага почвате да се занимавате с Левски!

Иван Цачев е име на футболист,а не на отбор.
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2010 01:48

защото е на ниво видима, ботев и тн
То в пирин беше резерва па вие...
Супер смешни сте от години с това щом някой вкара гол даден кръг и излизат теми що еди кой си не е в Левски/цска, а е в етрополе примерно... щото е много добър - тоя кръг вкара гол и е новия Зидан! :lol: :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 13 авг 2010 01:49

Yanev написа:
Lafferty написа:
Yanev написа:Защото е слаб :arrow:

Ех като ви писна да си ближете раните и да слушате за глупостите в ЦСКА и веднага почвате да се занимавате с Левски!

Иван Цачев е име на футболист,а не на отбор.

А форумът, в който пишеш, е за Левски ;)
Последна промяна от Lafferty на 13 авг 2010 01:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 авг 2010 01:49

И аз мисля, че го купихме. Струва ми се, че има опция при продажба да ви дадем 30% от трансферната сума(ако не се лъжа). Иначе за мач и половина 1 гол... Засега е добре. Дай Боже занапред повече! ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Lafferty
Контакти:

Мнениеот Lafferty » 13 авг 2010 01:52

Thsmith написа:защото е на ниво видима, ботев и тн
Супер смешни сте от години с това щом някой вкара гол даден кръг и излизат теми що еди кой си не е в Левски/цска, а е в етрополе примерно... щото е много добър - тоя кръг вкара гол и е новия Зидан! :lol: :roll:

Аз дори не знаех, че е вкарал за Славия, така че не говори глупости ! А пък и не е само до това кой и дали е вкарал гол аз говоря за играта му като цяло той може да е най-добрият в мача без да е отбелязал гол и обратно

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 авг 2010 02:05

Извинявай Lafferty, за грешката :oops: ! Тези 30% са за Виктор Генев (ако се вярва на пресата)! Цачев е наш футболист. Иначе виждам, че много го харесваш. Дано наистина е толкова добър!!! :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 авг 2010 02:13

Thsmith написа:защото е на ниво видима, ботев и тн
:lol: :lol: :lol:

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 13 авг 2010 02:16

Абе Lafferty ли си маферти ли си нз , да не си някаква роднина на тоя Цачев . Аз ли не съм гледал негови мачове , аз ли не съм ходил на мачове на Левски ? майко мила , аз си давам и последната стотинка за тоя отбор , не съм изпускал мач на Герена последните 8 г. и по-важните гостувания , и да мисля , че тоз е пълен бастун и за нищо не става . Я като си толкова запознат с неговата кариера , какво напрви той в Пирин ? А ? А ? А? игра 2 мача като титуляр и след това РЕЗЕРВА В ПИРИН ( нищо против отбора на Пирин , но все пак не е от класата на Левски ) и я има , я няма 2 гола и той бил за Левски . Майко майко , защо така се излакаш бе момко

Върни се в “Левски”