А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) Про Бг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) Про Бг

Мнениеот haiobaio » 06 авг 2010 10:26

ГИГОВ * ТИ * СИ * ВСИЧКО * ЗА * "ЛЕВСКИ"

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 авг 2010 12:05

FC_LEVSKI написа:Скромно 3:0.... :shock:

Само Левски!

koki1015 написа:3:0 в полза на левски 3 гола на гара дембеле

Дано да се окажете прави.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 06 авг 2010 20:09

Без Камбура и Генков не виждам кой може да ни вкара,докато за Гара-та няма кво да говорим
моя прогноза 2:0
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 06 авг 2010 20:31

Не мога да схвана каква е тая безгранична еуфория след Калмар :? Елиминирахме ги в зрелищен мач, като бях на стадиона и след втория им гол не ми е много лесно да опиша как се чувствах до попадението на Иса :roll:

Балтанов-Огнянов е много рискова двойка за такъв важен мач. По-добре да играе Сашо Александров вместо един от двамата. Стар е вече, не е като едно време, но е много опитен и гради играта. На мен ми се върти един малко по-друг вариант: Телкийски излиза титуляр, а Младенов играе зад Дембеле вместо Тасевски. Тасевски заема мястото на единия упорен халф. Другото се заема от Кривия, Балтанов или Огнянов.

П.П.
Сменете заглавието на: А група 2 кръг Левски:Локо СФ (09.08.2010 21:00) стадион "Георги Аспарухов".

Трябва ни подкрепа на стадиона, а не анализатори пред телевизора!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 авг 2010 21:08

в средата , ще е кофти положението без Гаджев и Йовов , ще видим какво ще измисли Ясен Петров , но му имам доверие , Гарата трябва да бележи един резултат от сорта на 3-1 ще е добре с 2 гола на Гарата и 1 на Жо 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 06 авг 2010 21:30

Контузията на Йовов и наказанието на Гаджев може би ще окажат някакво влияние, но се надявам момчетата които ще влезнат на тяхно място да покажат, че и те знаят за какво са в Левски. Ако всичко е наред, не би трябвало да имаме проблеми. Прогнозирам победа с 3-1.

Septemvri.fc
Контакти:

Мнениеот Septemvri.fc » 07 авг 2010 01:41

dickie написа:Говеда, аз ви предлагам на този мач да излезете в сектора си с голям транспарант:
Гигов,Благодариме ти за всичко!Ако не беше той сега нямаше да изнасяте тези спектакли в Европа :)...
Вие май доста бързо забравихте ,че писахате преди по форумите как не сте заслужавали да играете в Европа, но уви...нещата се променят бързо и сега сте невероятни, страхотни, удивителни!Няма такъв обор няма такава селекция!
Гледам бая ваши фенове се превъзнасят 3-0 и подобни резултати.Щели да ни спукате смачкате... :) Значи и преди съм ги чел тея коментарчета и кво стана след това...малййй кво стана?И тоя път май много си вярвате, а тея дет много си верват.....го издухват накрая.
Така, че малко по- умерени бъдете и уважавайте противника си, който между другото във вашият дом ви бие 3 поредни пъти ! ;)

Хубаво е да имате 3 победи за 15 години! :roll:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 авг 2010 10:09

Първо искам да попитам защо в заглавието на темата е споменато името на Про.БГ ? :shock: По-добре на първа страница да се напише с големи букви по коя тв ще е и там който иска да го гледа по ТВ,да си провери...кво,няма да идвате на стадиона ли... ??? Аз така го разбирам,поправете ме ако бъркам ! Разбирам,че има много фенове на Левски,които не са от София или не са в София,но нека тези които могат да дойдат...ми да дойдат ! Както и да е,не е болка за умиране...сега по същество ! Утре мачкаме...започва нов абонаментен план за Локо Сф,като последната им спирка ще е Гара Дембеле :!: Айде Сините - МОШНООООО :!:

Изображение

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2010 12:05

Blue_Lion написа:Първо искам да попитам защо в заглавието на темата е споменато името на Про.БГ ? :shock: По-добре на първа страница да се напише с големи букви по коя тв ще е и там който иска да го гледа по ТВ,да си провери...кво,няма да идвате на стадиона ли... ??? Аз така го разбирам,поправете ме ако бъркам ! Разбирам,че има много фенове на Левски,които не са от София или не са в София,но нека тези които могат да дойдат...ми да дойдат ! Както и да е,не е болка за умиране...сега по същество ! Утре мачкаме...започва нов абонаментен план за Локо Сф,като последната им спирка ще е Гара Дембеле :!: Айде Сините - МОШНООООО :!:

Изображение

Изображение

Напълно те подкрепям 8-) Всички на Герена и мощно........... САМО ЛЕВСКИ!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Ще_пръдна
Контакти:

Мнениеот Ще_пръдна » 07 авг 2010 12:49

Septemvri.fc написа:
dickie написа:Говеда, аз ви предлагам на този мач да излезете в сектора си с голям транспарант:
Гигов,Благодариме ти за всичко!Ако не беше той сега нямаше да изнасяте тези спектакли в Европа :)...
Вие май доста бързо забравихте ,че писахате преди по форумите как не сте заслужавали да играете в Европа, но уви...нещата се променят бързо и сега сте невероятни, страхотни, удивителни!Няма такъв обор няма такава селекция!
Гледам бая ваши фенове се превъзнасят 3-0 и подобни резултати.Щели да ни спукате смачкате... :) Значи и преди съм ги чел тея коментарчета и кво стана след това...малййй кво стана?И тоя път май много си вярвате, а тея дет много си верват.....го издухват накрая.
Така, че малко по- умерени бъдете и уважавайте противника си, който между другото във вашият дом ви бие 3 поредни пъти ! ;)

Хубаво е да имате 3 победи за 15 години! :roll:

Приятелче, бягай си при червените ти приятели и си плачете как все на вас някой ви е виновен и разкрийте най накрая кой стой зад Световната конспирация !
Иначе за мача , само да ги бием другото не е важно :)
Изображение

Върни се в “Левски”