Къде е Калин Щърков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Къде е Калин Щърков
И неговото време ще дойде .... за 2-3 мача .... 

bojiTHEmaster написа:sl321 написа:Минев е един от ония които се възползва от лошия период на Левски.Според мен не е на нивото на което трябва да е футболист на Левски.В него няма грам класа.Има само рендосване.Яко ми е противен.От там ще ни дойдат най-големите проблеми в трудните мачове според мен.На скоро прочетох че Минев има най-много асистенции от началото на сезона което много ме озадачи.И при все това мисля че това че той е в Левски титуляр по скоро е някакво недоразумение от колкото наложил се със добрата си игра футболист.
Та по темата......този Щърков да се стяга....има свободна ниша
Веско Минев е изключително класен играч, според мен е достоен заместник на Големия Лусио
Не знам..... просто се чудя как така ги мислите ,но всеки си е с мнението.Някой каза че той бил най-добрия ляв халф в България и точно това е трагедията на Бг футбола.
Ако съм малко краен ще кажа че си има и добри неща в него но пък пълноценно да замести Лусио Вагнер не не не.Както и да е.Като най-добър на поста в България аз виждам Старокин от Черноморец.Ама да не ви дразня щом го харесвате спирам да го коментирам и съм слонен да кажа че щом толкова много го харесвате значи може да греша.Просто може би не ми е приятен като стил на игра и като футболен интелект.
Вагнер беше номер 1 на този пост ,Минев може само да му носи куфарите ,а Щърков е тука за да тренира в Левски и след година-две да покаже качества.