Жребият - и добър,и коварен...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Жребият - и добър,и коварен...

Мнениеот hristov25 » 07 авг 2010 23:38

Синьо сърце хубаво е написал темата. Само, че има едно, но за ТНС не им е почнал шампионата, кето значи, че няма да са във върхова спортна форма в мача срещу ЦСКА. Лошото, че нашите, това важи и за Левски могат да подценят съперника си, което въобще не е изключено явно в България смятаме, че сме Барселона или Манчестър Юнайтед :roll: . При серизно подхождане към мачовете с необходимото уважение към съперника шансовете ни за краен успех се увеличават значително.

При Литекс нещата са на съвсем друга плоскост преодоляване комплекса отстранилия Левски, да отстранява и Литекс. Преодолеят ли го имат всички шансове за краен успех.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 09 авг 2010 13:55

националният ни селекционер, какъвто и да е, беше казал, че българските отбори не могат да бъдат фаворити в ЕКТ. За съжаление, до голяма степен е прав. Предвид невероятниите каръци които всички (да, Левски доста) са допускали...
Според мен шансовете на Литекс са минимални, колкото и да е спаднала класата на Дебрецен, тя е със сигурност по-висока от тази на ловчанлии, sorry!
Като гледам ЦСКА какви резултати прави (снощи), то и уелсците могат да бъдат заплаха за тях...
Аз съм левскар и мога да кажа повече за "Левски" и АИК - значи както отстранихме Калмар, така и те можеше да ни отстранят и нямаше да е голяма изненада. В тамошния мач и 2-та отбора имахме по 2-3 положения, а тук бяхме на 1 гол разлика да ни отстранят... Ако топката се завърти така, че не можем там да изкараме добър резултат, да ги стреснем и респектираме, то ще берем жестоки ядове в София и нищо, ама нищо чудно и да отпаднем, както сме го правили срещу други, дори и по-слаби отборчета... Шведите са и ще бъдат корави, физически са ОК, ръстово ще ни надиграват постоянно, дано Жо и Гара са здрави, за да използват евентуалната им тромава защита, че да вкараме с 1 гол повече от тях...
Никаква еуфория и самонадценяване!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 авг 2010 15:31

Синият Болярин написа:Само ще ви кажа, че този уж изпадащ АИК разнебитва като гост Калмар с 3:0 преди няколко месеца.

Няколко месеца са мно-о-о-го време.За няколко месеца Артмедия се превърна от отбор с победа над Порто в ШЛ,в отбор,който падна два пъти от нас.Преди няколко месеца ние не можехме и да сънуваме резултати като 6-0 и 5-2,нали?А оня,дето ми плямпа,че този мач щял да им спаси сезона,да ми обясни как,ако изпаднат от първата им дивизия,победата над Левски ще им "спаси сезона",че не чаткам нещо?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 авг 2010 19:09

deepblue1963 написа:
Синият Болярин написа:Само ще ви кажа, че този уж изпадащ АИК разнебитва като гост Калмар с 3:0 преди няколко месеца.

Няколко месеца са мно-о-о-го време.За няколко месеца Артмедия се превърна от отбор с победа над Порто в ШЛ,в отбор,който падна два пъти от нас.Преди няколко месеца ние не можехме и да сънуваме резултати като 6-0 и 5-2,нали?А оня,дето ми плямпа,че този мач щял да им спаси сезона,да ми обясни как,ако изпаднат от първата им дивизия,победата над Левски ще им "спаси сезона",че не чаткам нещо?

Не чаткаш ли верно? Влизане в групи, евентуално продължаване след тях, от там яко кинти, селекция...и връщане обратно в първа лига догодина благодарение на тая селекция... наистина ли не чаткаш това?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Върни се в “Левски”