Левски взима трети холандец
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски взима трети холандец
Пич, ти сам си пишеш и сам си отговаряш, а даже и не коментираш.
Я се позови на тая новина за летящия холяндец или си я сънувал докато си се напикавал . От левскари като теб , сините нямат нужда. Ходи лижи мазния задник на твоя гуру. И внимавай с името Левски , не го споменавай заедно с мустака , че ще те боядисаме в червено. 
Нещо ме притеснява този трансфер. Значи ли това, че продаваме Жо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Нещо ме притеснява този трансфер. Значи ли това, че продаваме Жо?
Не. Значи че вероятно Жо ще е резерва.
- messi7
- Контакти:
Чакайте да подпише все пак. Не прибързвайте! Иначе ако стане играч на Левски, ще се заформи яка конкуренция между него и Жо. Какво по-хубаво от това? 

levskimo написа:dodo7271 написа:Нещо ме притеснява този трансфер. Значи ли това, че продаваме Жо?
Не. Значи че вероятно Жо ще е резерва.
По-скоро Дани Младенов ще му бъде резерва. Отпред Гара, в ляво - Жо, в дясно - Слори. Така би трябвало да изглежда нападението на отбора.
mihael написа:абе пич, за какъв холандец говориш, Батков е спазарил Дрогба , за да продаде Гарата . Ама това също е тайна. Така че дребният хитрец е на супер далавера - ще продаде Гарата на супер трансферни цени и след отпадане от лигата ще продаде и Дрогба и Дарко и Марко. и Жо и Же и ЖУ -по принципа- пълен джоб - голям БАТКОВ, малък левски.
ХОРА не позволявайте на тази мустаката маймуна да играе с вашите нерви.
САМО ЛЕВСКИ - долу мустакатия ********.
Смени си хапчетата, моля те!
mihael написа:абе пич, за какъв холандец говориш, Батков е спазарил Дрогба , за да продаде Гарата . Ама това също е тайна. Така че дребният хитрец е на супер далавера - ще продаде Гарата на супер трансферни цени и след отпадане от лигата ще продаде и Дрогба и Дарко и Марко. и Жо и Же и ЖУ -по принципа- пълен джоб - голям БАТКОВ, малък левски.
ХОРА не позволявайте на тази мустаката маймуна да играе с вашите нерви.
САМО ЛЕВСКИ - долу мустакатия ********.
Във вашето село има ли Център за спешна медицинска помощ ?
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
- Neron
- Контакти:
Само погледнете какви пряксвободни удари бие...
http://www.youtube.com/watch?v=HR3f0PL7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=HR3f0PL7 ... re=related
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!