Трансферен прозорец

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Трансферен прозорец

Мнениеот UltraBlue » 04 авг 2010 15:16

Левски-1914 написа: Ta toi e edin ot nai-dobrite igrachi i shte turka peikata?! Ako ne vlezem v Evropa nqma smisul da kupuvame nov half! Vuv Bulgariq sreshtu Levski se igrae 9 dushi otzad i togava shte ni trqbva chovek, koito da vruzva igrata osven Darko!
P.S. Neznam zashto v Bulgarskoto purvenstvo ne igraem s 2ma napadateli i edin defanziven half.

Абе не знам за теб, ама на мен ми скъса нервите оня ден с "точните" си подавания. Не мисля че трябва да е абониран за титуляр! А за да влезем в групите, ни трябва играч, иначе може и да не влезем!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 04 авг 2010 15:20

Aide kaji mi kato doide toq ''razbivach'', kude shte igrae Yovov
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абе пич!
В Барса да не би да играят Меси,Анри,Ибра,Къкич,Педро, Иниеста едновременно :shock:
В каквато и форма да са, Бускетс или Туре е на терана.
В неделя чорбите с тея две куци магарета Янчев и Галчев ни взеха центъра само с блъскане и по здраво стъпване, просто защото нито Тасевски, нито Йовов, дори Гаджев са такива футболисти. А в четвъртък Калмарите ще са още по здрави, да не говорим за по силни отбори.
Ако мачове се печелеха само с нападатели, то нямаше да имаме нужда от ..... Гошо Вратарчето :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 04 авг 2010 15:24

Каквито са правилата в Европа, такива са и за България затваря на 31.08. Ако играча е свободен агент тогава не важи за него този срок. Долкото знам в Русия датите са други заради начина на провеждане на шамшпионата. Може и друга да е така.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 авг 2010 15:27

UL_Blue написа:Aide kaji mi kato doide toq ''razbivach'', kude shte igrae Yovov
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Абе пич!
В Барса да не би да играят Меси,Анри,Ибра,Къкич,Педро, Иниеста едновременно :shock:
В неделя чорбите с тея две куци магарета Янчев и Галчев ни взеха центъра само с блъскане и по здраво стъпване, просто защото нито Тасевски, нито Йовов, дори Гаджев са такива футболисти. А в четвъртък Калмарите ще са още по здрави, да не говорим за по силни отбори.
Ако мачове се печелеха само с нападатели, то нямаше да имаме нужда от ..... Гошо Вратарчето :lol: :lol: :lol:

+ 1 :) А и Гаджев е наказан. Вярно за 1 мач, но сигурно ще има и други наказания, не дай Боже контузии. Какво правим тогава?! :o Дано тази покупка, за която се говори, да е на читав опорен халф. :) А иначе много, ама мно-ого ми се иска да шитнем Жоро Христов някъде, ама май по-скоро ние ще трябва да си платим, за да го вземат. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 04 авг 2010 15:29

Левски-1914 написа:
UL_Blue написа:Aide kaji mi kato doide toq ''razbivach'', kude shte igrae Yovov
Абе пич!

Ama nie na taq poziciq imame Gadjev, Yovov, Teviq, Lucho i Mecho igraeshe v Rusiq v centura! I sega kato go vzemem toq defanziven half, Baltanov pak shte sedi na peikata. Neznam za kakvo e tazi shkola kato v mujkiq otbor nqma nikoi?!

P.S Izvinqvam se za latinicata.
1914

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 авг 2010 15:35

Абе какво става с Ричи??? Оправи ли се... защо не се опитаме да вземем него. Зимата имаше такива спекулации, но нищо не стана :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 04 авг 2010 16:18

Аз пък се чудя защо беше привлечен Майкъл Тевия. Играч който играе точно на този пост, а не му се дава шанс дори като смяна. Може би е взет с някаква далечна перспектива, но на мен май по-скоро ми се вижда че не става за Левски.
Вие имате ли някакви впечатления за него?

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 04 авг 2010 16:23

Абе, не се бойте чак толкова много. Да шитнеме Йовов и Христов някъде и да пускаме Балтанов като деф.халф.

Макар, че според мен най - добрият ни деф.халф е Тевия. Правеше чудесни игри в Локо Мездра, и в мача който влезе за 20 мин, отново направи добро впечатление. Африканците винаги са били най - стабилните опорни халфове.

Върни се в “Левски”