Кой ли е въпросният футболист?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Кой ли е въпросният футболист?

Мнениеот caci » 04 авг 2010 16:37

Надявам се да е Дарко,не ми харесва играта му.В нападение става,но сегашния футбол не е само да играеш в атака,а трябва и да си боец в защита,да пресираш,да влизаш здраво в единоборствата,а той е по заспал и от Бербатов.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 04 авг 2010 16:40

Дано не е Дарко, той и Гаджев когато са във топ форма правят страхотни пасове и отигравания.
Изображение

tacinho87
Контакти:

Мнениеот tacinho87 » 04 авг 2010 16:42

Акоиманов играч, сигурно ще е чужденец със свободен трансфер.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 04 авг 2010 16:45

dodo7271 написа:Ден преди мача с Калмар се появява Тодор Батков в цялото си величие и започва да ръси удивителни глупости. Защо преди толкова важен е необходимо да се обсъжда селекцията? Това ли е най-важната тема? Значи цяло лято нямаха време да намерят дефанзивен халф и точно сега решиха да го обсъждат. Има и друго. Забелязвате ли как Тодор Батков се крие в миша дупка, когато отборът не върви, няма го никакъв, не дава интервюта. В момента, в който Левски натрупа малко победи и той веднага се появява с някакви нелепи интервюта - "Аз съм най-успешният президент на Левски", "Ще стигнем пак четвъртфинал на УЕФА" "Ще изпраскаме и Милан". Крайно време е някой да каже на този човек да прекрати незабавно медийните си изяви.

Ха-ха скоро не бях чел по трезвен коментар .... това е самата истина ЗАЩО Батков сам спекулира с продажби и развива клюки около отбора преди важният мач срещу шведите ! :X

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 04 авг 2010 16:50

Марсио Нуньо за Георги Христов .Не ми се мисли само ако се контузи нападател ,кой ще го замени като имаме само Иса ,дето горе долу става,Йовов не може да играе централен нападател ,а на поста на Дарко .
Пак ви казвам Марсио Нуньо идва ,Георги Христов си отива .

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 04 авг 2010 16:59

zap_lv написа:Марсио Нуньо за Георги Христов .Не ми се мисли само ако се контузи нападател ,кой ще го замени като имаме само Иса ,дето горе долу става,Йовов не може да играе централен нападател ,а на поста на Дарко .
Пак ви казвам Марсио Нуньо идва ,Георги Христов си отива .

Това джудже в никакъв случай, не трябва да стъпва на Герена. По - добре Христов да го пускаме като опорен... :lol:

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 04 авг 2010 17:00

Най-вероятно става въпрос за Георги Христов, поне аз така си мисля...

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 04 авг 2010 17:00

В такъв случай разменяме Христов за Сейду Кейта . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 04 авг 2010 17:03

Абе да шитваме Йовов и Христов и да вземем 1 опорен и някаква резерва там от школата примерно, на Тасевски и готово.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 04 авг 2010 17:05

Според мен новият ще един футболист, който играе в отбора, с който играем в понеделник 09.08.2010г. Мисля, че е състезателя за когото цяло лято медиите спекулираха, че идва в Левски. А имено: Димо Атанасов. Ако ви направи впечетление не игра за Локомотив в първият кръг при тежкото гостуване на Монтана, защо ли? А за този когото ще продадем мисля, че ще е Жоазиньо, май само той на този етап е конвертируем. И за край да кажа, че тези трансфери са осъществими според мен, само ако това не е поредната партенка на Тодор Батков.

Върни се в “Левски”