Безплатни билети за синята агитка в Бургас?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Re: Безплатни билети за синята агитка в Бургас?

Мнениеот LUBOLSFC » 12 авг 2010 19:00

че то и на миналия мач Черноморец-ЛЕВСКИ в Бургас входа беше свободен,даваха се билети без пари и сега ще е така
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
kaludov10
Контакти:

Мнениеот kaludov10 » 12 авг 2010 19:05

moga li da popitam tam na mqsto nqma li da ima bileti

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 12 авг 2010 19:13

На морето съм и ще гледам мача...но в агитката на моряците! Дано стане хубав мач и има шоу и фоерверки по трибуните! Успех и на двата отбора!!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 12 авг 2010 19:30

kaludov10 написа:moga li da popitam tam na mqsto nqma li da ima bileti

ами миналия път като пристигнахме в Бургас,и си взехме билети от стадиона,касата дето е на сектора за гости.Сега чета че са дали билетите на НКП,дано да има и на стадиона,щото аз ще си пътувам отделно
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 12 авг 2010 19:40

По принцип трябва да има билети на място,но доколкото чувам билетите са пуснати в "продажба" още вторник и за един ден са разграбени близо 8000 хил.билета,тъй като са без пари и няма ограничение за бройката всеки взима по 10-20 билета.Миналият сезон билетите бяха свършили предния ден и добре,че имаше билети на касата за сектор "Б".Капацитета на стадиона е близо 17000 хил.седящи места.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 12 авг 2010 19:48

Любо и аз така влязох миналият мач.По принцип съм от Царево и съм близоп до Бургас ходих днес до Бургас и две от местата където дават билети бяха затворени,а на третото бяха свършили и жената която беше на касата ми каза,че са останали не повече от 1000 билета без тези за агитката на Левски.Дано има в Неделя билети и за тези,които не пътуват с НФК.

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 12 авг 2010 19:51

4akala написа:Любо и аз така влязох миналият мач.По принцип съм от Царево и съм близоп до Бургас ходих днес до Бургас и две от местата където дават билети бяха затворени,а на третото бяха свършили и жената която беше на касата ми каза,че са останали не повече от 1000 билета без тези за агитката на Левски.Дано има в Неделя билети и за тези,които не пътуват с НФК.

тц тц тц,егати ужаса,остана да няма и билети :cry:

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 12 авг 2010 19:53

Corwin написа:
track.and.field написа:Шопският манталитет отново се показва на показ, спрете да се подигравате на хората. Колкото публика по гостуванията, толкова! Гледайте си отбора и играта му.

Хаха, бъзикам се. Ще зема да ти се обидя задето ме наричаш шоп.
Иначе тия неща в подписа ти истински цитати ли са?

Аз пък смятам,че постъпката на Черноморец е достойна за уважение,шапка им свалям и поне се надявам и нашето ръководство да им върне жеста на пролет или късната пролет(както и да е)Хубаво ще е да се звържат хубави взаимотношения м/у 2 български отбора(които и да са те),а не само да се плюем като незнам си какво! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Върни се в “Левски”