Селекцията в Левски продължава...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: Селекцията в Левски продължава...
Аз пък съм на мнение, че Тевия се включи добре и със самочувствие. И то без да има игрови опит с отбора.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
-
- Контакти:
blue magic написа:Аз пък съм на мнение, че Тевия се включи добре и със самочувствие. И то без да има игрови опит с отбора.
Така е, Петков му се накара там при кюфа,ама то беше профилактично...аз поне за пръв път го виждам в игра за Левски.Има качества това момче,но времето ще покаже.
И на мен ми хареса Тевия!... Ама от цигането нищо не става! Един мързел като БезДарко ми стига в отбора!!! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Gateca написа:Много добра новина , че подписваме със Сержиньо и още един . Просто и на мача с Локо Сф се видя , че Огнянов и Тевия не стават за нашият отбор .
На мене пък ми направи впечатление Огнянов - мисля че много добре игра.
- messi7
- Контакти:
Oгнянов се справи прилично, като се има впредвид, че това не е неговия позиция. Определено ни трябва още едно крило след напускането на Мечо, за което малко ме е яд. Телкийски има страхотен пас, и колкото и голям мързел да е, в някой срещи може да помогне с опита си. Но щом са решили с Топчо да поиграят пак в Израел, никой не може да ги спре.
Сержиньо дано да подпише, определено е добър футболист. А и е поливалентен играч.
Сержиньо дано да подпише, определено е добър футболист. А и е поливалентен играч.

Май ще позная, че ще взимаме вратар:
Левски се развихри - взима Акалски до дни, продава Йовов на Университатя
10 август 2010 09:00
Автор: don balon
Вратарят на Локомотив Пловдив е в напреднали преговори със сините, гласят го за заместник на Георги Петков
Левски е в напреднали преговори с вратаря на Локомотив Пловдив Кирил Акалски. Както е известно той изпадна в немилост в клуба на смърфовете и в момента си търси отбор. Засега е най-близо до Герена, въпреки че и Литекс проявява сериозен интерес, а Славия също се нареди на опашката за него. Все пак в следващите няколко дни се очаква неговото бъдеще да стане ясно.
Левски се развихри - взима Акалски до дни, продава Йовов на Университатя
10 август 2010 09:00
Автор: don balon
Вратарят на Локомотив Пловдив е в напреднали преговори със сините, гласят го за заместник на Георги Петков
Левски е в напреднали преговори с вратаря на Локомотив Пловдив Кирил Акалски. Както е известно той изпадна в немилост в клуба на смърфовете и в момента си търси отбор. Засега е най-близо до Герена, въпреки че и Литекс проявява сериозен интерес, а Славия също се нареди на опашката за него. Все пак в следващите няколко дни се очаква неговото бъдеще да стане ясно.
Тевия е на 19 години!Дайте му време да се развие...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]