Дефанзивен халф до края на седмицата ???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Goshko
Контакти:

Re: Дефанзивен халф до края на седмицата ???

Мнениеот Goshko » 06 авг 2010 11:24

искам да си върнеме ричката той е идеален за сега :)

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 11:25

Ми кажете на Батков да брои 350 000 евро :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2010 11:30

Сандриньо! Но аз пак да кажа - халфовата линия е най-добрата в България. Не ни трябва такъв... някакъв назадничав халф. Синята лавина назад не ходи - само напред! ;)

mastilo1979

Мнениеот mastilo1979 » 06 авг 2010 11:33

Той Наско си знае,засега трансферите са 100% успешни! Просто почакайте малко. И късмет на жребия :)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 06 авг 2010 11:45

Пичове, като гледах вчера мача ми дойде скверната идея за пожарен вариант в случаи като този(когато и Йовов и Гаджев не могат да играят). Казва се Гарра Дембеле. Вчера направи такива изпълнения, че ми напомни за Яя Туре. Според мен ще се справи в пъти по-добре от Балтанов и Тевия, а и ще се даде шанс на Иса като титуляр. А и по принцип нататък може да се практикува размяна на позициите с Йовов по време на мач, смятайте как ще се пообъркат защитите. Това естествено е малко в кръга на фантазиите, но ми се стори интересно и реших да го споделя. Иначе според мен наистина имаме проблеми с късата резервна скамейка. Дано Батков да отпусне малко повече пари за наистина качествен халф. Аз също мислех за Ричи, той никога не е бил проблемен като поведение, според мен Ясен и Гонзо могат бързо да го вкарат в строя.

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 06 авг 2010 11:46

Milkoy написа:Пичове, като гледах вчера мача ми дойде скверната идея за пожарен вариант в случаи като този(когато и Йовов и Гаджев не могат да играят). Казва се Гарра Дембеле. Вчера направи такива изпълнения, че ми напомни за Яя Туре. Според мен ще се справи в пъти по-добре от Балтанов и Тевия, а и ще се даде шанс на Иса като титуляр. А и по принцип нататък може да се практикува размяна на позициите с Йовов по време на мач, смятайте как ще се пообъркат защитите. Това естествено е малко в кръга на фантазиите, но ми се стори интересно и реших да го споделя. Иначе според мен наистина имаме проблеми с късата резервна скамейка. Дано Батков да отпусне малко повече пари за наистина качествен халф. Аз също мислех за Ричи, той никога не е бил проблемен като поведение, според мен Ясен и Гонзо могат бързо да го вкарат в строя.

:lol: :lol: :lol: Ти ме разби бе, мен

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2010 11:49

mastilo1979 написа:Той Наско си знае,засега трансферите са 100% успешни! Просто почакайте малко. И късмет на жребия :)

Какъв Наско ? ... :shock:

Иначе .... не е чак толкова сериозно положението, поне що се отнася до мачовете в България !
Тоя Тевия .... кога ще играе ?
Да го пробват, да го видим и ние, става ли за мачове ... или си рита само на тренировките ! ?
И Огнянов и Балтанов ще се справят в мачовете срещу българските съперници.
За евромачовете обаче ..... един Гаджев, няма да стигне !
Срещу по силни съперници от изминалите .... ако не се вземе човек, ще трябва да се прекроява схема ... и начин на игра !
Но, ще видим .... имаме си треньор, той ще реши !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mastilo1979

Мнениеот mastilo1979 » 06 авг 2010 11:53

:) Грешка на езика,нов сам в занаята. Гонзо имах предвид

mastilo1979

Мнениеот mastilo1979 » 06 авг 2010 11:56

Това с прекрояването е ясно-all defense.Ама не ни е там силата,гледали сме го тоя филм

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 06 авг 2010 12:05

believeinyourself написа:Перфектният вариант е да вземем някво танганайче, или ганайче. Да е кораво, високо, да не знае български(ще псува по съдиите както си иска), и да не е наркоман. :lol:

евала така се прави трансферна политика :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”