abe kvo da vi kaja da razrevax se kato gledax ma4a nqma kak vinagi sam se gordql 4e sam levskar
a sega nqmam dumi da upi6a kak se 4uvstvam tova za mene e nai dobriq levski koito gledam poslednite godini vinagi sam podkrepql otbora v dobro i v lo6o a sega 6te prava i nevazmojnoto za da go podkrepqm o6te pove4e samo levski ole
5,4,3,2,1, излитаме.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: 5,4,3,2,1, излитаме.
Статията е хубаво написана, но с едно, Но ако сбърка срещу АИК край до догодина, а в А група дори и да сбъркаш може да поправиш грешката, защото няма супер силни отбори и всяка грешка е преодолима.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- Captain Stottlemeyer
ЧерноМореВарна написа:Антракта преди реквиема
Е, просто не е време за еклери на тази жега, айде изчакай малко до седмия кръг!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Жалко нещастно чорбарче си ти ,тракторче.Ако преброиш титлите ще видиш,че са 52 на 50 в полза на Левски,или Купата на Бг не я смятаме.В Европа миналата година ви пръснаха дупенцата и останахте последни въобще от всички участвали,а Левски записа победа на Олимпико,въпреки трагичния си сезон.Оправи си абривиатурата,защото иначе доста хора ще оправят майка ти.И най-добре си стой в кюрдския форум, да си грухтиш със себеподобните си.[/quote]
Ako ne be6e CSKA evropa nqmashe da vidite govedo mnogo burzo zabravihte kak razprahme onezi smeshkovci loko sofia deto kadeto vi hvanat vi bqt za da moje levski da igrae v evropa...?
Ako ne be6e CSKA evropa nqmashe da vidite govedo mnogo burzo zabravihte kak razprahme onezi smeshkovci loko sofia deto kadeto vi hvanat vi bqt za da moje levski da igrae v evropa...?
VraTar4o написа:Жалко нещастно чорбарче си ти ,тракторче.Ако преброиш титлите ще видиш,че са 52 на 50 в полза на Левски,или Купата на Бг не я смятаме.В Европа миналата година ви пръснаха дупенцата и останахте последни въобще от всички участвали,а Левски записа победа на Олимпико,въпреки трагичния си сезон.Оправи си абривиатурата,защото иначе доста хора ще оправят майка ти.И най-добре си стой в кюрдския форум, да си грухтиш със себеподобните си.
Ako ne be6e CSKA evropa nqmashe da vidite govedo mnogo burzo zabravihte kak razprahme onezi smeshkovci loko sofia deto kadeto vi hvanat vi bqt za da moje levski da igrae v evropa...?[/quote]
Да мерси много .че ни помогнахте да си качим коефицента и да спечелим (повече) пари за разлика от вас и да се радваме на усехи

Евала на автора, много точно казано, +1 

- SiniqMech
- Контакти:
a ti qvno zabrqvash pove4e ot nego za6toto predi 4 5 dena vi razporixme gazovete s 4ovek po malko pripomnqm CECEKA - LEVSKI 0-1 atka pak si go spomni