Най-много сме!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Най-много сме!

Мнениеот acmilan » 07 авг 2010 02:00

Avanti_Ragazzi написа:Разликата я прави факта,че в провинцията Цска има повече публика.В София може дори да е 2/1 левскари срещу цесекарите.Тези от провинцията особенно Северозападна България си мислят,че както при тях е така,така е в другите части на старната?Определено Цска има повече в Северозападна България,Югозападна България заедно с Пирин,Пернишко заедно с Миньоро,Северна и Североизточна България.Левски има повече в София,Софийско,Варна(След Черно Море има най много публика във Варна и най-много във Варненско),Кюстендил(може би най-синя град в България),Асеновград.Хасковско,Велико Търновско,Габровско.Бургаско Левски има малко повече публика от Цска.А в Пазарджишко Смолянско Цска.Ямболско и Сливенско са по-равно,но в Сливен,Сливен съшо има много публика.
Пловдив е на Локото и Ботев,
Стара Загора на Берое
Дупница на Марек
Ловеч на Литекс
А турците в България са от турските отбори.
Всичко друго са глупости!!!Като живееш във Враца или Плевен кво,трябва да си мислиш,че Цска има %тно толкова фемове в София колкото във Враца ли - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!! :lol: :lol: :lol:

За повечето градове съм съгласен,но според мен в Ямбол и в Сливен предимството на ЦСКА е доста отчетливо.Като цяло червените са по-популярни в по-малки градове,където няма силен местен тим.За София е ясно,че сините са доста повече.Във Варна май повечето млади вече са от Черно море,не знам навремето как е било.В Бургас наблягат повече на изкарването на пари от туризъм,отколкото на футбол :lol: :mrgreen: В Пловдив войната Локо-Ботев е толкова силна,че не знам там дали въобще някой се вълнува от Левски и ЦСКА :mrgreen: И понеже съм заралия,мога да говоря най-много за своя град-Берое категорично е номер едно,понеже както всеки знае и градът,и светът е Берое 8-) .Трудно мога да кажа кой измежду Левски и ЦСКА има повече спрямо другия,а и фактът,че в града ни няма регистриран фенклуб на който и да е от двата отбора е красноречив.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2010 10:08

acmilan написа:За повечето градове съм съгласен,но според мен в Ямбол и в Сливен предимството на ЦСКА е доста отчетливо.

И за двата града бъркаш ... ;)
Аз съм от Сливен, и гарантирам, че съотношението левскари - "червени" е 3/1 в полза на Левски !
Имам много голяма рода от Ямбол .... повечето луди по футбола, та те са ми споделяли, че там % е някъде 50-50.
==================================================================================
Много лесно може да се определи, кой отбор има повече фенове !
Нека всеки се сети .... местата където е бил .... имам предвид - училище, квартала, махалата, улицата .... казармата, работното място, та нека всеки се сети, хората които е познавал преди, и хората които познава сега ..... от кой отбор са, или са били ? ! ?
При мен нещата, са потресаващи !
Още в детството ми ( където често се разделяхме да играем мач на - Левски - ЦСКА ... но играчи за червените, винаги не достигаха .... та се е налагало - левскарчета да помагат, за да се стигне числото 11 ... :lol: ) ... та до - основното училилище, средното школо, казарамата, първата ми работа, втората ми работа ... и настоящата ми работа ..... та, във всеки един момент, съотношението левскари - цесекари, сред познатите ми хора и не толкова познатите, винаги е било някъде от сорта - 3/1 в полза на Левски ! ! !
В квартала ми .... нямам претенции, че познавам всички, че съм запознат със симпатиите на всички .... но да кажем, че за едно 60% съм сигурен за пристрстията им .... та, от целият ми квартал, червените да са 20 човека ..... и то сред всички възрасти !
Не знам .... можеби в моя квартал, са се наговорили .... само левскари да живеят ! ... :lol:
Заключението ми е, че в моя съзнателен живот 24-25 години ... съм бил ( и съм ) ... заобиколен от предимно от левскари ....
Нека всеки си направи ретроспекция, като мен ..... и истината ще блесне с пълна сила !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 07 авг 2010 14:47

etgecata1 написа:Eй радостния, това че разни патки имат регистрация в Facebook и са се писали че са от Левски-нищо не значи.
Това е единственото ви първо място в тези преброявания.
Питай и Томислав Русев, който организира преброяване преди известно време- кой има повече фенове?
Колко още анкети имаше...
И във всичките ЦСКА имат повече фенове...

ЗаТОВА на дербито ние напълнихме сектора, а вие не нали?! Не стига, че билетите ви бяха по-евтини и пак не го напълнихте сектора ;) :mrgreen: :mrgreen:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Ще_пръдна
Контакти:

Мнениеот Ще_пръдна » 07 авг 2010 15:47

8 Милиона в България сме и още толкоз в чужбина ;)
Изображение

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 09 авг 2010 11:26

levski30 написа:
etgecata1 написа:Eй радостния, това че разни патки имат регистрация в Facebook и са се писали че са от Левски-нищо не значи.
Това е единственото ви първо място в тези преброявания.
Питай и Томислав Русев, който организира преброяване преди известно време- кой има повече фенове?
Колко още анкети имаше...
И във всичките ЦСКА имат повече фенове...

ЗаТОВА на дербито ние напълнихме сектора, а вие не нали?! Не стига, че билетите ви бяха по-евтини и пак не го напълнихте сектора ;) :mrgreen: :mrgreen:

Затова пък при нас В сектор беше 4 пъти по-пълен от вашия, нали?
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 09 авг 2010 11:59

Бяхте доста повече във "В", защото пуснахте билети за ученици и пенсионери по 2 лева. Затова и се събраха толкова хора там. Вие по 2, а ние по 15. Да не говорим, че наши привърженици не бяха допуснати да влязав в "А" и "В", въпреки че имаха закупени билети и ги изпратиха в "Б".

Потребителски аватар
messi1990
Контакти:

Мнениеот messi1990 » 09 авг 2010 16:56

Червени приятелки! :) :)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Левски”