Приятно четене сини деца!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Приятно четене сини деца!
Оффффффффф аман от вчерашни запалянковци. А аз искам да те питам, ти колко мача гледа на четирибуквието през последните 15-20 години в евротурнирите и колко на Левски

- Zavinagisin
- Контакти:
[Синя хегемония нямам думи колко пъти сте шампиони бре сини хегемонисти ха-ха[/quote]
Ами нормално е да имате повече титли все пак цдна е комунистически отбор и с помоща на власта е имало много подаръци от всякъде,я ми даи линк от някаде как е създаден цска или незнаеш че е комунистически отбор, ами защо след 1990 имате по малко титли-ами защото няма комунизъм, така ами да след няколко години ще сме 1ви по титли има време.
Ами нормално е да имате повече титли все пак цдна е комунистически отбор и с помоща на власта е имало много подаръци от всякъде,я ми даи линк от някаде как е създаден цска или незнаеш че е комунистически отбор, ами защо след 1990 имате по малко титли-ами защото няма комунизъм, така ами да след няколко години ще сме 1ви по титли има време.
- Zavinagisin
- Контакти:
Искам да видя указ за това как е създаден цска?
joro bad написа:Оффффффффф аман от вчерашни запалянковци. А аз искам да те питам, ти колко мача гледа на четирибуквието през последните 15-20 години в евротурнирите и колко на Левски![]()
На ЦСКА 95% от мачовете ги гледам на живо бе пикльо вчерашен ходи си смени памперса.

toffees написа:joro bad написа:Оффффффффф аман от вчерашни запалянковци. А аз искам да те питам, ти колко мача гледа на четирибуквието през последните 15-20 години в евротурнирите и колко на Левски![]()
На ЦСКА 95% от мачовете ги гледам на живо бе пикльо вчерашен ходи си смени памперса.
Ема то нямате такива в евротурнирите бре, панчеревски, незнам къде си ходил
Днес да не забравиш да ходиш и с гранда Ботев Вр и да пишеш, колко сте велики, ако пак нестане греда де, като Олимпиакос
ДРУГО Е КОГАТО УСПЕХИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЛЕВСКИ СИ ГИ ПОДСЛАЖДАШ СЪС СЛАДКИ НОВИНИ ОТ ФК"16"

Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
valio_av написа:Винаги ще сте втори Говеда! Пожелавам успех на противниците ви в Европа.Дано ви разгромят с голям резултат.
Докога такива турски подлоги в България ?Какъв си ти бе ше *** ***** ?Тая година май пак ще има No48 .....
Много приятна гледка. Всичко си е на мястото.
В р е м е н н о к л а с и р а н е
О т б о р и М Т Г.Р.
1. Левски 2 6 4 - 1
2. Локомотив Пд 2 4 3 – 1
.
.
.
15.Миньор Пк 2 0 2 - 4
16.ЦСКА 2 0 1 – 3
Може и да не коментирате.
В р е м е н н о к л а с и р а н е
О т б о р и М Т Г.Р.
1. Левски 2 6 4 - 1
2. Локомотив Пд 2 4 3 – 1
.
.
.
15.Миньор Пк 2 0 2 - 4
16.ЦСКА 2 0 1 – 3
Може и да не коментирате.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Е няма толкова дразнеща и глупава свиня
тоя е от мазохистите дето дразнят 1 седмица и накрая си казват реалния адрес та да могат да отидат 50 човека да му сложат по една п......ишка.
Как по друг начин да си обясниш, че толкова не ти пука за твоя отбор, че е до шия в лайна, а си отишал да обясняваш какви проблеми имат другите.
Как по друг начин да си обясниш, че толкова не ти пука за твоя отбор, че е до шия в лайна, а си отишал да обясняваш какви проблеми имат другите.

Маалиии, тука голяма свинщина е имало?!...
Поне да си бяха прибрали копаните?!
Поне да си бяха прибрали копаните?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!