Avanti_Ragazzi написа:Разликата я прави факта,че в провинцията Цска има повече публика.В София може дори да е 2/1 левскари срещу цесекарите.Тези от провинцията особенно Северозападна България си мислят,че както при тях е така,така е в другите части на старната?Определено Цска има повече в Северозападна България,Югозападна България заедно с Пирин,Пернишко заедно с Миньоро,Северна и Североизточна България.Левски има повече в София,Софийско,Варна(След Черно Море има най много публика във Варна и най-много във Варненско),Кюстендил(може би най-синя град в България),Асеновград.Хасковско,Велико Търновско,Габровско.Бургаско Левски има малко повече публика от Цска.А в Пазарджишко Смолянско Цска.Ямболско и Сливенско са по-равно,но в Сливен,Сливен съшо има много публика.
Пловдив е на Локото и Ботев,
Стара Загора на Берое
Дупница на Марек
Ловеч на Литекс
А турците в България са от турските отбори.
Всичко друго са глупости!!!Като живееш във Враца или Плевен кво,трябва да си мислиш,че Цска има %тно толкова фемове в София колкото във Враца ли - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!![]()
![]()
За повечето градове съм съгласен,но според мен в Ямбол и в Сливен предимството на ЦСКА е доста отчетливо.Като цяло червените са по-популярни в по-малки градове,където няма силен местен тим.За София е ясно,че сините са доста повече.Във Варна май повечето млади вече са от Черно море,не знам навремето как е било.В Бургас наблягат повече на изкарването на пари от туризъм,отколкото на футбол